- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #24.181
kız bizimkiside planlanmış bişi değildi küsmee aniden oldu ben çarşıda vakit doldururken elif aradıı oda kan vermeye gelmiş öle görüştük tamam söleriz sanada elif bu ara dinlencek galibaa bilmim bakalım ama çiçekte dinlensin dio baksana
:1shok:kız maşallah sana hepsnı bırden nıye yaptınn yavaş yavaş yap yaaanapisiniz kızlar ben oturma odamın ve mutfağımın halısını yıkadım camlarımı sildiiiim balkonları yıkadımm bide sil,süpür toz al yaptım hızlıdan..şimdi mutfak dolaplarım kaldıı silinecek okaaa...mola verdim ilk defa sizler napisiniz..
ceylanım elma dersem çık
inşallah rastlaştık bebem ya
elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
asnil hoşgeldin cnm
selcan sorum şu:
mide bulantıların benim haftalarımda durduğu günler oluo muydu
benim dururo sora yine başlıo öle bi sistem mümkünmü aceba
kızz serap seni şu patronuna çok ayar oluyomm bak bennn anam bi rahat bırakamadı seni
serabım hoşgeldın kuzuu....ah patron ahhNabersİnİz kızlar ben bu ara gİremİycem galİba patron sÜreklİ buralarda Çokta yoruldum Çok İŞ var
ayy cnm yormamaya çalışıyorum zaten dınlene dınlene bışeyler yapıyorum..ama ütüüü pöff nefret ediyorum yaaakıyamam sana , nasılsın canım sende çok yorma kendini , benimde evde birsürü ütüm var yapılacak işte öyle yoruluyorumki elimi atasım gelmiyor eve gidince
nohudum elma didim çıktın hohoooooooooo
kızlar bizim kuzu 415 gr olmuşş boyuda 21 cm mişş ama kalp atışlarına bakamadı dr doğru dürüst durmadığı içinn
kızlar bizim kuzu 415 gr olmuşş boyuda 21 cm mişş ama kalp atışlarına bakamadı dr doğru dürüst durmadığı içinn
serap ya valla bizim patronlar birbirine çok benziyor bence:))) işim yokken başıma gelirler size yazamam , işim çokken çeker giderler işim oldugu için yazamam
maşallah maşallah
Allah banada göstersin inş. o günleri
HoŞbulduk ceylancım nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?