- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #21.561
hoşbuldukk cnmmm evetyaaa iyi oluyooo bayaa ayy bgn girmedim ama hiçte iyi haberler yok galibaa :1no2:
evet cnm bızde çok üzüldük...az önce yazdı ama tahmınımce moralı sıfırdı...rabbim bıze herşeyin hayırlısını ver rabbımmm sen herşeyin iyisini bilirsinnn:Saruboceq:
ay nohutum benimde sağ kasığıma öle bii ağrı girdiki anlatamam sanaa hiç öle şiddetli girmemişti üzüldüm die heralde allahım korusun yarabbimm
herşey rabbımden canım.....
dıkkat et kendıne sende...dr gıdecekmısın bu yakın zamanda..benım ıkı hftam var daha resmen şafk sayıyorum
nohutlupilav selam bende bebeğimi düşürdüm bu topiğe hani ben hamileyim yazmıştım ya bebeğimi kaybettim bebeğimi korkunç sancılarla ve yoğun kanamalarla kaybettim düşürdüm çok moralim bozuk eşim ve ben uykusuz moralimiz sıfırlandı bebeğim gitti ahh ahh ahh bende gitsem yanına keşke yaşamaya devam etseydi
isyan etmemek gerek...rabbim eminim böyle uygun gördügü için yaşatmıştır bize bu acı tecrübeleri..belkıde dogdugund saglıksız bır bebek olacaktı belkıde bızı ömrümüz boyunca aglatacak bi sorun olacaktı..ben böyle dşünerek tesellıyı buluyordum bence sizde biraz bu açıdan bakmalısınız..rabbim unutturum yenı heycanlara dogru ilerletiyor merak etme arkadaşım brda yıne hamıle oldugun haberlerını paylaşırsın ınşallah....nohutlupilav selam bende bebeğimi düşürdüm bu topiğe hani ben hamileyim yazmıştım ya bebeğimi kaybettim bebeğimi korkunç sancılarla ve yoğun kanamalarla kaybettim düşürdüm çok moralim bozuk eşim ve ben uykusuz moralimiz sıfırlandı bebeğim gitti ahh ahh ahh bende gitsem yanına keşke yaşamaya devam etseydi
ah cnm benım ya denk gelemıyoruz artıkı merak edıyorum bende senı ve minişimi...nohudum afiyet olsun annem babam gitti kayınvaldeme geldik bi sürede o bakcak
ben çok halsizim ve bulantım çok olduğu için gündüz giremedim
şimdi bakim dedim çok kötüyüm gerçekten
bende bunları kaç kere yaşadım
evt eşim biraz önce trafik kazası geçirdi araba parçalara ayrılmış resmen yanında akrabalarıda vardı ambuslansla götürüyorlarmış hastaneye
ilginç..bi parçam hstanede olacak ben evde..dagları yıkar yıne gıderımmben evde tek başımayım durum kötüymüş yarın yanına gidicem
gısslllaarr..ıyı akşamlar...
ben evde tek başımayım durum kötüymüş yarın yanına gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?