- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #24.221
ay bizim dükkanda vardı bembeyaz bi tavşann kız benimki verdiii arkdşına dükkanda zor oluyoduu bide çocuğunu alan gelıyodu hayvanat bahçesi gibi :d iş yerimiii hayvanat bahçesimi belli değildii o yüzden ctesi vermişş birisinee kafesi falan vardıı çişini ayrı kaba yapıyoduuu ama ben hayvanları sadece uzaktan severim asla hiç birine dokunamammm
aynı kafadanız çok severim ama uzaktan dokunamıyorum zaten hamişken çok zararlı
ayy yokmuu şu konu komşularr benide deli ediyolardıı yahu bebek düşünmüyoruz bizz yok dıyodumm ayyy olur olur allah sanada verirr acır gibi böleee deli edıyolardıı beniii takmamak lazım ama insanın elinde değilll
benım daha karnımdakının ne olacagı bellıdegıl görümcem dun ıkıncıyı ne zaman düşünüyosunuz dedi...şaka yapıyosun dımı dedım yoo dedi.....ya boş insanlar işte laf olsun torba dolsun..... ben gülüp geçiyorum sende takma serapcım
ben anlamiorum bu insanlari.
Tutup girtlaklarini sıkasım gelio.
çetele tutuyo bazilari yaa delirmişler artik.
Zaten bi süre sonra ayy bunlarin çocuklari olmuyo acaba kusur kimde diolar.
Wur kafasina taşla o zaman:dilcikar:
hee aynen öyle oluyoo kusur kimde doktora gidin allahtan bana onu demiyolar onuda desinler sıkarım gırtlağını kim derse yeter artık
kaç yillik ewlisin kuzum?
güldeşeker hoşgeldin cnmm
Durduk yere sİnİrlerİm zıplıyo ya dÜn elİmde makİnaya koyarken nasıl sıktıysam bardaĞı kırdım allahtan Çok kesİlmedİ
böyle söyleme cnm yaaKIZ SÜREKLİ DOKTOR FALAN KİST ADET ÇALIŞMALAR KENDİMİ DAMIZLIK GİBİ HİSSEDİYORUM POFFFFFFFFFFFFFFF senağlama
Durduk yere sİnİrlerİm zıplıyo ya dÜn elİmde makİnaya koyarken nasıl sıktıysam bardaĞı kırdım allahtan Çok kesİlmedİ
3 e giricez kısmetse haziranda
cuk diye gelmişim konunun üstüne
dün kuzeninmle konuşuyodum yeni doğum yaptı oda o sordu siz düşünmüyonuz mu diye kızın kötü bi niyeti yok ama batıyo ister istemez
eşim desen zaten benden beter kimse adını etsin istemiyo allah aratmadan versin herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?