- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #2.521
iyiyim canım benim rahatladım biraz yaa öldüm öldüm dirildim valla ama bi çok insan benim gibiyken doğurmuş benim 2 bebiş gitti keşke daha önce yaptırsaymışım bunları..
cumanız mübarek olsun
mevlam dualarımızı kabede edilen dualarla bir tutsun peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine tüm evlat sahibi olamk isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın inşallahü teala
:saruboceq:
evet canım en az miligramlı o ilaç çok ağır iş yapma canım yat biraz dinlen bakalım ne olucak kan yapıcı şeyler ye halsiz kalma
tubacıgım..inşallah dualarımız kabul olur..allah bellı dakka sanıyelerde degıl heran bızı duyar..sen ıçını ferah tut canım..
kızlar ilmihallere,internete bakın...ben emin olmadığım bilmediğim şeyi niye yazayım dimi ama....Allah herzaman bizi duyar..dualarımız ederiz...canım fakat cuma günü o vakitte dualar red olunmaz..lütfen araştırın...ben doğruyu yazıyorum
ben geldımmm çiçeklede telefonda konuştum dr gıtmıştı bugun...çok şükür umutsuz bi vakaa yokkkk emmme çiçekk yine yusuf yusuff durumundaa....kuzuuumm hersey yoluna gircekk merak etmeee....
kızlar internete baktım cuma günü fazlileti yazın çıkyor..peygamber efendimiz söylemiş..bilgi pasaji forum sitesine bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?