Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

bu arada herkeze hayırlı cumalar allah dualarınızı kabul etsin bizim icin de okudugunuz dualar icin hepinizden allah razı olsun cicegim güzel haberlerle dönersin inşallah canım kendini üzme ne olur allah herşeyin hayırlısını varsin hepimiz icin:Saruboceq:

amin canımm allah senden de razı olsun...
okuyan butun arkadaşlarr hakkınızı helal edınnna.s.

gunaydınn şirinemmm iyiyim sen nasılsınn erkencısınn kuşummm

bugun adet günümyaaa uyku tutmadıııı çoook heyecanlıyımmmm henüz gelen giden yokkk normalde adetim çok sancılı geçer herhengi adet belirtiside yokk mesela kürtaj sonrası ben iki gün önceden adet olacağımı anlamıştımm adet sancım iki gün önceden başlarda

teyzoşuuu ugurr böcgümünn kardeşşi kesınnn gelıyoo o zaman yaaaa
kızz ben sana test alıp yollasammm olarmı ciddiyim bak kargo ya versemmm

teyzoşuuu ugurr böcgümünn kardeşşi kesınnn gelıyoo o zaman yaaaa
kızz ben sana test alıp yollasammm olarmı ciddiyim bak kargo ya versemmm

buraya sadece çarşamba günleri kargo geliyooo ve her kargoda gelmiyoo sadece aras kargo geliyooo haftada bir ama düşünmem bile yeter bitanemm bi şöyle 4-5 gün geçsinn sağlık ocağına gitcemm eğer orda yapamazlarsa merkeze gideriz artık bu sefer nedense pek acelede etmek istemiyomm ceylanımm benimmmmm canımm kardeşimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…