Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

peki barıştım ozaman elif yatsın şimdi kendini iyi hissettiği zaman görüşürüzz...

benim mola bittii devam temizliğe...asnilcim hoşgeldin ama ben çıkıyom şimdi sonra görüşürükk.. öptüm kızlarr

:1shok:kız maşallah sana hepsnı bırden nıye yaptınn yavaş yavaş yap yaaa
ceylanım elma dersem çık
inşallah rastlaştık bebem ya
elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

geldımmmmmm...kzum kaçak net bulursun ınşallah orda gizli gizli girersin olmazmıaklinialirimsmile

asnil hoşgeldin cnm

hoşbulduk canım , ogluşun nasıl keyfi yerindemi kuzunun

selcan sorum şu:
mide bulantıların benim haftalarımda durduğu günler oluo muydu
benim dururo sora yine başlıo öle bi sistem mümkünmü aceba

çiçegim canım bukadar evhamlanma kızdırma beni , canım benim sitres yapmıcaktık hani herdakka böyle düşünürsen zaman hiç geçmez canımcım herkesin hamileligi aynı olcak diye birşey yok takmamaya çalış kafana , tetbili mekanda farahlık vardır derler gidince birazdaha rahatlarsın bence

Nabersİnİz kızlar ben bu ara gİremİycem galİba patron sÜreklİ buralarda Çokta yoruldum Çok İŞ var
serabım hoşgeldın kuzuu....ah patron ahh
kıyamam sana , nasılsın canım sende çok yorma kendini , benimde evde birsürü ütüm var yapılacak işte öyle yoruluyorumki elimi atasım gelmiyor eve gidince
ayy cnm yormamaya çalışıyorum zaten dınlene dınlene bışeyler yapıyorum..ama ütüüü pöff nefret ediyorum yaaa
nohudum elma didim çıktın hohoooooooooo

giyin üstünü başıı hazırlan bebemmm sen...iyi dinlen orda...gerçi şüpe yok annen iyi bakar tabiki sana....

kıslar ben çıkıyom...pazara gıtmem lasım..hazırlıga baslıyım..emır uyandı..
kendınıze ıyı bakın..
çıçeeem annecıgıne selam soyle...öp annecıgını bızım ıçın...kendınede ıyı bak...
herkesi öpem ŞenizŞenizŞeniz

serap ya valla bizim patronlar birbirine çok benziyor bence:))) işim yokken başıma gelirler size yazamam , işim çokken çeker giderler işim oldugu için yazamam

Yaaaaaaaaa ben artık bebıŞ dÜŞÜnmek ıstemıyorum ben kafamı neye yorayım Çok gerıldım artık stres yapmaktan yoruldum sınırlerım gerıldı olmayacakmıŞ gıbı gelıyo pofff meŞkale bulmam lazım ya dıĞer ev kafamı daĞıtır sandım ama olmuyo olmuyo olmuyo

fairy sende görüceksin elbett zamanı gelincee hiç merak etmeee zaman geçıyo valla asnilciğim çok sağol cnmmm evet her gittiğimzde farklı bi duygu oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…