Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ezgicim hoşgeldin topiğimize canım ama daha cok erken ne tedavisi bir sorun yoksa

latii lokumum beniimmmm

kaymaklı ekmek kadayıfummmmm:)))

kuzu bak böyle çok kafana takma bitanem , bende 3aydır senin gibiydim korunmadıgım halde olmadı bu ay hiç umrumda değil valla olmazsa olmasın diyorum cidden ama önümüz yaz bol bol gezerim:))) sende sitres yapma canım ben denedim olcagı varsada olmuyor öyle .

Seraap kimyasal gebelik ne demek canım? Yaranı deşmek gibi olmassa biras bilgi reca edebilir miyim?

yok kız deşilecek bi yara değil ilaçların etkisiyle bebişim olmadan adet olmuşum yani kan değerinde 16 çıkmıştı ben o ara çok rahatsızdım apandistten şüpheneliyolardı ben acile kaldırıldım kadın doğum aldılar beni orada bana söylemediler ne olduğunu acil ameliyata alıcaklardı izin vermedim iyikide vermedim kist dediler alınacak dediler kaçtım doktordan geçen sene temmuzdada kimyasal gebelik geçirmişim doktorum dedi

kimyasal gebelik noliii

fatoşum ilaçların etkisiyle oluyo yanii anlayacağın olmadan gedeyooo

valla kızlar benim bildigim kadarıyla ki ne kadar dogrudur bilmiyorum:) kimyasal gebelik adetlen birlikte sanki adet olurmuşcasına daha tam oluşmadan düşme gibi birşey , sadece adet bir hafta falanmı geçikiyor ne

allah böyle şeylerden bilgilendirmeden hamiş bırakır inş.siziii kızlar aman boşverin öğrenmeyin yaşamayındaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…