- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #25.001
fatoşş bi bitki çayı falan yudumla kuşum belkim rahatlatır birazz
canımcım iyiyim benim adetim iki gün önce bitti calışmalar başladı tüm hızla devam ediyo bal tarcın cörek otu kürünü yaptım sabah akşam yiyorum inşallah bu ay tutar sen adet oldunmu tatlım
kalp kalbe karşıdır canım sıkma canını tatlım bende bazen öyle oluyorum helede adetimin ilk günlerinde ama şimdi iyiyim
inşallah sonucların güzel cıkar canım bende ilk defa yapıyorum cünkü bu kürlerle hamile kalanlar cok allahtan ümit kesilmez canım inşallah bizde göbegi bebişli olcaz kaydirigubbakcemile3:Saruboceq:canım benimkide dün bitti..
bakalım kür mür yapmıom bu ay zaten çok yoruo bu kürler..
mayısın 13nde progesteron testim için gidicem bakalım...
nedicek acaba??
ohhh hadi bakalım pelinn bu kürler baya işe yarıyoomuşş
okuyorum hep yazıyolar kızlarr kürleri uyguladıkları an kalıyolar bu ay sen ve serap küre başladınız rabbim hayırlısını versinn
Herkeslere selamlar olsun :) Bende 24 yaşındayım Ağustosta 25 olucam , hazirandada evliliğimin 2. yılını tamamlıycam allah izin verirse.. Bebeğim olmasını artık istiyorum, önümüzdeki ay kontrollere gidicem ve yaz sonu çalışmalara başlamayı düşünüyoruzz allahın izniyle:ecrin_bebek:
Bazende düşünüyorum acaba erken mi yine diye,sonrada diyorum kendi kendime ya nasıl olsa olacak işte,üff çok zor bi karar buuu kızlarrrr
inşallah sonucların güzel cıkar canım bende ilk defa yapıyorum cünkü bu kürlerle hamile kalanlar cok allahtan ümit kesilmez canım inşallah bizde göbegi bebişli olcaz kaydirigubbakcemile3:Saruboceq:
Herkeslere selamlar olsun :) Bende 24 yaşındayım Ağustosta 25 olucam , hazirandada evliliğimin 2. yılını tamamlıycam allah izin verirse.. Bebeğim olmasını artık istiyorum, önümüzdeki ay kontrollere gidicem ve yaz sonu çalışmalara başlamayı düşünüyoruzz allahın izniyle:ecrin_bebek:
Bazende düşünüyorum acaba erken mi yine diye,sonrada diyorum kendi kendime ya nasıl olsa olacak işte,üff çok zor bi karar buuu kızlarrrr
inşallah canım yaaa..
ben yapmıştım daha öncede ondan şimdi yapmak istemiorum..
ohhh olsun yavaş yavaş yaparsın canım
güzel günlerde oturursun inşallah serapcım yeni evindee
bende iyiyim serapcım gectinmi yeni evine canım
hee hatırladımm ggüldecimmmm günün müş bugunn hadi hayırlısı kuzucummmmm..güzel haberler ver inşallahhhhhhhhhhhhhhh...bugun perşembe akşam dua okucaz unutmadınız dimi hatunlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?