Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canım benimkide dün bitti..
bakalım kür mür yapmıom bu ay zaten çok yoruo bu kürler..
mayısın 13nde progesteron testim için gidicem bakalım...
nedicek acaba??

ohhh hadi bakalım pelinn bu kürler baya işe yarıyoomuşş
okuyorum hep yazıyolar kızlarr kürleri uyguladıkları an kalıyolar bu ay sen ve serap küre başladınız rabbim hayırlısını versinn

Herkeslere selamlar olsun :) Bende 24 yaşındayım Ağustosta 25 olucam , hazirandada evliliğimin 2. yılını tamamlıycam allah izin verirse.. Bebeğim olmasını artık istiyorum, önümüzdeki ay kontrollere gidicem ve yaz sonu çalışmalara başlamayı düşünüyoruzz allahın izniyle:ecrin_bebek:
Bazende düşünüyorum acaba erken mi yine diye,sonrada diyorum kendi kendime ya nasıl olsa olacak işte,üff çok zor bi karar buuu kızlarrrr

canım benimkide dün bitti..
bakalım kür mür yapmıom bu ay zaten çok yoruo bu kürler..
mayısın 13nde progesteron testim için gidicem bakalım...
nedicek acaba??
inşallah sonucların güzel cıkar canım bende ilk defa yapıyorum cünkü bu kürlerle hamile kalanlar cok allahtan ümit kesilmez canım inşallah bizde göbegi bebişli olcaz kaydirigubbakcemile3:Saruboceq:
ohhh hadi bakalım pelinn bu kürler baya işe yarıyoomuşş
okuyorum hep yazıyolar kızlarr kürleri uyguladıkları an kalıyolar bu ay sen ve serap küre başladınız rabbim hayırlısını versinn

cok sagol canım bende okudum ondan sonra yapmaya karar verdim ilk defa yapıyorum inşallah hepimiz hamile kalırız burasıda hamileler topigi olur ay ne güzel ya söylerken bile heycanlanıyorum:Saruboceq:

annaaaam yok kesin bende bi anormallik var ...
22 yaşındayım psikolojim bozuldu valla şimdiden..
canım ii düşün rabbim hakkında hayırlısını versin..
hoşgeldin bu arada...

inşallah sonucların güzel cıkar canım bende ilk defa yapıyorum cünkü bu kürlerle hamile kalanlar cok allahtan ümit kesilmez canım inşallah bizde göbegi bebişli olcaz kaydirigubbakcemile3:Saruboceq:

inşallah canım yaaa..
ben yapmıştım daha öncede ondan şimdi yapmak istemiorum..

hoşgeldin canım senin icin hayırlısı olsun inşallah istedigin zamanda bebişin olur biz istiyoruz ama henüz olmadı...

inşallah canım yaaa..
ben yapmıştım daha öncede ondan şimdi yapmak istemiorum..

canım gercekten sen daha 22 yaşındasın o kadar üzülme yaşın cok genc elbette bir gün olur bebişin ben 27 yaşındayım yaşım var diye cok istiyorum senın yaşında olsam üzülmem valla sende üzülme tatlım

öncelikle aramıza hoşgeldin çilekk
sen erken diyosan ohoooo biz hepten erken başlamışız desene daha 1 yılı bile doldurmadım ben evliliğimde
allah dahada uzuuuunnn yıllar nasip etsin hepimize
bence erken değil senin için başla çünkü tvlerde gördüğümüz gibi hemen hamile kalınmıyoo gerçi bellide olmuyo birazda alın yazısı ama bence senin zamanın gelmiş başlamalısın artık çalışmalaraa

selam kızlarrrrr...
randevu saatimi yaklaşıyo bırazdan eşim almaya gelıcekkk....
önce dr a sonra ordan anneme geçebilirim kızlar haberınız olsun..pc almıcam yanıma ama neti alsam mı yaa:uhm:
neyse dr çıkınca serapı ararım o yazar ben giremezsem eger kuzular....

bu arada serappp yatak odan geniş miş ferahmış ya haniiisempatiksalakcinni artık o geniş ferah odada ferahh ferahh çalışıppp bi bebiş müjdesi vericeksin inşallah bize...

patikim çok geçmiş olsun annecıgıne cnm benım...

kızlarr başka yazmam gereken bişey varmıydıııııı hmmmmm ayy çok heycanlıyımm ne yazcamıı unuttumm..
neyse şekerler ben kaçar eşim damlamak üzereee duaa edin banaa nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....

hee hatırladımm ggüldecimmmm günün müş bugunn hadi hayırlısı kuzucummmmm..güzel haberler ver inşallahhhhhhhhhhhhhhh...bugun perşembe akşam dua okucaz unutmadınız dimi hatunlarrr

hee hatırladımm ggüldecimmmm günün müş bugunn hadi hayırlısı kuzucummmmm..güzel haberler ver inşallahhhhhhhhhhhhhhh...bugun perşembe akşam dua okucaz unutmadınız dimi hatunlarrr

evet canımmmm amiinnn inşş. bugün beklicem yarın sabah test yapmayı düşünüyorum işte..
duaları unuturmuyuz kuşumm sen hiç merak etmee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…