- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #2.421
3 yas 6 ay 1 haftalık oglun var sanırım. Allah bagıslasın.
evet canım 2.yı ıstıyoruz..1 ay once 10 haftalık düşüğüm oldu.
sende ıstıyorsun nekadar oldu evlenelı
benım adım hayrıye tanısmadık canım ya.
çok memnun oldum..senın bebşişin geıyormus.bak şimdık gordum.hayırlı ugurlu olsun..çok guzel demı..senın ılk galıba..varmı bulantı bas donmesı..
ben 8 aylık evlıyım 6 ay dusunmedım 6,5 aylıkken hamıle kaldım. devam edıyo cok sukur hamılelıgım. rabbım aratmadı bana. bırazdan kalp atısı ıcın gıdıcem doktora. cok gecmıs olsun. umarım en kısa zamanda hamıle kalırsın canım.
ay hadı dönüşte yaz bıze..:ecrin_bebek:
günaydın kızlar..hayırlı cumalar hepimize...rabbim şu mübarek günde yüregimizden geçenleri versin bizlere....
günaydın canım arkadaşlarım,
dün sizlerle beraber okudum ve dua mı ettim.canı gönülden ve içten.ben yine gözyaşları içindeydim.allah dualarımızı kabul etsin inşallaaaah.
eylem dün görüşemedik canım,sana çok yasdım otobüste cvp veremedin galiba.sonra ben netle savaştım.gitti akşam geldi.ama yasdıklarını okudum çok seevindim rahatladığına.ben doktorlardan hsg istiorum canm inatla kimse yapmıo gerek yok diolar.bilmiolrum vallaacanım allah sonunu hayır etsin
bugün bende doktora gidiorum kıslar yumrtalıklar ne durumda bi bakcas bugün 13. günündeyim.ne zman gelirim bilmiorum ama glir gelmez haber veririm sizi seviyorum arkadaşlarım.
balum sen de iyi haberlerle dönersin inşallaaah .sesini duyarsın burda kutlarıs canım benim.
dua etcem sana
agzına saglık canım...guzel haberlerle beklıyoruz senı ınşallah....kızlar gunaydın Allah hepımızın ettıgı butun duaları kabul etsın inş. aksam gıremedım. lısteyı kagıda yazıp oyle dua edıyorum ben. persembe gunlerı lısteyı hep kontrol edıp eklenenlerı kagıdıma da eklıycem. bugun doktora gıdıyorum kalp atısları ıcın dua edın bana olur mu?
amin cnm cümlemızınkınııgunaydın..allah dualarınızıkabul etsın..
günaydın canım arkadaşlarım,
dün sizlerle beraber okudum ve dua mı ettim.canı gönülden ve içten.ben yine gözyaşları içindeydim.allah dualarımızı kabul etsin inşallaaaah.
eylem dün görüşemedik canım,sana çok yasdım otobüste cvp veremedin galiba.sonra ben netle savaştım.gitti akşam geldi.ama yasdıklarını okudum çok seevindim rahatladığına.ben doktorlardan hsg istiorum canm inatla kimse yapmıo gerek yok diolar.bilmiolrum vallaacanım allah sonunu hayır etsin
bugün bende doktora gidiorum kıslar yumrtalıklar ne durumda bi bakcas bugün 13. günündeyim.ne zman gelirim bilmiorum ama glir gelmez haber veririm sizi seviyorum arkadaşlarım.
balum sen de iyi haberlerle dönersin inşallaaah .sesini duyarsın burda kutlarıs canım benim.
dua etcem sana
hayırlı cumalar canımm..duaların için çok saol bebemm azına saglık...günaydın kızlar..hayırlı cumalar hepimize...rabbim şu mübarek günde yüregimizden geçenleri versin bizlere....
hee hee aynen valla yasın tebareke amme namaz duaları falamn hepsını okudumm hepınıze ayrı ayrı çok dua ettım arkadaşlarr annem ve yengem de ettıler....rabbim dualrımızı kabul etsın ınşallah....kızlar günaydın..
öncelikle cumanız mübarek olsun..
sonra dün akşam tam 11 de duamı okudum..
sdc yasinle kalmadı..
kendimi durduramadı tebareke amme ne bulduysam okudum.....
rabbim dualarımızı kabul eder inşallah....
hayırlı cumalar canım...azına saglık bebem rabbım kabul etsın inş.....herkese hayırlı cumalarrr dün bende okudum yasinimi çiçeğimm inşallah bu güzel günde güzel haberlerle dönersin bitanemmm
gunaydın canım..allah kabul etsın bebemm agzına saglık....günaydınn bende okudum kızlar yasinimi ve hepimiz için bol bol dua ettim allah kabul etsinn:Saruboceq:
günaydınnnn ceylanımmmm pelinimmmm nasılsınız bakem bugunn??
günaydın yarencin ceylanım iyiym sizler nasılsınız opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?