- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #2.441
gunaydın tatlımm ıyııyım sen nasılsınn..
bu arada herkeze hayırlı cumalar allah dualarınızı kabul etsin bizim icin de okudugunuz dualar icin hepinizden allah razı olsun cicegim güzel haberlerle dönersin inşallah canım kendini üzme ne olur allah herşeyin hayırlısını varsin hepimiz icin:Saruboceq:
pelin sen nasılsın kuşumm
gunaydınn şirinemmm iyiyim sen nasılsınn erkencısınn kuşummm
ben de iyiym canım kahvaltı için kocişi bekliyorum cokacimcoook
iyiyim cnm bugün başım dönüyo kalktığımdan berii 12 de kan vermeye gidicemm heyecanlıyımmiyiyim canım sen nasılsın sezencimopuyorumnanaktan
amin canımm allah senden de razı olsun...
okuyan butun arkadaşlarr hakkınızı helal edınnna.s.
bugun adet günümyaaa uyku tutmadıııı çoook heyecanlıyımmmm henüz gelen giden yokkk normalde adetim çok sancılı geçer herhengi adet belirtiside yokk mesela kürtaj sonrası ben iki gün önceden adet olacağımı anlamıştımm adet sancım iki gün önceden başlarda
ceylan sen nasılsınn bebemm değişiklik varmı?senın kı her posta evde kuzu yaaa u ıyı bışey aslında biz kocişle sadece akşam yemegını yıyebılıyoruz pazar gunlerıde kahvaltı:ecrin_bebek:
iyiyim cnm bugün başım dönüyo kalktığımdan berii 12 de kan vermeye gidicemm heyecanlıyımm
amin canımm allah senden de razı olsun...
okuyan butun arkadaşlarr hakkınızı helal edınnna.s.
hadı hayırlı haberlerle gel ınşallah sezoş sadece kan tstımı yoksa dr gıtcen mıiyiyim cnm bugün başım dönüyo kalktığımdan berii 12 de kan vermeye gidicemm heyecanlıyımm
sağol canım benimm sende vardır inş..kısss bi kerede yorulmadan hamiş molmuşsundur bide offf süperrrgünaydınn sezen ablacımm hayrılı olsunnn çooooook sevindimmm hadi bakem bugunde kanda kesinleştircezzz sonra içimiz rahatlıcak inşallah
cnm doktorumda o hastahanede ama napıyım daha kese gözükmezkii gitsemde haftaya gel derrhadı hayırlı haberlerle gel ınşallah sezoş sadece kan tstımı yoksa dr gıtcen mı
teyzoşuuu ugurr böcgümünn kardeşşi kesınnn gelıyoo o zaman yaaaa
kızz ben sana test alıp yollasammm olarmı ciddiyim bak kargo ya versemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?