- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #22.261
slm kıızlar bende aranıza katılıyorum kabul edrsenız malıke_ecesu tavsıye ettı bende 1yıllık evlıyım maysynın 10nun da 1 yıl olacak yanı ınsallaah 3 aydır bızde bebk ıstıyoruz suan doktorum bı sorun olmadıgını soyledı ama daha tedavı surecı yenı basldı... bakalım hayırlısı.. ınsallah Rabbım nasıp edr bana ve ısteyen harkese....
slm kıızlar bende aranıza katılıyorum kabul edrsenız malıke_ecesu tavsıye ettı bende 1yıllık evlıyım maysynın 10nun da 1 yıl olacak yanı ınsallaah 3 aydır bızde bebk ıstıyoruz suan doktorum bı sorun olmadıgını soyledı ama daha tedavı surecı yenı basldı... bakalım hayırlısı.. ınsallah Rabbım nasıp edr bana ve ısteyen harkese....
ezgim_ez canım hoşgeldin aramıza inş.tez zamanda hayırlısıyla bebişine kavuşursun
birsennnnnnn asnilllllllllll sizler napıyosunuz kızlar pofffffff içim çok canımda sıkılıyoooooooooo
valla senle aynı durumdayım kız bir bagırasım varki sorma , dışarda fıstık gibi bir hava var herkes candan bakıyorum şıkır şıkır geziyorlar benimde önümde bir yıgın iş var elimi atasım gelmiyor bir pöffffffffffte benden
rüyalarla kafaları bozdum bende yahu..
dün akşam rüyamda kucağımda oğlum olan bi bebek taşıomuşum..
ama bi güzel bembeyaz teni var..
siyah saçlı bi erkek çocuk..
ayy hayr olur inşallahh
hoşgeldin canımm...
dilerim sende biranönce bebeğine kavuşursun...
valla senle aynı durumdayım kız bir bagırasım varki sorma , dışarda fıstık gibi bir hava var herkes candan bakıyorum şıkır şıkır geziyorlar benimde önümde bir yıgın iş var elimi atasım gelmiyor bir pöffffffffffte benden
kıs serap ben sana şe sorcam hep unutuorum senin daha önce hamileliğin falan oldumu hiç??
aman allahım birileri bendende bahsediiii
Allah hayra yordun kız, bilinç altı biraz bu işler hep aklımızda benzer şeyler olduğu için farkında olmadan etkileniyor olabilirsin , ama batıl taraftanda baktıgımızda erkek bebek güzel bir şeye işarettir derler:)
ezgim hoşgeldin canım topiğimize
ewliliiniz de bebek çalışmalarınız da daha yeni olur hayırlısıyla
hepimizin olcek inşallah :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?