- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #25.321
hayde bakam..inşallah..bereketlı olsun..
1.gün 37,0
2.gün 36,8
3,gün 36,4
4.gün 36,6
5.gün 36,5
6.gün 36,6
7.gün 36,3
8.gün 36,4
9.gün 36,3
serabmm kıs tabloma bak bakım..
Bişi çıkmaz dimi daahha..
Zati doktor didiydi..
Normal bayanların yumurtlama tarihlerinden 3-4 gün sonra olur tahminimce senin yumurtlamam didiydi..
Bgn 9.günümdyim...
slmm kızlarrr napuosunuzz bakımmmma.s.
ateşin normal seyirlerde daha tatlım ama atedin geçtiyse çalışmaya başla çünkü sen yüksek atşele adet oluyon
ben kaçyım ...çabuk gelsın bebekler inşallah herkese...bekletmesınler annişlerini..Şeniz
he kıs dün bitti işte tam anlamıyla..
bakale nie öle dedinki ben anlamadım.
hani başla yüksekle adet oluon diidinya....
HANİ YUMOŞLAR ATEŞ DÜŞÜNCE ÇATLIYOPLARMIŞ YA UNDAN DİDİM BENDE DİYENLERİN YABANCIYIM BU KONUDA UZMAN DEĞİLM CANIM BENİM TABLOM BAYAĞI Bİ SAÇMA ATEŞ ÇOK DÜŞÜK DUR BAK ZATİ Bİ KAÇGÜN YAPABİLDİM
http://www.fertilityfriend.com/home/2e3071
yaa ateş ölçme işini bende yapmıştım ama bende tutmadı benim ateşim bi ara bayaa düşüktü ama hamileymişim meselaa ozaman yumurtlama tarihimi de çözemedim ateşle boşuna sabahın köründe uyandımbaktım canım tablona...
valla baya düşük kıs en son 36,2 çıkmış dimi..
canım sen 23.günündemsn bgn..
ya serabım bide ateş düşük oluncamı yumurtlama oluomuş..
mesela şimdi benimki bgn 36.4 çıktı yarın 36.2 çıksa ben yarınmı yumrtluo oluorum ...
baktım canım tablona...
Valla baya düşük kıs en son 36,2 çıkmış dimi..
Canım sen 23.günündemsn bgn..
Ya serabım bide ateş düşük oluncamı yumurtlama oluomuş..
Mesela şimdi benimki bgn 36.4 çıktı yarın 36.2 çıksa ben yarınmı yumrtluo oluorum ...
iyiymm serabım sen napıonn kızz ne tablosu bu bebemm?
yaa ateş ölçme işini bende yapmıştım ama bende tutmadı benim ateşim bi ara bayaa düşüktü ama hamileymişim meselaa ozaman yumurtlama tarihimi de çözemedim ateşle boşuna sabahın köründe uyandım
he kız geçen ay biliyon 36.7 lerdeydi bu sıralar ama galiba benim şu ara kanama adetten sayılacak bu tabloya göre yani ben daha yolun başındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?