Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

saolun kızlar agzınıza saglık allah razı olsun hepınızden
senden de canımm iyi gecelerr....

canımmm sen öyle yazınca oyle kotu hisettim ki ama şükür ki tedavisi varmiş ve sana göre geç olsada erkenden gidip kontrol ettırmen çok iyi olmuş bebegımm çok sevındım şimdi bak rabbim e çok dua ettım hepınız için inşallah gönlümüze göre versınn:Saruboceq:

canımm benım yaaaa...önumuzdekı aylarda guzel haberlerını alıcazz ınşallah:lepi::lepi::lepi:teyzee olcassss

eşim bile size dua ediyo kızlar sen normalde 1 hafta depresif olurdun iyiki varlar dedi..yalnız olmadığımı bilmek çok güzel çünkü davulun sesi uzaktan hoş gençsiniz olur olur diyip gıcık ediyolardı beni..hepinize ii gecelerrrrr allaha emanet olun..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Allah herkesi dualarını kabul etsin.hayırlı ise tabii..eylem özellikle sana namazlarımdan sonra etcemm

allah razı olsun melek tubişim,allah umarım karşına senin gibi temiz birini çıkarır..tatlı rüyalar canım,sen hepimize et allah büyüktür elbet verir bebişlerimizi bitanem..olumunekankayizsmile

nohutlum uğur böcüğümüz uykusuz kalıyo kanımca hade bakam tatttiiiii yapın ...bende yatıyorum kızlar çiçeğide özledim vallaa niise hepinizi kocamaaaaaaaaaaaaaaan öpüyorummmm tatlı rüyalarr

kızlar okudum yasini..duamı da ettimmm..canlar yatcam..Hepinizden Allah razı olsunnnnnnn
allah kabul etsın datlummm agzınaa saglıkk

eşim bile size dua ediyo kızlar sen normalde 1 hafta depresif olurdun iyiki varlar dedi..yalnız olmadığımı bilmek çok güzel çünkü davulun sesi uzaktan hoş gençsiniz olur olur diyip gıcık ediyolardı beni..hepinize ii gecelerrrrr allaha emanet olun..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan[/QUOTE]

canım eşimnden de allah razı olsun:)onlarıda yolan çıkardıkk:)dogru söyluyosun canım bende bu sıtenın kurucusuna her gün teşekkuru borç biliyorum..çok güzel dostlarım oldu en azından şuan görüştüklerım dılımden anlayan ve uyum saglayabıldıgım ınsanlarr hepınızııı çokk sevıyorummm:1hug:

nohutlum uğur böcüğümüz uykusuz kalıyo kanımca hade bakam tatttiiiii yapın ...bende yatıyorum kızlar çiçeğide özledim vallaa niise hepinizi kocamaaaaaaaaaaaaaaan öpüyorummmm tatlı rüyalarr

datlımm eşim biras rahatsızdı erken uyumak ıstedı bene onu yanlız bırakmım dedım bıras uyudum onunla saa on da kalktım sonra kuran okucam dıye şimdide maşallah hiç uyuycak göz yok gıbı ama uyurum bırasdan çiçegemde yarın giricekt büyük ihtimal iyi geceler sana da canımmm...kaın valıdenle berabermı yaşıyosun dıcektımm yarın detaylı konuşuruz artkcanım benım ıyı geceler.....

çıkmışsın canım ama yarın oku kayınvalidem edirnede ben tekirdağda oturuyorum ama kanser hastası 1 yıldır,6 aydır da kemoterapi görüyo 2 oğlu var ama 1 hafta boşluk verip bizdeler maşallah son 2 aydır...çok iyi davranmıyo bana ama allah rızası için diyorum..kızmıyorum kırılmıyorumda çok zor durumda ağrıları var bulantıları falan alıştım artık zaten..c.tesi gidecekler kısmetse..

onun iyi çıksında sevinelim azcık ya hadi inşallah..

a çok geçmiş olsun canım yaaa allah rızası ıçın bak tabı datlımm yaa...boşver o kotu davransada sen ıyı nıytını bozmaa rabbım karşılıgını çok güzel verir sana merak etme canım....benım kayınvalıdem de felçlı yuksek tansıyondan ama nişanlı bı görümcem var o bakıyo başka kımseye guvenemıyorlar bende karışmıyorum...ıkımızınde hakkından hayırlısı olsun canım
ben hep şöyle dua edıyorum kayınvalıdem ıçın rabbım ıkı ıyılıkden bırını versın dıye..
bu halde ona çok zor....bakanada...rabbmı yardımzılları olsun:Saruboceq:

evet canım haklarında en hayırlısı olsun kayganalarımızın..ben hala uyuyamadığıma göre sabah yokum öğleden sonra görüşürüz

Çok geçmiş olsun canım.Yok görmedim görseydim yazmazmıydım kim olsa cevap veriyorum gözümden kaçmayanlara ayırt etmem.Bende merkezde oturuyorum. Kabul ettiğin içinde teşekkür ederim canım.Buarada kayınvalidenede çok geçmiş olsun yazdıklarınızı okudum Allah en kısa zamanda şifa versin canım.

kızlar gunaydın Allah hepımızın ettıgı butun duaları kabul etsın inş. aksam gıremedım. lısteyı kagıda yazıp oyle dua edıyorum ben. persembe gunlerı lısteyı hep kontrol edıp eklenenlerı kagıdıma da eklıycem. bugun doktora gıdıyorum kalp atısları ıcın dua edın bana olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…