P
pison
Ziyaretçi
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #2.181
inşallah canımmmmm sağlıklı sorunsuz yolunda giden bi hamileik olur inşallah
salı tatlım çekilecek hormon testi yaptırdım temiz çıktı salıyı bekliyorum
canim siz ne kadar deniyodunuz olmadi?
yani rahim filmini ne kadar zaman sonra istedi doktor?
hosgeldin yarencik
hadi insallah senin haberinle seviniriz senlenir burasi
iyi seyler dusun iyi olsun daha basindan negatif dusunme bakalim
bu arada ne gibi belirtilerin var merak ettim
kendimdede belirti aramicam diyorum ama sormadanda gecemiyorum:)
salı tatlım çekilecek hormon testi yaptırdım temiz çıktı salıyı bekliyorum
tatlım ben doktor doktor dolaşıyorum hepsi direk klomen verdi 7-8 aydır deniyoruz ama ben kendimiz denemeye başlamadan doktor kontrolüne girdim ne gerek varsa stres yaptım kendi kendime bu doktor ilaç tedavisi bende yaparım ama tüplerin açık değilse hiç bişi işe yaramaz dedi ilk kapalım bi sorun yoksa ona göre takibe alalım dedi o yüzden kafam rahat biraz bundan önceki doktor bana hep özelden testler yaptırdı iğneleri özelden aldım aylık 500 ü buldu özel muaynesiydi bide
allah kabul etsin canım bende kılcam ama burda daha ezan okunmadı bizim icinde dua et canım:Saruboceq:
hoşbuldumm canımmmm göğüslerim sızlıyoo şiş diiller ama sadece sızlıyooo kabızlıkk varr bizz bu ay sadece bi kez korunmadıkk ve o günden 3-4 gün sonra bende kabızlık başladııı ve hala devam ediyoo feaket gazımm var şu son iki gündür özelliklee afedersin abdestimi bile tutamıyorumm bugunde sabahtan berii en az beş sefer idrara çıktımm baya bi özellik var bendee hııı birdee çok çabuk yoruluyorumm bugun eşimlee pazara gittik eve bi geldimm nefes nefeseyimm senin adetin ne zaman canımm
KISSLAR MERHABA a.s
aminn canımcımmm bizim bura doğuyaa erken okunuyoooo
KISSLAR MERHABA a.s
KISSLAR MERHABA a.s
sen daha oncede hamile kalmistin dimi tatlim? en azindan karsilstiriyosun belirtilerini. insallah gelmistir bebisin onu habercisidir bu belirtiler.
benim 14 mart adet tarihim daha 10 gun var ama seninde dedigin gibi son iliskiden 2-3 gun sonra goguslerim acimaya basladi simdide bastirinca resmen aciyolar. normalde adetime 3-4 gun varken baslardi acimaya ve dolgunlasmaya. ilk defa bu ay cok onceden basladi.
ama bide esim hastalandi 2 gundur calisma yapamiyoruz insallah yumurtlama donemine denk getirebilmisizdir. senin gecikmen oldumu tatlim?
ayyy kolaylıkla gelir geçer inşallah canımm benimm yaa rabbimin izniyle oda temiz çıkcekk bakgörrrr
hadi hayirlisi bakalim tatlim, hersey bebislerimiz icin, ama cok para vermissiniz gercekten
insallah tuplerinde aciktir baska sorunda kalmiyo rahatlarsin sende ve hamile kalirsin
hem rahim filminden sonra cogu kisi hemen hamile kaliyo seninde insallah oyle olur
burda kolay beri cekmiyolar rahim filmi, bende yalan soyledim doktoruma 6 ay oldu dedim ama yinede daha erken eyin dedidendaha dedi:kedi:
KISSLAR MERHABA a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?