- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #22.281
kimyasal gebelik canım geçen sene ocak ayında
slm kıızlar bende aranıza katılıyorum kabul edrsenız malıke_ecesu tavsıye ettı bende 1yıllık evlıyım maysynın 10nun da 1 yıl olacak yanı ınsallaah 3 aydır bızde bebk ıstıyoruz suan doktorum bı sorun olmadıgını soyledı ama daha tedavı surecı yenı basldı... bakalım hayırlısı.. ınsallah Rabbım nasıp edr bana ve ısteyen harkese....
he fıstık senden bahsediyorum :kedi:
Seraap kimyasal gebelik ne demek canım? Yaranı deşmek gibi olmassa biras bilgi reca edebilir miyim?
al buda benim gibi cahal...
latii lokumum beniimmmm
Seraap kimyasal gebelik ne demek canım? Yaranı deşmek gibi olmassa biras bilgi reca edebilir miyim?
kimyasal gebelik noliii
ezgicim hoşgeldin topiğimize canım ama daha cok erken ne tedavisi bir sorun yoksa[/QU
hosbulduk canım aslında tedaı sayılmaz canım sadece 3 ay olmayınca doktora gıttık neden olmuyo dıe tahlıller ultroson falan olduk esımle butun sonuclar temız cıktı sadece yumutam yavas gelışıomus durum bu yanı baska bırseyy yok daha yenı basldıgımz ıcın bı sonuc alamdık gectıgımz ay bekledık ama olmadı adet oldm sımdıde daha 10 gun var bakaılm beklıyoz haıyrlaıyla canım...
hoşbulduk kızlarrrr saolun yaaaa kimse almamış slm mı......mafoldumben mafoldumben
ezgicim hoşgeldin topiğimize canım ama daha cok erken ne tedavisi bir sorun yoksa[/QU
hosbulduk canım aslında tedaı sayılmaz canım sadece 3 ay olmayınca doktora gıttık neden olmuyo dıe tahlıller ultroson falan olduk esımle butun sonuclar temız cıktı sadece yumutam yavas gelışıomus durum bu yanı baska bırseyy yok daha yenı basldıgımz ıcın bı sonuc alamdık gectıgımz ay bekledık ama olmadı adet oldm sımdıde daha 10 gun var bakaılm beklıyoz haıyrlaıyla canım...
bişey yok dedilerse olur bacım bende 8 ay korundum korunmayı bıraktıktan 11 ay sonra hamıle kaldım korundugun zaman gec olabılıyor bıraz gebelık benımde temmuzda 2 yılım bitiyor 2 yıllık evlı olcam
melıkem sen bamna hosgeldın demedın oluymu yaaa aşşkkkk olsun aşkkkzemuszemus
hoşgeldin melikecimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?