Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar şimdilik çıkmam lasım.
patron gözüme bakıo..
bende tıkır tıkır yazamıom haliylee..
gelecem ama yine..
öptüm hepinizi....

ay ben köy hayatınııı sevıyom ama iş yapmıycammm sevmem öle bahçe işlerinii hayvan bakma işleriniii gidicemm bizim asmanın altında oturucammm serin serin çam ağaçları kokusuuu bahçede binbir çeşit meyvee canın istedimi git çilek kiraz ahududu armut elma ne istersen git dalından kopar yeeee ay uyku bile süper oluyoo yazın çorluyu hiç sevmıyom çok sıcak oluyoo eşime diyom bu yazda hamişim ya ve en zor günlerr hep köyde durcam ben dıyom oda tabi tabi durursun sen diyoo artık hamişsin bişi olur falan yanımda olcn diyo

Aynen katılıyorum

kızlar yakı dediginiz şey ne bel cektirmeyi ben de duydum hatta cektirenlerden bazıları o ay hamile kalmış başka bi topikte okumuştum annemede sordum varmış öyle bişey ama sana gerek yok dedi

canım böyle bi diktorgen düşün küçük çapta onu beline yapıştırıyosun içeriğinde ne var bilmiyorum ama beli ısıtıyo yakıyo biraz öyle can acıtmıyo ama sonra çıkarıyosunn 1 2 gün sonra sanırım yakması gçiyo zamanla zaten
eczanelerde falan satılıyo yanii

Ay sultancım sahi senin kaynanaya diicek laf bulamıyorum canım
Allah kurtarsın seni
Ama sen sanırım sessiz bi gelinsin o da tepene çıkmış
Ne de güzel kocanla birbirinize düşürüyo sizi aaah ahh
Oyununa gelme amacı da odur zaten böölelerinin

canım ne zam yapıştırıyosun bide eczaneye yakımı istiyorum diycem adı yakımı yani onuda deniyim bari allahtan umut kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…