- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #24.561
benn geldimmmmmmmm kuzumu gördümmm ctesi 415 grdı bgn 461gr olmuşş kalbinde delik falan yokmuşş herşey yolunda dedii dr sadece ben kansızımm o sorun onuda ilacı 2 ye çıkardıkk ay ççok güzeldiiiii allahım hep böyyle devam ettirsinn kalbi bi atıyoki sormayınn maşallhh diyinnn hepiniz kızlarrr
benn geldimmmmmmmm kuzumu gördümmm ctesi 415 grdı bgn 461gr olmuşş kalbinde delik falan yokmuşş herşey yolunda dedii dr sadece ben kansızımm o sorun onuda ilacı 2 ye çıkardıkk ay ççok güzeldiiiii allahım hep böyyle devam ettirsinn kalbi bi atıyoki sormayınn maşallhh diyinnn hepiniz kızlarrr
kayıt olman gerek çok uzun sürmüyo eczaneden tanesine 4-5 tl vermektense değer amatamam canım sagol ama ürünü satın almak icin üyemi olmak gerekiyo satın ala tıklıyorum bişey cıkmıyo
bende kullandım ovülasyon testi serap çok kolay kız aynıı gebelik testleri gibi ama 4 saat çiş tutmak zor oluyoo su içmemen grekıyo o arada
ay maşallah canım maşallah ne güzel bebişini gördün benimde doğuştan kalp kapakçığımda çökme varmış ohhh canım çok sağlıklı bi bebişin olsun sağlıcakla dünyaya gelsin
kızlar ben geldim..kürtaj oldu..bebişim kromozom analizine gitti..benimde ağrım falan yok ama uykum var uzanıcam biraz..öptüm hoşçakalın..
yok kız ben öyle tutmadım yoğun iş zamanlarımda bisüre tuwalete gitmediim zaman yaptımbende kullandım ovülasyon testi serap çok kolay kız aynıı gebelik testleri gibi ama 4 saat çiş tutmak zor oluyoo su içmemen grekıyo o arada
hıhıhıhıhh ben zati su içmiyom çay kahve içiyom ay ne zararlı şeyler yapıyom ben kaç gün sonra geliyo
sipariş werince 3-4 günde geliyo en geçhıhıhıhıhh ben zati su içmiyom çay kahve içiyom ay ne zararlı şeyler yapıyom ben kaç gün sonra geliyo
hoşgeldin canım maşallah ogluşuna
inşallah canım sen de bidahaki ay full donanım çalışırsınKızlar bu ay benden bİ cacık olmaz Çok karamsarım neysem bİdahakİ ay adetİmle bİrlİkte baŞlıyacaĞım elİf sendende beklİyorum ay baŞnda adet bİ olayım sonrasında baŞlıyacaĞım benİde hamİŞ bırakacaksınız tÜm kÜrlerİ denİyeceĞİm
aminnn cnm amin darısı sizleree aaa bi sorun olmadıı ama dimi şimdi iyisin maşalllhh delik falan yuk dedi bizede
kayıt olman gerek çok uzun sürmüyo eczaneden tanesine 4-5 tl vermektense değer ama
sağlıcakla gelsin bizim şoparımız
yok canım delikle çökme farklı canım çökme devam ederse problem olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?