- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #2.401
senden de canımm iyi gecelerr....saolun kızlar agzınıza saglık allah razı olsun hepınızden
inşallah canımm,allah kabul eder öyle güzel yağmur yağıyoki yağmur yağarken yapılan dua kabul olurmuş yazıyo kitapta inşallah rabbim bizi boş çevirmeyecek..
evet canımmm ..inşallah dualarımız er geç karşılıgını bulucakk rabbım bızlerı üstesınden gelemeyecegımız şeylerle sınamasın inşallah....:Saruboceq::lepi:
Allah herkesi dualarını kabul etsin.hayırlı ise tabii..eylem özellikle sana namazlarımdan sonra etcemm
allah kabul etsın datlummm agzınaa saglıkkkızlar okudum yasini..duamı da ettimmm..canlar yatcam..Hepinizden Allah razı olsunnnnnnn
nohutlum uğur böcüğümüz uykusuz kalıyo kanımca hade bakam tatttiiiii yapın ...bende yatıyorum kızlar çiçeğide özledim vallaa niise hepinizi kocamaaaaaaaaaaaaaaan öpüyorummmm tatlı rüyalarr
çıkmışsın canım ama yarın oku kayınvalidem edirnede ben tekirdağda oturuyorum ama kanser hastası 1 yıldır,6 aydır da kemoterapi görüyo 2 oğlu var ama 1 hafta boşluk verip bizdeler maşallah son 2 aydır...çok iyi davranmıyo bana ama allah rızası için diyorum..kızmıyorum kırılmıyorumda çok zor durumda ağrıları var bulantıları falan alıştım artık zaten..c.tesi gidecekler kısmetse..
onun iyi çıksında sevinelim azcık ya hadi inşallah..
iyi akşamlar snada canım bende 26 aralıkta bebeğimi kaybettiğimde keşfetmiştim başka bi topicteydim,burda seni görünce yazdım ama görmedin sanırım ben çorludayım,bende sevindim..kabul ettim bile görüşürüz canım..
gunaydın..allah dualarınızıkabul etsın..
senlen tanısmadık demi.adım dılek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?