Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Kız elıf ben nezamn uyanırsam hep aynı saatte mÜmkÜn deĞıl uyanamam bıde akŞamla sabah bırbırını tuıtmaz dıyolar benımkı duyuyo benım ateŞım dısıplınlı Çok koyvermıyo

Kız elİf ben nezamn uyanırsam hep aynı saatte mÜmkÜn deĞİl uyanamam bİde akŞamla sabah bİrbİrİnİ tuıtmaz dİyolar benİmkİ duyuyo benİm ateŞİm dİsİplİnlİ Çok koyvermİyo

valla aynen bende öle canım...
7:15 kalkıorum kalkmadanda ölçüorum zaten..
bende sabah akşam tutmuo birbirini serabım yaa....

önceden de oluyomuş sanırsam ama bu kadar teknoloji we iletişim yokmuş dillenmezmiş ki bu durumlar
benim annem mesela benden önce bi düşük yapmış sonra 2 sene çocuu olmamış beni yapmak için de çook doktorlara gitmişler 9 ay hep yatmış kadın
benim bi komşuciciannem wardı meselaa 50yaşında flndı hiç çocuu olmamış beni çok sewerdi

valla aynen bende öle canım...
7:15 kalkıorum kalkmadanda ölçüorum zaten..
bende sabah akşam tutmuo birbirini serabım yaa....
bende de ööleydi sabah akşam gün içi hiç tutmuyodu bi düşük bi yüksek çıkıyodu annamıyodum ama şu sıralar ateşli hissediyorum kendimi ama çok üşüyorum

benim anneminde sorunluymuş ilk sen doğumda boyununa kordon dolanmış öyle kaybetmişler erkek sonraki sene bir kız bebek ondan sonra 7 sne geçmiş ablam

valla annem evlenmiş hemen ben olmuşum..
1 sene geçmeden kızkardeşim olmuş..
sonrada 2 tane erkek ufaklıklar doğdu..
ayy keşke bende annem gibi olsaydım beeeee....

yine işler yüzünden sizi bırakıp gitmek zorunda kaldım az önce iş bitirdigim zamanda kimseyi yakalayamıyorum

valla annem evlenmiş hemen ben olmuşum..
1 sene geçmeden kızkardeşim olmuş..
sonrada 2 tane erkek ufaklıklar doğdu..
ayy keşke bende annem gibi olsaydım beeeee....

valla benimde önce ben olmuşum ben emmemişim diyemine 11ay sonrada kardeşim dogmuş:))) annem biriki ay sonra dogumdan hamile kalmış yani:)) birde bana bakınnn birde pıltılaşma çıktı bende

kardeşimi bekliyorum bende okul çıkışı yanıma gelicek ewe gidicez beraber
annemler bendeydi bikaç gündür temizlik yemek fln yaptılar bu akşam gidicekler

kızlar ben çıkıyorum kardeşim geldi yarın sabah da doktora gidicez
dua edin inşallah iyi haberlerle döneriz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar ben çıkıyorum kardeşim geldi yarın sabah da doktora gidicez
dua edin inşallah iyi haberlerle döneriz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi akşamlar canım, yarın güzel haberlerle gel bize canım sor bakalım doktoruna gercekten kaç haftalıkmış onlar crl ölcüyorlar yaklaşık kaç haftalık söylüyorlar belkide daha büyüktür bebişimiz:)))opuyorumnanaktan

kızlaaaaaaaaar işlerim çok yaaa. hepinizi çok özledim yaaa. hemde çok. bi yandan işler bi yandan sorunlar işte bitmiyor bitmiyor. çok şükür düzeldi bişeyler ama bakalım bi daha ne zaman patlak verir bilmiyorum. hepinizi çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…