- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #2.381
iiim seni tanımak isterim kendinden bahsedermısın
Olur bahsedeyim.ben 25 yaşındayım bu ayın 10 1 yıllık ewli olacağım.çalışmıyorum ew hanımıyım şimdilik ilk günden beri korunmuyoruz bebiş istemekteyiz ama hala olmadı bugün hormon testi yaptırdım yarın sonuçlarımı sabırsızlıkla bekliyorum tekirdağda oturuyorum aslende buralıyım peki sen.
bende 1.5 yıllık evlıyım 22 yasındayım bızde 1 yıldır korunmuyoruz bende sol tarafta 10cm lık kıst vardı bugun doktora gıttım o temızlenmıs fkat sag tarafta tekrar olusmus oda 3.5 cmlık onu temızıycez dedı bıde ben stresten yemege verdım kendımı kılo falan almıstım kıst temızlenene kadar kılolarınıda verırsın deyıp dıyetısyenede yolladı bugun bısmıllah deyıp basladım bakalım ne olcak hayırlısı
Canım diğerini attıysan bunuda temizleyip atarsın ewet bugün banada doktor kilo alma dedi engeller dedi hamileliği bende ewet bugün den itibaren yediklerime dikkat edeceğim bugün manavdan bol bol meyva sebze aldım hadi bakalım hayırlısı.
bana acayıp sıkı bı dıyet verdı ne yag ne tuz aman saman gıbı anlıycagım hem yaptım hemde ıcım kalktı yerken hala daha aklıma geldıkce ıcım kalkıyo valla şekerli yok tatlı ıyy yaa ama katlancaz artık yapcak bısey yok
herkese iii akşamlar cıtırlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sanada iyi akşamlar çıtır.Hoşgeldin...
hb canım ne güzel burda seni görmek naber nasılsın tatlımmmopuyorumnanaktan
selam anne olmak isteyen çıtırlar....bu topıc de HEP beraber sıkıntınızı sitresinizi atmak istermisiniz.....eee ne duruyosunuzzzzz buyrun bakalımmmmmm gülerek eglenere sıkıntılara meydan okuyalımmmmm:lepi:
arkadaşlar perşembe gecesi yasin okuyacak olanlar ve dua etmemızı ısteyen kişiler isimlerini ve dualarını özelime mesaj atabılırlerr....arkadaşlar yasin i şerif i perşembe gecesi saat 23:00 da hep beraber okursak daha faydalı olacagına inanıyorum..şimdiden teşekkürler agzınıza sağlık....
YASİN İ ŞERIF OKUYACAK KİŞİLER:Saruboceq:
NOHUTLU PILAV
ÇİÇEK8182
İSOLDE
EREN SEZEN
TUBA88
BALUM
OAYDINER22
_OZAY_
LONELINESS
EYLEM
MERVAM
DİRİM
YASEMIN66
PISON
ÖZNUR_nohutlu pılavın annesı:)
NURHAYAT_nohutlu pılavın yengesı:)
YARENCIK06
YASİN İ ŞERİF OKUDUKTAN SONRA DUA EDECEGIMIZ ARKADAŞLARIMIZIN İSİMLERİ VE DUALARI:Saruboceq:
CEYLAN: "bu kez bebegını kucagına almak istiyor ve kayınvalıdesı için şifa duası istiyor":Saruboceq:
AYŞEGÜL:" Tez zamanda Hayırlısı ile saglıklı bır bebiş istiyor":Saruboceq:
FATMA: ''sağlıklı ve hayırlı bi oğlu olsun istiyor'':Saruboceq:
SERAP: " Allahdan hayırlı bır sonuç ve bebişinın tez zamanda gelmesını istiyor":Saruboceq:
SEZEN: "saglıkla bu kez bebeginı kucagına almak istiyor":Saruboceq:
MIZMIZ: "kımın gönlünden ne koparsa bı dua istiyor":Saruboceq:
TUBA: "bekar oldugu için rabbim karşısına hayırlı bır insan çıkarsın inş.":Saruboceq:
HAYRİYE:"bebeginin saglıkla dunyaya gelmesını istiyor":Saruboceq:
PELİN: "saglıklı bir bebiş istiyor":Saruboceq:
DİLAY: "saglıklı bir bebiş istiyor":Saruboceq:
ÖZGE: "saglıklı uzun ömürlü bir bebiş istiyor":Saruboceq:
ÖZLEM: "bebişinin saglıklı dogmasını ve bebiş dogmadan kıradan kurtulmak istiyor":Saruboceq:
MİHRİBAN: "saglıklı ve hayırlı bir bebiş istiyor":Saruboceq:
ESRA: "doğal yoldan hayırlı ve saglıklı bır bebiş istiyor":Saruboceq:
EYLEM:"tez zaman da saglıklı bır bebiş istiyor":Saruboceq:
DİRİM: "dogal yollardan sorunsuz bır hamılelık hayırlı ve saglıklı bır bebiş istiyor":Saruboceq:
YASEMIN: "kolayca hamile kalıp rahat bir hamilelik geçirip,hayırlı ,akli ve bedeni sağlıklı bİr bebiş kcagına almak istiyor":Saruboceq:
ÖZNUR: "eşi için hidayet ve oglu için hayırlı bı gelecek istiyor":Saruboceq:
NURHAYAT."evlatlarının hayırlı olmasını ve eşi için hidayet istiyor":Saruboceq:
YAREN: "sağlıklı sorunsuz yolunda giden bi hamilelik istıyor" :Saruboceq:
selam anne olmak isteyen çıtırlar....bu topıc de HEP beraber sıkıntınızı sitresinizi atmak istermisiniz.....eee ne duruyosunuzzzzz buyrun bakalımmmmmm gülerek eglenere sıkıntılara meydan okuyalımmmmm:lepi:
arkadaşlar perşembe gecesi yasin okuyacak olanlar ve dua etmemızı ısteyen kişiler isimlerini ve dualarını özelime mesaj atabılırlerr....arkadaşlar yasin i şerif i perşembe gecesi saat 23:00 da hep beraber okursak daha faydalı olacagına inanıyorum..şimdiden teşekkürler agzınıza sağlık....
