- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #21.621
sultan nasılsın canım..canım benim dualarımız seninle. Rabbimin izniyle sağlıkla gelecek bebeğin canım benim. sakın üzülüp stres yapma canımsın.
amin canım amiiiiiiiiin
patıgım nasılsın...evet senin başına öle kötü bi olay da gelmişti ama annen iyi değilmi şimdi
haklısın canım üzüntü ıyı gelmıyor hiç kımseye...zaten benım stresten oldu canım annem yogun bakımda falan kaldı hastalandı benım ondan oldu uzuntuden yanı
canımm nasılsın.dilaycım canım aman dikkat et kendine bebeğim..
dilek hoşgeldinnn cnm
günaydın kızlar uzak kaldım sizlerden kaç gündür eyleme ne oldu dilaycım sana ne oldu
hoşbuldumkuşum....nasılsın...benım bu akşam mısafırlerım var..hemdde 5 tane 3 tanesını tanımıyoruz ve bıze yatılı gelıyorlar..canım sıkkın...alsanaalsanasmile
tosti sende hoşgeldin eylemin bebeğinin kalbi durmuş mafoldumben
hoşgeldın canım..eylemın bebegının kalbı durmus...allah kımselere vermesın..eylemede bırdaha hiç yaşatmasın boyle acı...
sen nasılsın..:CüvCüv:
ayy napim cnm hep bildiğin gibi lavaboylaaa arkdşlık durumları anaa kız tanımadığın insanları evine neden kabl edıyosunn
ay kuşum 1 bayan eşimin ıstanbuldan ış arkadası onu tanıyoprum..çok ıyıdır...
1 adam oda eşimin eskı işyerınden arkadası..az tanıyorum onu...
dıger 3 adamı bılmıyoruz..
eşimi aradılar..zatten sorgusuz bız cumartesı gelıyoruz dedıler..musaıtmısın dıye sormadılar...bana bıle sormadı kız ...sadece gelıyoruz hem zıyaret hem tıcaret demıs...eşimle iş konuscaklarmıs...
üztelık eşim pazar sabahı 5 de işe gıdıyor...ben bu ınsanlarla yanlız kalcam pazar gunu...yemek kahvaltı...bakalım nasıl olcak...alsanaalsanasmile
sultan nasılsın canım..
sen test yaptın mı
patıgım nasılsın...
haklısın canım üzüntü ıyı gelmıyor hiç kımseye...
sende kendıne dıkkat et kuşum
canımm nasılsın.
ay kuşum 1 bayan eşimin ıstanbuldan ış arkadası onu tanıyoprum..çok ıyıdır...
1 adam oda eşimin eskı işyerınden arkadası..az tanıyorum onu...
dıger 3 adamı bılmıyoruz..
eşimi aradılar..zatten sorgusuz bız cumartesı gelıyoruz dedıler..musaıtmısın dıye sormadılar...bana bıle sormadı kız ...sadece gelıyoruz hem zıyaret hem tıcaret demıs...eşimle iş konuscaklarmıs...
üztelık eşim pazar sabahı 5 de işe gıdıyor...ben bu ınsanlarla yanlız kalcam pazar gunu...yemek kahvaltı...bakalım nasıl olcak...alsanaalsanasmile
ayy çok uyus bi durumm allahım yardımcın olsnnn cnmmm eşin nasıl kabul ettikii yaa benmki olsaa etmezdi heralde hade yarın eşin evde olsa neysedee eşin izin alsın barii yarın için
çok gıcık yaaa. onlarda ne düşüncesizler yaaa. insan sorar öyle tamam derlerse gelir. bide eşinde yok evde ne saçma yaa
kuşum bayanı tanıyorum..saolsun benım ıstanbulda kalp rıtmınde problem vardı..çöarpıntım oluyordu..benı koşuyolu kalp hastahanesıne goturdu..üstelık emır daha 3 aylıktı..annesıyle bana çok yardım ettıler..annesınınde kontrolu vardı..ama sabah 8 den akşam 5 e kadar benımle ılgılendıler..üstelık çok güler yusludur..emırıde çok sever...
gercekten sıcak ınsandır..
dıger adam da ıyıdır..o da işyerınden arkadası idi..
ama dıger 3 kışi kımdır nedır bılmıyorum..ve bunları yatırcam evde..yemek yapcam..hızmet etcem..5 kışı yıka topla nasıl oturcam bılmıyorum..kayınvaldemı aradım..oda tedırgın oldu...
işte boyle belkıde çok ıyı gececek ama onlar eşimin pazar gunu çalısıp çalısmadıgını bıle sormadı..pazar çalısmaz mı dıye düşündüler anlamadım..
çok uzattım bu konuyu..kusura bakmayın..eşimle konusamadım...kızdı bana..benıde gerdın dedı durdu...
sultanın ne bılem bende goguslerın sısınce adet tarıhın geldı dıye düşündüm dırek...
kızlar sıze guzel bır haberım var...
kız kardesım dun çıft çızgıyı gormus...
çok mutlu oldum....:lepi:
kızlar ben bgn yokum kuzenimin bebek mevlütü var oraya gidicemm annem rahatsızlanmış benmde akşam hastaneye götürmüşler şimdi evdeymiş ama ben üzilmim die sölememişler belkiii köye gidebilirmm gelmessem merak etmeyınn öpüyorum hepinizi dilek çok haklısın cnm ilk sana sorulmalıydıı belkide başka planınız vardı
kızlar ben bgn yokum kuzenimin bebek mevlütü var oraya gidicemm annem rahatsızlanmış benmde akşam hastaneye götürmüşler şimdi evdeymiş ama ben üzilmim die sölememişler belkiii köye gidebilirmm gelmessem merak etmeyınn öpüyorum hepinizi dilek çok haklısın cnm ilk sana sorulmalıydıı belkide başka planınız vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?