Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

evet cnm doğru söylüyosun ayy bazen saçma saapan konulara dalıyolar insan topikten soğuyooo alsanaalsanasmile

ooo bizim burda ne yogun günlerimiz olduuuuboshayallersmile
iki haftadır elfellanın dedıgı gıbı durgun....
zaten şu dengesiz şahsiyetden sonra yazdıklarımda tedırgın oluyorum yaa..ya başka bi nick le üye olurda tekrarlanırsa aynı şey diyeeyvahedigeldismile

he yoğurt çorbası gibii ahh kuzum bizim burası çok soğukkkiiii ben sobayı yaktım şimdi yağmur yağyoo hava suğukk havalar ısınsın bende yaparım cnmmm

kızlar hamişler çoğalaınca topik skinleşio
çünküm bitkin düşüoz
bide pison dlay hala yok
dilayın kanamalarını merak ediom vala
serapta ekranı patrona çevirdi

cANIM HİÇ TEDİRGİN OLMA YABANCI NİKLİ BİRİNİ GÖRDÜÜMDE BEN HEMEN ÜYELİK TARİHİNE GEÇMİŞ MSJLARINA FLN BAKIYORUM ŞÜPHELİ DURUM OLMASIN DİE
İNSAN MSJLARDAN HİSSEDİYO ZATEN
O ŞAHSİYETİ DE İLK GÜNDEN ANLAMIŞTIM
BEN DEDEKTİFLİK YAPIYORUM HAMİŞLERİMİZ PANİK OLMASIN DİE kaydirigubbakcemile3

evet o olay kötü olmş ben yoktum o zamann elif anlattı banadaaa ama bayanalrdanda saçma konuşanlar oluyo cnm herkes bir değil işte napıcan inş olmaz öle işi daha

bak nohutumun haberi varmışş bilinçli bi annee adayıı ama se yınede uzak tut kuşumm

dediğim gibi kitapvar ve çokkk işime yaroyo canım...yabancı bi yazarın...
her hafta bi bölümünü okuyup bebişin ne kadarlık oldugunu ne yapam gerktıgını ögrenıyorum...dün baktım 14 haftya yumrugunuz kadar bebeginiz yazıyo ve 50 gram ayy böyle okuyunca bı hoş oluyo ınsan:))

ya kıslar benim kasık sızılarım çoğalıo
şimdiden bu kadar olması normal mi tırsıom arada
hamilelik belirtisi olan kasık sızısı varya aynı ondan işte
ben hafta hafta gebeliklere pek bakmak istemiom
öncekilerde hep takip ediodum sonu hüsran oluodu
şimdi bakmıom kendi haline bıraktım ama bu durum kafama takılıo

ne güzelll bizimkide geçen ay 177 gr dı bakalım bu ay kaç gr olucakkk ayy benmki şuan pıt pıt atıyoo sol tarafımdaaa hadi sizde gelin bu zamana hissedin kızlar çok diğişik oluyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…