NOHUTLU PILAV
ÇİÇEK8182
İSOLDE
EREN SEZEN
TUBA88
BALUM
OAYDINER22
_OZAY_
LONELINESS
EYLEM
MERVAM
DİRİM
YASEMIN66
PISON
YARENCIK06
hepınızın agzına saglık arkadaşlar rabbım kabuletsın inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq:
İyi akşamlar canım.Seni yeni görüyorum burda yoksa daha önce giriyormuydun aslına bakarsan benimde daha 15 gün olmamıştır bu siteyi keşfedeli.Tekirdağlı yazdığını görünce sevindim birden bende tekirdağlıyım merkezmi peki bende sana arkadaşlık yolluyorum canım.
NOHUTLU PILAV
ÇİÇEK8182
İSOLDE
EREN SEZEN
TUBA88
BALUM
OAYDINER22
_OZAY_
LONELINESS
EYLEM
MERVAM
DİRİM
YASEMIN66
PISON
YARENCIK06
hepınızın agzına saglık arkadaşlar rabbım kabuletsın inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq:
inşallah canımm,allah kabul eder öyle güzel yağmur yağıyoki yağmur yağarken yapılan dua kabul olurmuş yazıyo kitapta inşallah rabbim bizi boş çevirmeyecek..
bebiş yeleği oruyorum aman napım sayfalar cok gec acılıyo karsısında oturup beklerken sınır olcagıma ıkı kakalattırıyorum ben oruyorum alt komsumda saolsun satıyo ole ıste
hoşbulduk bebem gecmişi okuyodum ben de şimdi bitirdim aklanıp paklanmısın canım sen de bizdensin desenekaydirigubbakcemile3
kızlar geldiğimde kaynanam ve kayınpederim aç olarak karşıladıkları için beni giremedim,sonrada pc yi arkuat rahim ve mthfr c677t homozigotuyla ilgili hatmettim veeee burdayım..bu arada çiçeğim ve serap hsg hiç acımadı muhakkak yaptırın çünkü dr tekrar hamile kalsamda düşeceğini yada öleceğini söyledi..bende çalışıyom saf saf nise bide mthfr homozigot varmış onun içinde aspirin100 ve folbiol 5mg verdi..yarın hsg filmim heyete girecekmiş sonucu 2 den sonra arayıp öğrencem ameliyatla düzeltilebiliyomuş 4 aybekliycekmişim gebe kalırsam ya full istirahatle hamilelik ya bebek kaybı olabilirmiş..arkuat rahim çok kötü bişey değilmiş bunu başka bi dr aradı eşim acıbademden prof. muş o söyledi o tekrar deneyin kan sulandırıcı b vitamini ve folik asit kullanın,gebe kalırsa iğnesine geçelim yatak istirahati ile bişeycik olmaz demiş..ama doğum kesin sezeryan olacakmış..en kötü ihtimalle ameliyatla düzeltilir demiş ama kayıpları homozigota bağlamışş..dünyam başıma yıkıldı cerrahpaşadaki asistan salağı mümkün değil dedi bana yaaaa ama rahatladım şimdi..bu gece boool bool dua etçem ha bu arada tiroid hormonun yüksekti oda normale inmiş benden bukadar eee siz napıyonuz geçmişide okuyamadım hemen okuycam şincii
iyiyim canım benim rahatladım biraz yaa öldüm öldüm dirildim valla ama bi çok insan benim gibiyken doğurmuş benim 2 bebiş gitti keşke daha önce yaptırsaymışım bunları..
canımm benımmm dualar da senınlede buuşup kulagını çınlattım rabbım kabul etsın ınşallahhh:Saruboceq::Saruboceq:kızlar ben daha bugün giremem..yasini okuyacam inşallah...benii unutmmayın dualarınızda...Allah kabul etsin....yarın görşrzz
canımmm nerelerdesın sen yaaa iyi akşamlarr öpüyorum senıı çokk görüşürüz cnmmkaydirigubbakcemile2herkese iii akşamlar cıtırlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?