Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

iiim seni tanımak isterim kendinden bahsedermısın

Olur bahsedeyim.ben 25 yaşındayım bu ayın 10 1 yıllık ewli olacağım.çalışmıyorum ew hanımıyım şimdilik ilk günden beri korunmuyoruz bebiş istemekteyiz ama hala olmadı bugün hormon testi yaptırdım yarın sonuçlarımı sabırsızlıkla bekliyorum tekirdağda oturuyorum aslende buralıyım peki sen.

bende 1.5 yıllık evlıyım 22 yasındayım bızde 1 yıldır korunmuyoruz bende sol tarafta 10cm lık kıst vardı bugun doktora gıttım o temızlenmıs fkat sag tarafta tekrar olusmus oda 3.5 cmlık onu temızıycez dedı bıde ben stresten yemege verdım kendımı kılo falan almıstım kıst temızlenene kadar kılolarınıda verırsın deyıp dıyetısyenede yolladı bugun bısmıllah deyıp basladım bakalım ne olcak hayırlısı

Canım diğerini attıysan bunuda temizleyip atarsın ewet bugün banada doktor kilo alma dedi engeller dedi hamileliği bende ewet bugün den itibaren yediklerime dikkat edeceğim bugün manavdan bol bol meyva sebze aldım hadi bakalım hayırlısı.

bana acayıp sıkı bı dıyet verdı ne yag ne tuz aman saman gıbı anlıycagım hem yaptım hemde ıcım kalktı yerken hala daha aklıma geldıkce ıcım kalkıyo valla şekerli yok tatlı ıyy yaa ama katlancaz artık yapcak bısey yok

Canım kilonmu fazla çok bende fazla yok ama yinede bende rahatsız oluyorum bazen zayıfla demedi bana ama ben kendim karar verdim zaten hamile kalınca alacağız canım şuan vermek eniyisi

Allah kabul etsin kızlar :Saruboceq:

kızlar yasinimi okudum dua mıda yaptım...rabbim kabul eder inşallah hayırlısı ise...hepinizden allah razı olsun şimdiden..iyi geceler..

kızlar ben annem ve yegem de okuduk dualarımızı da ettık rabbım kabul etsın ınşallah...
dua eden tum arkadaşlardan allah razı olsun...
iyiki varsınızzz.....

iyi akşamlar snada canım bende 26 aralıkta bebeğimi kaybettiğimde keşfetmiştim başka bi topicteydim,burda seni görünce yazdım ama görmedin sanırım ben çorludayım,bende sevindim..kabul ettim bile görüşürüz canım..

bebiş yeleği oruyorum aman napım sayfalar cok gec acılıyo karsısında oturup beklerken sınır olcagıma ıkı kakalattırıyorum ben oruyorum alt komsumda saolsun satıyo ole ıste

ayy ne kadar guzel canım yaa kendı masrafını çıkarıyosundr tebrık ederım bebegımm ayakta alkışlanacak kadınsın valla...alkisalkisalkis

hoşbulduk bebem gecmişi okuyodum ben de şimdi bitirdim aklanıp paklanmısın canım sen de bizdensin desenekaydirigubbakcemile3

evet canım şükür hallettım üstümden yuk kalktı sankı:)

canımmm sen öyle yazınca oyle kotu hisettim ki ama şükür ki tedavisi varmiş ve sana göre geç olsada erkenden gidip kontrol ettırmen çok iyi olmuş bebegımm çok sevındım şimdi bak rabbim e çok dua ettım hepınız için inşallah gönlümüze göre versınn:Saruboceq:

iyiyim canım benim rahatladım biraz yaa öldüm öldüm dirildim valla ama bi çok insan benim gibiyken doğurmuş benim 2 bebiş gitti keşke daha önce yaptırsaymışım bunları..

canımm benım yaaaa...önumuzdekı aylarda guzel haberlerını alıcazz ınşallah:lepi::lepi::lepi:teyzee olcassss

kızlar ben daha bugün giremem..yasini okuyacam inşallah...benii unutmmayın dualarınızda...Allah kabul etsin....yarın görşrzz
canımm benımmm dualar da senınlede buuşup kulagını çınlattım rabbım kabul etsın ınşallahhh:Saruboceq::Saruboceq:
herkese iii akşamlar cıtırlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canımmm nerelerdesın sen yaaa iyi akşamlarr öpüyorum senıı çokk görüşürüz cnmmkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…