- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #24.201
iyiyim ben cnm iş güç ugraşıyorum işte..sende yogunmuşsun....
Yaaaaaaaaa ben artık bebİŞ dÜŞÜnmek İstemİyorum ben kafamı neye yorayım Çok gerİldİm artık stres yapmaktan yoruldum sİnİrlerİm gerİldİ olmayacakmıŞ gİbİ gelİyo pofff meŞkale bulmam lazım ya dİĞer ev kafamı daĞıtır sandım ama olmuyo olmuyo olmuyo
serap benim diğer topikte arkdşım vardıı kafayı dağıtsın die kopek almışş evee o ara da düşünmemiş heralde bebk işini hamişmişş şimdiiii gerçi ben evde hayvann sevmem amaaa sende başka bi meşkale bul kendine
inşallah sana ve senin gibi bekleyen hepimize gösterir o günleri canım insan duyunca nasıl özeniyor demi , benimde adet günüm 29 unda ama henüz olumlu yada olumsuz bir belirti yok
Yaaaaaaaaa ben artık bebİŞ dÜŞÜnmek İstemİyorum ben kafamı neye yorayım Çok gerİldİm artık stres yapmaktan yoruldum sİnİrlerİm gerİldİ olmayacakmıŞ gİbİ gelİyo pofff meŞkale bulmam lazım ya dİĞer ev kafamı daĞıtır sandım ama olmuyo olmuyo olmuyo
valla benzer durumdayız yine hep düşünmüyorum diyorum gerçektende bu ay içinde unuttum yani, ama ne zaman adet tarihime bir hafta kalsa dank diye aklıma geliveriyor sonrasındada işte belli diger adet tarihini bekliyorum...
Ya aslında bir tatil yapabilsek ne güzel olurdu
fairy sende görüceksin elbett zamanı gelincee hiç merak etmeee zaman geçıyo valla asnilciğim çok sağol cnmmm evet her gittiğimzde farklı bi duygu oluyo
fairy sende görüceksin elbett zamanı gelincee hiç merak etmeee zaman geçıyo valla asnilciğim çok sağol cnmmm evet her gittiğimzde farklı bi duygu oluyo
eşimde köpek istiyo ama ben evde bakamam ya ne bulsam bilmiyorum derste çalışamıyorum yoruluyorum akşama kadar bide evde ders çalış zor oluyo
serapcım farkettıgım şu k sen sadece bebek fikrini dilinde bitirmek istiyorsun ama aklından hiç çıkarmıyorsun böyle yaparak işini zorlaştırıyosun tatlım zaman bırak bıraz ...yenı evıne geç düzenini iyice kur kafanı başka şeylerle meşgul et yogunlaşma bu konuda bu kadar ben olacagına ınanıyorum ayrıca senın kadr umutuz degilimmmalsanaalsanasmile
yenı evınde tera olucaktı dımı serap ya tavşan falan alsan ona bakarak zaman geçirsen çok tatlı oluyo onlarr
valla inanırmısın sizleri böyle okuyunca kendimmişim gibi heyecan yapıyorum insan hemen kendini o durumda düşünüyor :)))
daha birde kucagına alcagın zamanları düşün
VALLA CEYLANCIĞIM ALLAHIM NE VERİRSE HAYIRLISINI VERSİN DİYORUM AMA BU ARA ÇOK DOLANIYO BEBEK FİKRİ BEN DAĞITSAMDA ÇOK SORMAYA BAŞLADILAR UZAKLAŞMAK İSTİYORUM
VALLA CEYLANCIĞIM ALLAHIM NE VERİRSE HAYIRLISINI VERSİN DİYORUM AMA BU ARA ÇOK DOLANIYO BEBEK FİKRİ BEN DAĞITSAMDA ÇOK SORMAYA BAŞLADILAR UZAKLAŞMAK İSTİYORUM
sorana sanane de gitsin.
Ya da yoksa sende mi hamilesin de hatta bunu erkek kadin farketmez yap kaydirigubbakcemile3
sinir oluyorum durup durup bunu soranlara
zaten şu soranlar yokmuuu offf kötü niyetli insanlarr yaa...ben hiç sorma geregi duymam ya nıye soruyorlar hi anlamıyorum...çok yakın bı arkadaişım var kankım bugune kadar ona bıle hiç sormadan bebek düşünüyomusunuz dıye bu soruyu nıye sorarlar yaaaalsanaalsanasmileço sinir oluyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?