Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ay maşallah canım maşallah ne güzel bebişini gördün benimde doğuştan kalp kapakçığımda çökme varmış ohhh canım çok sağlıklı bi bebişin olsun sağlıcakla dünyaya gelsin

hoşgeldin canım maşallah ogluşuna

ay maşallah canım maşallah ne güzel bebişini gördün benimde doğuştan kalp kapakçığımda çökme varmış ohhh canım çok sağlıklı bi bebişin olsun sağlıcakla dünyaya gelsin

aminnn cnm amin darısı sizleree aaa bi sorun olmadıı ama dimi şimdi iyisin maşalllhh delik falan yuk dedi bizede

bende kullandım ovülasyon testi serap çok kolay kız aynıı gebelik testleri gibi ama 4 saat çiş tutmak zor oluyoo su içmemen grekıyo o arada
yok kız ben öyle tutmadım yoğun iş zamanlarımda bisüre tuwalete gitmediim zaman yaptım
ama öyle saat fln tutmadım sadece çok yoğun su içmemek gerekiyomuş
ewet kullanımı da çok basit serabım

hıhıhıhıhh ben zati su içmiyom çay kahve içiyom ay ne zararlı şeyler yapıyom ben kaç gün sonra geliyo

ben eczaneden aldıydım galenik marka 2 kutu kullanmıştım pahalı oluyo eczaneden olunca 2 tane kaldı bile hatta ben internetten alışverış yapmıyorum cnmm kredi kartı kullanmıyoz bizz o yüzden eczaneden aldıydıkk

Kızlar bu ay benden bı cacık olmaz Çok karamsarım neysem bıdahakı ay adetımle bırlıkte baŞlıyacaĞım elıf sendende beklıyorum ay baŞnda adet bı olayım sonrasında baŞlıyacaĞım benıde hamıŞ bırakacaksınız tÜm kÜrlerı denıyeceĞım

inşallah canım sen de bidahaki ay full donanım çalışırsın
innnşallah seni de hamiş görücez serabım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…