Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hoşbuldum canım.
napiim ii olmaya çalişiyorum.
ah bi de bu kadar hizli kilo almasam daha ii olcam.
durumum çok vahim benim.

sen nasilsin tatlim?

ben bügün adet oldum canım moralım bozuktu ama şimdi iyiyim hayırlısı olsun diyorum her şey nasip...olsun canım ya bebiş dogunca verırsin kiloarı takma kafana tatlım

Bırsennnnnnnnn ne zaman vurdundun bacım sen

pelın ben zamanı nedır bılmıyom yakının nezman yapılır

canım geçmez yakı ıslanınca kopar zaten gibime geliyoo

ayyy kizlaaaar yaki filan takmayin sakiiinnn nooluuurrr
çok can yakio
benim fitiğim war ii gelir demişlerdi.
taktim.2 saat durdum yeter duramicam dedim çok yakti

asil işkence soora başladi.
çikaramadim.islattim daha beter oldu
içindeki madde islaninca daha younlaşti sanirim ölüyorum die baardim
kardeşimi çaardim çikar die de o bi çekişte çikardi.
ama hüngür hüngür aaladim acisindan yani.

Sultan kuŞum canın sıkılmıŞ ama geÇmİŞe dÖnÜp bakamıyom o yÜzden yorum yapmıym kuŞum sen kendİne dİkkat et tatlım lafa sÖze aldanma ama zaten hastasın morlaİnİde bozma

canım elimde olan bişey değil. laf sözde değil canım. kaynanamın yaptıkları deli ediyor beni. zaten adette oldum bide gripim hemde çok fena. ama artık takmamam lazım tüp bebek olayına giriyorum canım inşallah rapor çıkar yaaa

hoşbulduk toprgım naber nasılsın canımcım sen dün burdamıydın ya nişye ugramadın kuşummmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

canım mersinin dışında bi yer geldiğim yer yaaa. mezarlık var ya onun bayağı yukarısı. yaylaya gidilen yok. zaten arabayla bırakıyorlar beni sonrada arabayla alıyorlar. bi gün görüşürüz inşallah canım yaaa. sen nasılsın bittimi adetin.
bu yakı olayını biri bana anlatsın. bugün 1. gün yarın yapsam olurmuuu

ben bügün adet oldum canım moralım bozuktu ama şimdi iyiyim hayırlısı olsun diyorum her şey nasip...olsun canım ya bebiş dogunca verırsin kiloarı takma kafana tatlım

üzme kendini ne olur.
herşeyde var bi hayir..önemli olan morali yüksek tutup,çok düşünmeyip
çalişmalara dewam etmek dimi olumunekankayizsmile

canım ya korkuttun şimdi beni ama oyle cok acı vermiyo diyorlar valla ne yapcamı şaşırdım yapmıyımmı şimdi yani tatlım

bardağı çok yapan var banada annemin arkdşı sölemişti almanyadan bı kadının bayadır olmuyomuş çocuğu o teyze yamışş o ay hamile kalmışş 2 mi 3 mü ne çocuğu var hepsini bardk vurdurmuşş
sonra ablamda yaptırmışş öle ablam söledibende yaptıydım diee ilk ablam yaptı iştee bana sonraki ay eşim yaptı

üzme kendini ne olur.
herşeyde var bi hayir..önemli olan morali yüksek tutup,çok düşünmeyip
çalişmalara dewam etmek dimi olumunekankayizsmile

evet haklısdın canım ama her umutların suya düşmesi cok kötü ama napalım sabırla beklemeyi ögrencez tatlımolumunekankayizsmile

hımmm gözne tarafından bahsediyosun sanırım canımcım mutlaka beklerim bitanemm yakı yı niçin yapıyosunuz bende onu anlamaya calışıyorum??:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…