- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #25.301
hadi bi beşiz ayy yazık kız nası çıkar o kadaraçık artırma gibi oldu inşallah dördüzün olur serappppppppppkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 huyu benzemesin kuşummm
açık artırma gibi oldu inşallah dördüzün olur serappppppppppkaydirigubbakcemile3
yaa ben şu salak ikiz kardeşler çıktığından beri ikizden de soğudum dün akşam bide yemekteyizdeki ikiz salakları gördüm kimisine akıl da bölüştürülüyo mu acabaaİkİz olması İÇİn bİ anne baba atlıyomuŞ benİm anneannemler İkİzmİŞ annemler geÇtİ İkİz yok Şİncİk teyze kızı İkİz doĞurdu 2 dene erkekİmİz var
hadi bi beşiz ayy yazık kız nası çıkar o kadar
hade çıktı diyelim nası emzirir nası bakar ooy oyy
yaa ben şu salak ikiz kardeşler çıktığından beri ikizden de soğudum dün akşam bide yemekteyizdeki ikiz salakları gördüm kimisine akıl da bölüştürülüyo mu acabaa
ayy bende bende ikizim olsun çokistiorum yaaa..
bizim kayınpeder ikizmiş zatii...
belki ondan geçmiştir oğulcuna genleri...
aman huyu ona benzemesinde tek...
hayde o zaman çalısmalara başla..tey tey tey...hihoyyyt
Evet fatoŞum allahım saĞlıklı hayırlı bİr tane evlat versİn yeter canım İkİzlerİ Çok sevİyom belkİ ondan Çok İstİyom
:roflol::roflol::roflol:he yaff daha siftah yapamadık zaten....
nise siftahı bizden bereketi allahtan..
:roflol::roflol::roflol::roflol:
la oğlum durun ne beşizi...
allah nedim emi..
azla yetinmeyen çoğu bulamzmış.
serabım bidene yeter bacım sanaa...
doktor da şuan en büyük görevimin stres yapmamak olduğunu söylediğinden beri daha normalim canım
umudun yok demek kaydirigubbakcemile3 benim de yoktu söktürücüler fln kullandım haala ama süpriz yaptı banaaa
:roflol::roflol::roflol:
bizde youn çalışmalardan sonra kankalığa geri döndük karı koca modundan çıktık şu sıra
allah herkese nasıp etsın...allah saglıklı ve hayırlısını versın..ayy bi arkadaşım wardı o geldi aklıma 4 senelik ewliyken tüp bebek yaptırdılar 3üz oldu
6.ayda düşük yaptı kız kaç sene etkisinden kurtulamadı ama sonradan 7.yıllarında normal yolla bi oğlu oldu
şimdik çook mutlular
hahahhahahe yaff daha siftah yapamadık zaten....
nise siftahı bizden bereketi allahtan..
:roflol::roflol::roflol::roflol:
hahahahhaha...:roflol::roflol::roflol:
bizde youn çalışmalardan sonra kankalığa geri döndük karı koca modundan çıktık şu sıra
hayde bakam..inşallah..bereketlı olsun..1.gün 37,0
2.gün 36,8
3,gün 36,4
4.gün 36,6
5.gün 36,5
6.gün 36,6
7.gün 36,3
8.gün 36,4
9.gün 36,3
serabmm kıs tabloma bak bakım..
bişi çıkmaz dimi daahha..
zati doktor didiydi..
normal bayanların yumurtlama tarihlerinden 3-4 gün sonra olur tahminimce senin yumurtlamam didiydi..
bgn 9.günümdyim...
benimde önceden düzensizdi canım şimdi kendince bir düzen kurdu aspirin kullandıgımdan beri yani 3-4 gün gecikiyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?