Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ayyy rabbım gönlune göre versın ınşallah canımm..kıss nedense benım hep kızım olcekmış gıbı gelıyo yaa...senın armı içine dogan bışeyybilmiyorumkismile[/QUOTEislami rüya tabirine baktım internette hamile kadın erkek doğurduğunu görürse kızı olurmuşş ama kimi alimlerde oğlu olur demişş aslında net cevap yok ama benim içime oğlum olucakmış gibi geliyyoo[/QUOTE]

saglıklı olsunlardaa gerısı boş canımyaaa:lepi:

günaydın canım hoşgeldinnn

h.b tatlımopuyorumnanaktan

günaydın güldecimm evet çok içim rahat bugünn manevi bi huzur varr ne güzel dua ettik dualar aldıkk

evet canım cuma gunleri çok önemli aslında sela ile ezan arasıda dualar kabul olurmuş

günaydın canım hoşgeldin sanada hayırlı cumalar amin canım bizim icin dua okuyan herkezten allah razı olsun

h.b canım amin hepimizden inş.

ayyyy ne güzel yarencim ya inşallah hamilesindir canım bizimde calışmalar devam ediyor inşallah ben de bu ay hamiş olarak aranıza katılırımkaydirigubbakcemile2

inşallah canımm ama gerçekten psikolojı çok önemlii biss olursa olur olmassa boşver dedik tadını çıkardıkk yanimeeee

sezen ablammm yaa bişi sorcamm bunuda dün farkettimm böle kasıklarımda karıncalanma oluyoo bu batmanın haricinde tatlı tatlı karıncalanıyoo sankii diğer hamileliklerimde böle bir belirti yoktu buda bi belirtimidir aceep??

inş..pelincimm sende aramıza kayıl cnm allahım dualarımızı kabul etsin

amin sezencim inşallah katılırım bu ay aranıza artık pozitif düşünüyorum her şeyi adetime daha var ama ben ayın 15 inde anneme gitcem calışmalar yarıda kalcak inşallah bu sefer tutturmuşusturkaydirigubbakcemile3

inşallah tutcakk canmmm rabbimm hepimizin dualarını kabul etcek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…