Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

nıre kaçtınız kaş goz arası
çok işim var çoookkk..burlarda dolanıyom..kocam düvecek..

ateşin normal seyirlerde daha tatlım ama atedin geçtiyse çalışmaya başla çünkü sen yüksek atşele adet oluyon

ben kaçyım ...çabuk gelsın bebekler inşallah herkese...bekletmesınler annişlerini..Şeniz

he kıs dün bitti işte tam anlamıyla..
bakale nie öle dedinki ben anlamadım.
hani başla yüksekle adet oluon diidinya....

HANİ YUMOŞLAR ATEŞ DÜŞÜNCE ÇATLIYOPLARMIŞ YA UNDAN DİDİM BENDE DİYENLERİN YABANCIYIM BU KONUDA UZMAN DEĞİLM CANIM BENİM TABLOM BAYAĞI Bİ SAÇMA ATEŞ ÇOK DÜŞÜK DUR BAK ZATİ Bİ KAÇGÜN YAPABİLDİM
http://www.fertilityfriend.com/home/2e3071

inanmıyorum aşka kimse bana anlatmasın..
söyleyin istanbula bgn beni ağlatmsın...
zemuszemuszemuszemuszemuszemus

baktım canım tablona...
valla baya düşük kıs en son 36,2 çıkmış dimi..
canım sen 23.günündemsn bgn..
ya serabım bide ateş düşük oluncamı yumurtlama oluomuş..
mesela şimdi benimki bgn 36.4 çıktı yarın 36.2 çıksa ben yarınmı yumrtluo oluorum ...

yaa ateş ölçme işini bende yapmıştım ama bende tutmadı benim ateşim bi ara bayaa düşüktü ama hamileymişim meselaa ozaman yumurtlama tarihimi de çözemedim ateşle boşuna sabahın köründe uyandım

he kız geçen ay biliyon 36.7 lerdeydi bu sıralar ama galiba benim şu ara kanama adetten sayılacak bu tabloya göre yani ben daha yolun başındayım

üüfff bazen öle bunalıorumki sorma elifim yaaa..
herşeyi bırakasım gelio..
ya bu kadınlar öncedeb-n nasıl hamile kalıolarmış yaaa...
annem mesela hiç sorun yaşamamışlar..
acaba onlar son nesilmiydi die gelio aklıma..
üfffffffffffffffffffff....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…