- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #22.661
kısırlık inferite bölümğne gir orada bi yer var şincik ben yoğunum kim ne tedavi görüyo kim ne kürüyle hamiş kalmış falan yazıyo bi tablo yapmışlar çok güzel
Hiç akıntın fln oldumu pekim
hee yaktı vallaaa.
ama öle amaan aman diill yani.
ben korktumda devam edemdim..
kokusu çok fena bide..
Hiç akıntın fln oldumu pekim
bişiyler çzödümü yane içten
Tembellikten diil kız hayallerde olduu gibi çok huzurlu sempatik bi hayal diiltembel gelin seniii..
pelin işte ben bardak vurdurmuştum cnmm yakıda bant gib bişi onu beline yapıştırıyosun biraz yakıyomuş galibaa
Aynen katılıyorumay ben köy hayatınııı sevıyom ama iş yapmıycammm sevmem öle bahçe işlerinii hayvan bakma işleriniii gidicemm bizim asmanın altında oturucammm serin serin çam ağaçları kokusuuu bahçede binbir çeşit meyvee canın istedimi git çilek kiraz ahududu armut elma ne istersen git dalından kopar yeeee ay uyku bile süper oluyoo yazın çorluyu hiç sevmıyom çok sıcak oluyoo eşime diyom bu yazda hamişim ya ve en zor günlerr hep köyde durcam ben dıyom oda tabi tabi durursun sen diyoo artık hamişsin bişi olur falan yanımda olcn diyo
kızlar yakı dediginiz şey ne bel cektirmeyi ben de duydum hatta cektirenlerden bazıları o ay hamile kalmış başka bi topikte okumuştum annemede sordum varmış öyle bişey ama sana gerek yok dedi
ben yapıcam yakıyı belim ağrıyo diye aldırmıştım dün eşime
hadi bakalım cnm inş şifa olurr ben hiç yapmadım onuuu
pelin işte ben bardak vurdurmuştum cnmm yakıda bant gib bişi onu beline yapıştırıyosun biraz yakıyomuş galibaa
güldeciğim siz gene ankarayamı gittinizkız nasıl aldınız pc nizi
canım ne zam yapıştırıyosun bide eczaneye yakımı istiyorum diycem adı yakımı yani onuda deniyim bari allahtan umut kesilmezcanım böyle bi diktorgen düşün küçük çapta onu beline yapıştırıyosun içeriğinde ne var bilmiyorum ama beli ısıtıyo yakıyo biraz öyle can acıtmıyo ama sonra çıkarıyosunn 1 2 gün sonra sanırım yakması gçiyo zamanla zaten
eczanelerde falan satılıyo yanii
KIZLAR BİŞİ SORCAM YAKIDAN :kedi::uhm::kedi::kedi: BOY ABDESTİ GEÇİYOMU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?