- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #25.081
Eylem gİtmeden canım rahİm Şeklİ bozukluĞu ne tatlım muaynede bellİ oluyomu benİmkİ gerİye dÖnÜk dedİ Öyle bİŞİymİ baŞka tÜrlÜ bİŞİymİ
serapcım evin hayırlı olsun güle güle otur sen de
ya valla serap senle ortak noktalarımız gittikçe artıyor he banada doktor rahmin geriye dönük demişti:))
Ben ÜŞÜttÜm galİba kustum az Önce asnİlcİĞİm aman sorma bende Çok yoĞunum
ay ewet nedense çok uyukluyorum bikaç gündür progestandan mıdır bilmemamanın taze annecikte burdaymış nasılsın canım , bende hamileyken kullanmıştım progeztanı ayakta uyuyordum resmen:))) nasıl gidiyor
kızlar ben de dün akşam doktora gittim doktor önümüzdeki 1 ay çok önemli dedi bu 1 ayda sağlıklı atlabilirse bebiş için sağlıklı olur diyebeleceğiz inşallah dedi. her doktora gidişimde tedirgin gidiyorum çok zor bir durum 4 çeşit ilaç içiyordum dün birde magnezyum verdi 5 çeşit oldu . midem fena oluyor ilaçları içerken ama bebişim için herşeye katlanırım
kıyamam sana canım çok geçmiş olsun , senin adet zamanın ne zaman canım , benim güya bugundü ama hep normalde 3-4 gün sonra olurum yani işte ayın 3 gibi falan olmam lazım, gerci adet belirtilerim başladı adet öncesi hep gögüslerim agrır ve akıntım azalır hatta kesilir gibi birşey yine öyle oldu
amannn neyse önümüz yaz bende bol bol gezerim
ay ewet nedense çok uyukluyorum bikaç gündür progestandan mıdır bilmem
ama ben fitil olarak alıyorum yine de uyku yapar mı ki acabaa?
bide arada kasık ağrılarım oluyo çok halsizim o kadar
yok canım önemli değil ben de çok fazla giremiyorum bilmemen çok normal.canım sen ne ilaçları kullanıyordun senin durumun tam olarak neydi kusuruma bakma ben fazla gelemiyorum buraya ondan bilmiyorum senin durumunu, bende şimdi daha hamile kalmadan yani aspirin ve folbiol kullanıyorum
hehehe kısmet canım nezaman adet olursam artık benimkü bayağı düzensiz
akıntım düzeldi pazardan beri lekelenmem de olmadıvalla canım ben progestan kullandıgım zaman hep uykum geliyordu hele bazen içtikten bir saat sonra falan öyle bir bastırıyorduki sorma, akıntın nasıl düzeldimi canım , dinlen biraz çok yorma kendini
yok canım önemli değil ben de çok fazla giremiyorum bilmemen çok normal.
ben geçen sene mayıs ayında 7 aylık doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim
bu cmv diye bir virüs var o sebeple bebek yaşamadı. şimdi o virüs saklı bir şekilde vücutta kalıyormuş en ufak bir hijyenik olmayan durumda veya bir sebeple ortaya çıkıp tekrar bebeği etkileyebiliyormuş. buna önlem olarak doğumdan beri coraspin ve folic plus kullandım bu hamileliğin başında bu ikisine ilaveten b12 vitamini, elevit ve magnezyum verdi durum netleşinceye kadar bunları kullanmamı istedi.
ayy canım inşallah bu sefer sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın Allah hepimizin yardımcısı olsunyok canım önemli değil ben de çok fazla giremiyorum bilmemen çok normal.
ben geçen sene mayıs ayında 7 aylık doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim
bu cmv diye bir virüs var o sebeple bebek yaşamadı. şimdi o virüs saklı bir şekilde vücutta kalıyormuş en ufak bir hijyenik olmayan durumda veya bir sebeple ortaya çıkıp tekrar bebeği etkileyebiliyormuş. buna önlem olarak doğumdan beri coraspin ve folic plus kullandım bu hamileliğin başında bu ikisine ilaveten b12 vitamini, elevit ve magnezyum verdi durum netleşinceye kadar bunları kullanmamı istedi.
akıntım düzeldi pazardan beri lekelenmem de olmadı
ama baya arttı akıntım bide fitil olarak kullanınca o da arttırıyo sanırım
sğrekli uyukluyorum ama yatınca da uyku tutmuyo sürekli diken üstünde gibiyim
ctesi günü gelse de keseyi görebilsek diye ipple çekiyorum
sağol canım sana da geçmiş olsun.benim şimdilik birşey belli değil 1 ay sonra doktor sağlıklı olursa biraz daha rahatlarız dedi. ben aspirin ve folik asiti doğumdan önce 6 ay kullanmış oldum hala da kullanıyorum.Normalde de folik asit hamilelikten 3 ay önce kullanılmaya başlanması tavsiye ediliyor zaten.çok geçmiş olsun canım, bilmiyordum bende pıltılaşmadan dolayı kürtaj olmak zorunda kaldım bebegin kalp atımı olmadı çünkü o sebepten günde birtane ekopin diye bir aspirin çeşidini içiyorum birde günde iki tane folbiol içiyorum oda folic plusun daha güçlüsüymüş.
umarım busefer bebegini kucagına alırsın canım
ayy canım inşallah bu sefer sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın Allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?