Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ay nohutum benimde sağ kasığıma öle bii ağrı girdiki anlatamam sanaa hiç öle şiddetli girmemişti üzüldüm die heralde allahım korusun yarabbimm

ay nohutum benimde sağ kasığıma öle bii ağrı girdiki anlatamam sanaa hiç öle şiddetli girmemişti üzüldüm die heralde allahım korusun yarabbimm

herşey rabbımden canım.....
dıkkat et kendıne sende...dr gıdecekmısın bu yakın zamanda..benım ıkı hftam var daha resmen şafk sayıyorum

herşey rabbımden canım.....
dıkkat et kendıne sende...dr gıdecekmısın bu yakın zamanda..benım ıkı hftam var daha resmen şafk sayıyorum

ay gidicemdee gün gelmıyokii eşimde bende deliricezzzz bizde aynı gün sayıyozzzzzz haftaya ctesi kısmetseeee aama çok var daha yaa sen bide cinsiyet öğrencn dimi ondan heyacanlanırsın ama sakın çok meraklnma biz çok meraklanmıştıkkk göstermedi bizim tospa kendini

aaah eylem canım benim ne durumdasın şimdi çok iyi anlıorum
ama bende çok umutsuzluğa kapılmıştım bidaha asla denemem diyodum
tüp bebekle sağlıklı embryo seçtircem dedim
ama yaşımız henüz küçük doktorlarda denemekten başka bişi yok dio
4. bebişteyim biliosun.belki iyi belkide kötü olcak
allah bilir ama kaderimizi yaşıyoruz.içim acıdı hemde nasıl
çok çooooooooooooook iyi anlıorum seni
üzülme demek yersiz
ama atlatcağını biliorum.
düşün ki bu bebişler sağlıksız o yüzden gelişemiyor
bölesi daha hayırlı
sonuna kadar yanındayız allah yardımcın olsun bitanem

nohudum afiyet olsun annem babam gitti kayınvaldeme geldik bi sürede o bakcak
ben çok halsizim ve bulantım çok olduğu için gündüz giremedim
şimdi bakim dedim çok kötüyüm gerçekten
bende bunları kaç kere yaşadım

canım sanada allah sabır versin ilk bebeğinmiydi

isyan etmemek gerek...rabbim eminim böyle uygun gördügü için yaşatmıştır bize bu acı tecrübeleri..belkıde dogdugund saglıksız bır bebek olacaktı belkıde bızı ömrümüz boyunca aglatacak bi sorun olacaktı..ben böyle dşünerek tesellıyı buluyordum bence sizde biraz bu açıdan bakmalısınız..rabbim unutturum yenı heycanlara dogru ilerletiyor merak etme arkadaşım brda yıne hamıle oldugun haberlerını paylaşırsın ınşallah....
ah cnm benım ya denk gelemıyoruz artıkı merak edıyorum bende senı ve minişimi...
iyi yapmışsın tatlım şu 3 ay geçene kadar birileri destek olsun böyle tatlım ondan sonrasıda kendını toplarsın zaten cnm bulantıların falan da geçer...
eyleme bene çok üzüldüm takdir ilahi....sözün bittigi yer....

evt eşim biraz önce trafik kazası geçirdi araba parçalara ayrılmış resmen yanında akrabalarıda vardı ambuslansla götürüyorlarmış hastaneye

anlamadıgım eşiniz o kadar ciddi durumdasa sizin burda ne işiniz var onun yanında olmlısınız bır an önce..çok geçmiş olsun umarım çok ciddi bişey degildir...

nohutum geçmısı okudum.eyleme çok üzüldüm...allah yaşatmasın kımseye ...
allah eylemede kuvvet versın inşallah...gercekten ınsan mınık bebegınden ayrılmak hiççistemıyor...son ana kadar belkı düzelır diye düşünüyor..inşllah yakın zamanda annelıgı tattırır eylemcıgımızede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…