Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

senın kı her posta evde kuzu yaaa u ıyı bışey aslında biz kocişle sadece akşam yemegını yıyebılıyoruz pazar gunlerıde kahvaltı:ecrin_bebek:

evet bebem sabah ögle akşam yemeklerini hep beraber yeriz bazen akşam gecikiyo ama bana kesinlikle yamege beni bekle diyo kendi başına yemek yemeyi sevmiyo ben de bekliyorum kendi işi ya rahatlıkla gelebiliyo o avantajı var canım ama benim icin bir zorlugu var her gün ne yemek yapsam diye düşünüyorumsempatiksalakcinni

ben çok ıyıyım bebemmm....aynı valla bugun randevu aldım iştee pazartesı ınşallah koşa koşa dr gıtcemm en erken saat e alım dedımm 11:30 boşmuş ona yetıştım neysekıı
ay hadi pıt pıtları duyy darısı başıma bende rüyamda oğlum olmuştu hastanedeydim emziriyodumm aynı erenin bebekliğine benziyoduu gördümm

günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese,,
ağzınıza sağlık allah kabul etsin dualarımızı inş.
gunaydın canımm senınde agzına saglık bebemm rabbım kabul etsın....
kıss ben cıddı dıyom bak aras kargo buluruk bı yerden ama sana bışe diyim mi hep gununde oluyosan bugun olmassan yarın gıder test yaptırırsın oda olabılırr....acele ett ama yaaa ben meraklıı gacıyımm bılıyosunnnnopuyorumnanaktan

sağol canım benimm sende vardır inş..kısss bi kerede yorulmadan hamiş molmuşsundur bide offf süperrr

sorma ablacımm valla öle olduuu eşimle arada gülüyoss zatennn o kadar çalış çalış olmuyoduuu bizim içinde süpris olduu ama ablacımm eşimle kürtaj sonrasıı uzun süre birlikte olmamıştıkk ve birbiriimizi istediğimiz için oldu yani inan bebiş fikri ikiizdende silinmiştiii demekki hakkaten psikoloji çok önemliymişşş zaten bebiş varsa tarihi belli 21 ocakk

kıss varsa 5 haftalık olmuşş ultrasonda bile gözükürr

evet cnm senın açından her ögun yemek yapmak zorr ama eşin sanslı valla....bende tek yemek yemekden hiç hoşlanmıyom yaaa....haklı adam yanıı
ay hadi pıt pıtları duyy darısı başıma bende rüyamda oğlum olmuştu hastanedeydim emziriyodumm aynı erenin bebekliğine benziyoduu gördümm

ayyy rabbım gönlune göre versın ınşallah canımm..kıss nedense benım hep kızım olcekmış gıbı gelıyo yaa...senın armı içine dogan bışeyybilmiyorumkismile

iki kez adet gecikmesi yaşadımm ikisindede hamileydimmm kürtaj sonrası bile hiç gecikmem olmadı 29.ncu günde oldumm ceylanımm yafff sanki içime doğuyooo hepp içimden hamileymişim gibi geliyoo

ayyyy ne güzel yarencim ya inşallah hamilesindir canım bizimde calışmalar devam ediyor inşallah ben de bu ay hamiş olarak aranıza katılırımkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…