- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #22.761
hoşbulduk bebemm..yaa çizelgen çok güzell 20+2 olmuşsunuzzzz...
nan gitttim geldim hala bardak muhabbetimi
işe yarar inşallah
nohut bi azcık sohbet edelimde boş zmanında bugünkü geçmişe bak bence
muhabbet koyuydu
kız birsen de ne cevherler varmış
seninde işine yaray
elif özet geçsin meme uçları ile ilgilii :roflol::roflol::roflol:
geldimi kırmızılar tatlım hakkından hayırlısı ınşallah ..ee bardagı duydun doktor rafamı kalktı o zaman bebem:))
amin ...yok canım ya zaten bu ay gidemiyorum kocişin işleri yogun bidaha ki ay gidelim dedi ben de bu ay adetim bitince bide onu deneyim bari dedim bebem:))
ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hepınızı çok özledım yaaaaa(
anammmm kavuştunmu pc ne canımm hoşgeldınnnnnolumunekankayizsmileceylaaaannnn h.g canımmm bak mende geldimmm
gunaydın özetcimmmmm...bak bugun yanlız degılsınnnopuyorumnanaktancEYLANIM HOŞGELDİN
kız 20+5 oldukkk yeniimı uyandınnn kuzumm
anladım cnm...denemekde fayda vaqr zararsız bırşey oldugunu bılıyorum ben...inşallah yaraını görürsün tatlımgeldimi kırmızılar tatlım hakkından hayırlısı ınşallah ..ee bardagı duydun doktor rafamı kalktı o zaman bebem:))
amin ...yok canım ya zaten bu ay gidemiyorum kocişin işleri yogun bidaha ki ay gidelim dedi ben de bu ay adetim bitince bide onu deneyim bari dedim bebem:))
hoşgeldin nohudum nasılsın canımcımmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
canımmmm iyiyim bebemm sen nasılsınn bakemm:hulya:
kızlar ben cıkıyorum işlerimi yapıyım gelirim yine hepinizi öptümopuyorumnanaktan
anladım cnm...denemekde fayda vaqr zararsız bırşey oldugunu bılıyorum ben...inşallah yaraını görürsün tatlım
canımmmm iyiyim bebemm sen nasılsınn bakemm:hulya:
iyiyim tesekkürler yine efkarlandım actım gökhan türkmenden bir öyküyü dinliyom hepinize armagan ediyommm afff affffffff:gitme:
yok kız ilk zamanlar daha bereketli günlerimiz oldu da son iki haftanın en bereketli günü sanırım iyice durulmuştuktopik en bereketli gününü yaşıyooo
Selam melikem işlerim war iyi takip edemiyorum ondan canım
özetçi tembel bugün kaydirigubbakcemile3
yok kız ilk zamanlar daha bereketli günlerimiz oldu da son iki haftanın en bereketli günü sanırım iyice durulmuştuk
benım hafta hafta hamıllık dıye br kıtabm var canım çok detaylı bılgıler yazıyo..bende onda okumuştum çok zararlı oldugunu...mümkün mertebe uzak tutmaya çalışıyorum ama başarılı oldugum az oluyo:kedi: ama çok zararlı biliyorumceylan sen şimdi hamişsin eşini göğüslerinden uzak tutt tamammıııı
görüşürüz cnmm kolay gelsın cnmkızlar ben cıkıyorum işlerimi yapıyım gelirim yine hepinizi öptümopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3WALLA GÜSELİM ÖZETLENCEK BİŞİ YOK
YAKI, BARDAK WE MEME UCU O KAA :roflol:
niye efkarlısın tatlımmboshayallersmileiyiyim tesekkürler yine efkarlandım actım gökhan türkmenden bir öyküyü dinliyom hepinize armagan ediyommm afff affffffff:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?