- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #22.301
melike aşağıda yok gözüküyosun sen canım ne içünnnn
yımaaaaaaak yiyom daa dopğrusu canım bişi istemiyo çorba içiyom sen napıyon melikeciğim
yımaaaaaaak yiyom daa dopğrusu canım bişi istemiyo çorba içiyom sen napıyon melikeciğim
çok teşekkürler canımcım allah razı olsun.....sen napıyosun nasılsınnnnolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 cadıya bak yaaaa canım hoşgeldinnnnnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun bende koçiş gelene kadar az yemek aldım yıyom tazefasulya pilav dayanamadım yakaydirigubbakcemile3
afiyet olsun kuşummmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kıslar ben kactım bızım doktr hanım geldı zaten kızıyoo bana nete gırıyom dıee fazla takılma dıoo ben ordakılere ınanmıom dıoo cok ta tınnnnn melıkenın degıyımıyleee.. hoscakalın kızlarr...tekrar gorusmek uzere...
rica ederim canımcım ne demek, bende iş yerindeyim ne olsun işte havalarla birlikte bizim işlerde acıldı :) oraya koş buraya koş akşama haşadım çıkıyor , içimdende hiç iş yapasım yok bahar yorgunlugumu ne artık gözüm dışarlara kayıyor :)))) herkez geziyor kızzzzzzz
kım cadııı aaaaa
lmaz:
ohh yarasın canım aç kalma zati sen şekerin düşmesin
saol tatlım
kızlar sultanın selamı bugün gene mersindeymiş hepinizi öpüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?