Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ayy yokmuu şu konu komşularr benide deli ediyolardıı yahu bebek düşünmüyoruz bizz yok dıyodumm ayyy olur olur allah sanada verirr acır gibi böleee deli edıyolardıı beniii takmamak lazım ama insanın elinde değilll

aynı kafadanız çok severim ama uzaktan dokunamıyorum zaten hamişken çok zararlı

aynı kafadanız çok severim ama uzaktan dokunamıyorum zaten hamişken çok zararlı

evet kist yapıyomuşşş geçen bi yerde okumuştum hamileyken bebişin ciğerlerinde kist oluşmuşş dr evde hayvan beslıymusunuz demiş beslemıyolarmışta ama nasıl olduysa bilmemm ultrosonda gözükmüşş allah korusun

benım daha karnımdakının ne olacagı bellıdegıl görümcem dun ıkıncıyı ne zaman düşünüyosunuz dedi...şaka yapıyosun dımı dedım yoo dedi.....ya boş insanlar işte laf olsun torba dolsun..... ben gülüp geçiyorum sende takma serapcım

ben anlamiorum bu insanlari.
tutup girtlaklarini sıkasım gelio.
Çetele tutuyo bazilari yaa delirmişler artik.
zaten bi süre sonra ayy bunlarin çocuklari olmuyo acaba kusur kimde diolar.
wur kafasina taşla o zaman:dilcikar:

KIZ SÜREKLİ DOKTOR FALAN KİST ADET ÇALIŞMALAR KENDİMİ DAMIZLIK GİBİ HİSSEDİYORUM POFFFFFFFFFFFFFFF senağlama

ben anlamiorum bu insanlari.
Tutup girtlaklarini sıkasım gelio.
çetele tutuyo bazilari yaa delirmişler artik.
Zaten bi süre sonra ayy bunlarin çocuklari olmuyo acaba kusur kimde diolar.
Wur kafasina taşla o zaman:dilcikar:

hee aynen öyle oluyoo kusur kimde doktora gidin allahtan bana onu demiyolar onuda desinler sıkarım gırtlağını kim derse yeter artık

Durduk yere sınırlerım zıplıyo ya dÜn elımde makınaya koyarken nasıl sıktıysam bardaĞı kırdım allahtan Çok kesılmedı

cuk diye gelmişim konunun üstüne
dün kuzeninmle konuşuyodum yeni doğum yaptı oda o sordu siz düşünmüyonuz mu diye kızın kötü bi niyeti yok ama batıyo ister istemez
eşim desen zaten benden beter kimse adını etsin istemiyo allah aratmadan versin herkese

KIZ SÜREKLİ DOKTOR FALAN KİST ADET ÇALIŞMALAR KENDİMİ DAMIZLIK GİBİ HİSSEDİYORUM POFFFFFFFFFFFFFFF senağlama
böyle söyleme cnm yaa
Durduk yere sİnİrlerİm zıplıyo ya dÜn elİmde makİnaya koyarken nasıl sıktıysam bardaĞı kırdım allahtan Çok kesİlmedİ

ayy allah korusun cnm dıkkat ett.....çık çıkklmaz:

Bılmıyom bu ay bunalımım benı bÖyle Çekıceksınız artık adet olana kadar ondan sonrada kıst Çıkar bÜyÜk ıhtımal baŞa sararız

amin canim amin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…