Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

pelin bence yaradı kkuşumm bardakk valla bi sebebii yok duyduk eskilerden hamile kalmayı kolaylaştırıyo die bizde ne kaybedicez sanki dedik onuda denedikkk

sultancım ben sana cevap yazdım ama görmedin galiba sende mi adet oldun aynı anda olduk yanı olsun canım napalım sabırla bekliycez allahım inşallah en kısa zamanda bizlerede nasip eder:Saruboceq:

canım yazdımda isim vermedim herhalde. evet canım adet oldum bu sabah. üzüldüm ama çok değil. dün tüp bebek için başkent hastanesinden randevu aldım. bakalım rapor çıkaracaklarmı ona uğraşacaz. içime bi umut doğunca

aynen dediğin gibiyim canım kötülük olmasın diye susuyorum. bide kendisi bayağı kavgacıdır ben kavgaya gelemem. canım işi gücü o zaten. ama hiiiç bişey demedim kocama. adamın suçu ne kızın suçuda yok aslında gelmede. kız geldi ama yüzüme bakamadı ama kaynana şeytanlığından işte.

evet yakı dedin mi eczacılar veriyo ama ne zaman uygulanıyo o konuda bilgim yok canım
tamam canım sagol
fiyatı sormadım ama 3-5 tl falandır eczaneden canım
canım ne zaman uyguluyacaksın zamanı varmıki bende bi deneyim bakalım
pelin bence yaradı kkuşumm bardakk valla bi sebebii yok duyduk eskilerden hamile kalmayı kolaylaştırıyo die bizde ne kaybedicez sanki dedik onuda denedikkk

canım herkez yapamazki aslında bende yaptırmak isterim cünkü başka topikte okumuştum yaptıranlarda işe yaramış nasıl yapılıyo peki bilgin varmı tatlım

Sultan kuŞum canın sıkılmıŞ ama geÇmıŞe dÖnÜp bakamıyom o yÜzden yorum yapmıym kuŞum sen kendıne dıkkat et tatlım lafa sÖze aldanma ama zaten hastasın morlaınıde bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…