Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Kılzar benımde ıŞlerım var ÖptÜm sızı hayırlı cumalar tekrardan allahım tÜm dualarımızı kabul etsın

eylem tatlım senı merak ettım ınŞ.ıyısındır canım haberını beklıyorum

iyiyim canım benim rahatladım biraz yaa öldüm öldüm dirildim valla ama bi çok insan benim gibiyken doğurmuş benim 2 bebiş gitti keşke daha önce yaptırsaymışım bunları..

Eylemcim içimrahatladı birazda olsa üzülme sen hayırlısıyla nurtopu gibi evlatların olacak inşallahh

cumanız mübarek olsun
mevlam dualarımızı kabede edilen dualarla bir tutsun peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine tüm evlat sahibi olamk isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın inşallahü teala
:Saruboceq:

hayırlı cumalar kızlar...bu gün cuma....öyle bir saat varmış ki o zaman edilen dualar kabul edilirmiş...hangi saaat biemiyoruz tabi...arkadasllar aklıma geldikçe hepişnize edicem..yani bir tek dün değil herzaman birbirmize edelimmm

tubacıgım..inşallah dualarımız kabul olur..allah bellı dakka sanıyelerde degıl heran bızı duyar..sen ıçını ferah tut canım..

bir müslüman,yanında bulunmayan bir din kardesi içn dua ederse mutlaka melekler ona aynı şeyler snada verilsin diye dua edermiş....

tubacıgım..inşallah dualarımız kabul olur..allah bellı dakka sanıyelerde degıl heran bızı duyar..sen ıçını ferah tut canım..

canım tabiki herzaman duyar..ama cumada öyle bir saat varmış ki onda dualar red olunmazmış..bu doğru canmı...istersen araştır..yokksa şüphem yok benim

evet bende duymustum tubacım hoca mımberden ınene kadar gecerlıymıs saat dedıgın bu canım bunuda ben solım emının yane

kızlar ilmihallere,internete bakın...ben emin olmadığım bilmediğim şeyi niye yazayım dimi ama....Allah herzaman bizi duyar..dualarımız ederiz...canım fakat cuma günü o vakitte dualar red olunmaz..lütfen araştırın...ben doğruyu yazıyorum

arastırmaya ne gerek canım ınanıyorum zaten..

ben geldımmm çiçeklede telefonda konuştum dr gıtmıştı bugun...çok şükür umutsuz bi vakaa yokkkk emmme çiçekk yine yusuf yusuff durumundaa....kuzuuumm hersey yoluna gircekk merak etmeee....

ben geldımmm çiçeklede telefonda konuştum dr gıtmıştı bugun...çok şükür umutsuz bi vakaa yokkkk emmme çiçekk yine yusuf yusuff durumundaa....kuzuuumm hersey yoluna gircekk merak etmeee....

çıçekın nesı var..bebeişimi geliyor...

kızlar internete baktım cuma günü fazlileti yazın çıkyor..peygamber efendimiz söylemiş..bilgi pasaji forum sitesine bakın

kızlar internete baktım cuma günü fazlileti yazın çıkyor..peygamber efendimiz söylemiş..bilgi pasaji forum sitesine bakın

canım dogru soluyosun dıyorum sana bende bende dıyorum kı hoca mımberden ınenekadar edılen dualr kabul oluyomus cuma gunu dıyorum bende

ArkadasLar tebrikleriniz icin hepinize cok tesekkür ederim, inanin yazilarinizi okurken cok duygulandim, hele aglayip üzülenlere hic dayanamadim, bende agladim, cünkü cok iyi biliyorum o duyguyu. Bende 2.5yil boyunca hep gizli gizli göz yasi döktüm, milletin baskisindan biktim usandim, bazen esime patladim bazen dostlarima...

Son zamanda calismaya basladim, aklimi baska seylere verdim, gerci is yerindede stres vardi ama en azindan bebek bebek diye günlerce aglamiyordum, baska seylerle dertleniyordum.

Bu arada bunu mutlaka okuyun:

Ben 2 aylik hamile oldugumu bu sali ögrendim daha. Nasilmi ?
Benim 2 aydir karnim cok siddetli agriyordu , özellikle gceleri saat 3 dedinmi ayaktaydim ve kivraiyorum. Bir ay önce doktra gittim ve doktor bana, idrar yollarin cok siddetli iltihab olmus dedi.
sonra antibiotik yazdi, halbuki ozamanlri ben hamileymisim.
Yani anlatmak istedigim benimde idrar yollarim iltihapliyken hamile kaldim. Ayricakarnimda hala kist var, ama doktor bebege zarar vermez dedi.

veee.... en önemlisi guatr hastalari icin....bende guatr tedavsi görüyorum yani hala hap kullaniyorum, bana cok kisi cocugun olmaz dedi, ümitsizlige düsürdüler, ne kötü niyetli insanlar var ya...AMA RABBIM NASIP ETTIMI HERSEY OLUR! O`nun mucuzeleri sonsuzdur, buna inanin.

Inanin hepinize dua ettim, Rabbim insallah en yakin zamanda sizlerede bu güzel duyguyu yasamayi nasip eder. Yeterki güclü olun ve Ona inanin, o herseyi en iyi bilendir, o herseyin vakti zamanini en iyi bilendir.

Canlarim benim hersey güzel olacak, üzülmeyin...Herkese hayirli cumaLar dua ile insallah...

SevgiLerimLe...

Son düzenleme:
kızlar napıosunuz..
valla ben çok kötü şifayı kapmışım..
onun çok giremicem bgn galiba...
sizlerede bulaştırmım die yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
malum nette virüsler dolaıo.
ay şaka falanda hiç halim yok yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…