Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

günaydın canım arkadaşlarım,

dün sizlerle beraber okudum ve dua mı ettim.canı gönülden ve içten.ben yine gözyaşları içindeydim.allah dualarımızı kabul etsin inşallaaaah.

eylem dün görüşemedik canım,sana çok yasdım otobüste cvp veremedin galiba.sonra ben netle savaştım.gitti akşam geldi.ama yasdıklarını okudum çok seevindim rahatladığına.ben doktorlardan hsg istiorum canm inatla kimse yapmıo gerek yok diolar.bilmiolrum vallaacanım allah sonunu hayır etsin

bugün bende doktora gidiorum kıslar yumrtalıklar ne durumda bi bakcas bugün 13. günündeyim.ne zman gelirim bilmiorum ama glir gelmez haber veririm sizi seviyorum arkadaşlarım.

balum sen de iyi haberlerle dönersin inşallaaah .sesini duyarsın burda kutlarıs canım benim.
dua etcem sana

tamam canım ben de dua ederım sana. aynısı bana da oldu ya kendım ıcın degılde. dıger arkadasların dualarını okurken....... rabbım hepımızın ettıgı duayı kabul etsın inş. hadı sen de hayırlı guzel haberlerle gel ıns hersey yolundadır.

evet canım 2.yı ıstıyoruz..1 ay once 10 haftalık düşüğüm oldu.
sende ıstıyorsun nekadar oldu evlenelı

ben 8 aylık evlıyım 6 ay dusunmedım 6,5 aylıkken hamıle kaldım. devam edıyo cok sukur hamılelıgım. rabbım aratmadı bana. bırazdan kalp atısı ıcın gıdıcem doktora. cok gecmıs olsun. umarım en kısa zamanda hamıle kalırsın canım.

çok memnun oldum..senın bebşişin geıyormus.bak şimdık gordum.hayırlı ugurlu olsun..çok guzel demı..senın ılk galıba..varmı bulantı bas donmesı..

ben de cok memnun oldum.sagol canım. yok hıcbır belırtı. bugun azcık mıdem bulandı kalktıgımda sanırım psıkolojık. doktora gıtcem ya heyecandan sanırım:)

ay hadı dönüşte yaz bıze..:ecrin_bebek:

günaydın kızlar..hayırlı cumalar hepimize...rabbim şu mübarek günde yüregimizden geçenleri versin bizlere....

kızlar günaydın..
öncelikle cumanız mübarek olsun..
sonra dün akşam tam 11 de duamı okudum..
sdc yasinle kalmadı..
kendimi durduramadı tebareke amme ne bulduysam okudum.....
rabbim dualarımızı kabul eder inşallah....

canımm inşallah güzel haberlerle dönersin...

herkese hayırlı cumalarrr dün bende okudum yasinimi çiçeğimm inşallah bu güzel günde güzel haberlerle dönersin bitanemmm

agzına saglık canım...guzel haberlerle beklıyoruz senı ınşallah....

gunaydın..allah dualarınızıkabul etsın..
amin cnm cümlemızınkınıı

canımmmm benımmm...agzına saglıkk...rabbim kabul etsın ınşallah...hadı güzel haberlerle gel bıze bu mubarek cuma gununde canım...

günaydın kızlar..hayırlı cumalar hepimize...rabbim şu mübarek günde yüregimizden geçenleri versin bizlere....
hayırlı cumalar canımm..duaların için çok saol bebemm azına saglık...
hee hee aynen valla yasın tebareke amme namaz duaları falamn hepsını okudumm hepınıze ayrı ayrı çok dua ettım arkadaşlarr annem ve yengem de ettıler....rabbim dualrımızı kabul etsın ınşallah....
herkese hayırlı cumalarrr dün bende okudum yasinimi çiçeğimm inşallah bu güzel günde güzel haberlerle dönersin bitanemmm
hayırlı cumalar canım...azına saglık bebem rabbım kabul etsın inş.....
günaydınn bende okudum kızlar yasinimi ve hepimiz için bol bol dua ettim allah kabul etsinn:Saruboceq:
gunaydın canım..allah kabul etsın bebemm agzına saglık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…