Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

serap benim diğer topikte arkdşım vardıı kafayı dağıtsın die kopek almışş evee o ara da düşünmemiş heralde bebk işini hamişmişş şimdiiii gerçi ben evde hayvann sevmem amaaa sende başka bi meşkale bul kendine

valla benzer durumdayız yine hep düşünmüyorum diyorum gerçektende bu ay içinde unuttum yani, ama ne zaman adet tarihime bir hafta kalsa dank diye aklıma geliveriyor sonrasındada işte belli diger adet tarihini bekliyorum...

ya aslında bir tatil yapabilsek ne güzel olurdu

eşimde köpek istiyo ama ben evde bakamam ya ne bulsam bilmiyorum derste çalışamıyorum yoruluyorum akşama kadar bide evde ders çalış zor oluyo

serapcım farkettıgım şu k sen sadece bebek fikrini dilinde bitirmek istiyorsun ama aklından hiç çıkarmıyorsun böyle yaparak işini zorlaştırıyosun tatlım zaman bırak bıraz ...yenı evıne geç düzenini iyice kur kafanı başka şeylerle meşgul et yogunlaşma bu konuda bu kadar ben olacagına ınanıyorum ayrıca senın kadr umutuz degilimmmalsanaalsanasmile

vallahi canım ya ne güzel olurdu bi tatil benim adette düzensiz kasıklarım ağrısa genemi kist genemi ara kanama allahım beterinden korusun ama yoruldum cidden

fairy sende görüceksin elbett zamanı gelincee hiç merak etmeee zaman geçıyo valla asnilciğim çok sağol cnmmm evet her gittiğimzde farklı bi duygu oluyo

valla inanırmısın sizleri böyle okuyunca kendimmişim gibi heyecan yapıyorum insan hemen kendini o durumda düşünüyor :)))

daha birde kucagına alcagın zamanları düşün

VALLA CEYLANCIĞIM ALLAHIM NE VERİRSE HAYIRLISINI VERSİN DİYORUM AMA BU ARA ÇOK DOLANIYO BEBEK FİKRİ BEN DAĞITSAMDA ÇOK SORMAYA BAŞLADILAR UZAKLAŞMAK İSTİYORUM

valla inanırmısın sizleri böyle okuyunca kendimmişim gibi heyecan yapıyorum insan hemen kendini o durumda düşünüyor :)))

daha birde kucagına alcagın zamanları düşün

cnmm benimmm inşşş sende yaşıycaksın o duygularıı dualarımmm tüm bebek isteyen arkdşlarlaa vallaa hem senin kalbin temizz kuşummm çok bekletmeden gelsin sseninde göbüşün dolsun

VALLA CEYLANCIĞIM ALLAHIM NE VERİRSE HAYIRLISINI VERSİN DİYORUM AMA BU ARA ÇOK DOLANIYO BEBEK FİKRİ BEN DAĞITSAMDA ÇOK SORMAYA BAŞLADILAR UZAKLAŞMAK İSTİYORUM

sorana sanane de gitsin.
ya da yoksa sende mi hamilesin de hatta bunu erkek kadin farketmez yap kaydirigubbakcemile3

sinir oluyorum durup durup bunu soranlara

zaten şu soranlar yokmuuu offf kötü niyetli insanlarr yaa...ben hiç sorma geregi duymam ya nıye soruyorlar hi anlamıyorum...çok yakın bı arkadaişım var kankım bugune kadar ona bıle hiç sormadan bebek düşünüyomusunuz dıye bu soruyu nıye sorarlar yaaaalsanaalsanasmileço sinir oluyorum bende

ay bizim dükkanda vardı bembeyaz bi tavşann kız benimki verdiii arkdşına dükkanda zor oluyoduu bide çocuğunu alan gelıyodu hayvanat bahçesi gibi iş yerimiii hayvanat bahçesimi belli değildii o yüzden ctesi vermişş birisinee kafesi falan vardıı çişini ayrı kaba yapıyoduuu ama ben hayvanları sadece uzaktan severim asla hiç birine dokunamammm

sorana sanane de gitsin.
Ya da yoksa sende mi hamilesin de hatta bunu erkek kadin farketmez yap kaydirigubbakcemile3

sinir oluyorum durup durup bunu soranlara

heee kaynanam dalga geçiyo ben yapçam vercem elinize diyee

bende hiç anlamıyorum yaa onlar için 2 kelam laf ama ben onun için okadar çok uğraşıyporumki diyemiyosun işte kafa çeneni diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…