Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar dün doktora gittim işte halsizlik vardı kadın dediki boğazında viral enfeksiyon var grip olmak üzeresin bugün yarın olursun dedi. var ya bu doktorlar herşeyi biliyor. antibiyotik vermedi ama astım var diye. bide dediki bi ara gel bütün tahlillerini yaptıralım dedi. haftaya bi gün onuda halletmem lazım. başım çok ağrıyorrrrrrrrrrrrrrrrr

dişciden bende korkuyodum ama gittim o kadar korkulcak bişey yokmuş canım bunda da korkuyorum ama eminimki bu da öyledir haklısın güclü olmamız lazım allah nasip ederse dogumuda var bunun tabi hamile kalayımda dogumu düşünmüyorum allah verir her şeyin kolaylıgını

hoşgeldin ceylancım ben kırmızı kartı gördüm bugun evet belime bardak cektirmeyi düşünüyorum o zaman hamile kalınabiliyuomuş tabi allah bilir ama denemerkte fayda var tatlım

nan gitttim geldim hala bardak muhabbetimi
işe yarar inşallah

nohut bi azcık sohbet edelimde boş zmanında bugünkü geçmişe bak bence
muhabbet koyuydu
kız birsen de ne cevherler varmış
seninde işine yaray
elif özet geçsin meme uçları ile ilgilii :roflol::roflol::roflol:

hoşgeldin ceylancım ben kırmızı kartı gördüm bugun evet belime bardak cektirmeyi düşünüyorum o zaman hamile kalınabiliyuomuş tabi allah bilir ama denemerkte fayda var tatlım
geldimi kırmızılar tatlım hakkından hayırlısı ınşallah ..ee bardagı duydun doktor rafamı kalktı o zaman bebem:))
teee gene kaçtı hatun selammmmmmmm ceylancımm
burdayım nannnn hoşbuldummmm doktor gıttınmııı

:1shok:beklıyom geçin bakalım özetı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…