Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Elifffffffffff kız ne gibi belirtiler var şimdi sende kuşummmm
kasıklarımda batma oluyo bazen çok artıyo hatta, gerinince, hapşırınca fln canım yanıyo
en belirgin şeyse göğüs uçlarım çok acıyo sızlıyo normalde olmaz bana öyle
bide sebepsiz bi halsizliğim, uyuklamam var

eee hamilelerde uyku olur havalarda sıcak evde uyuklarsın artık:)) doktor kasılmalar ve batmalarla ilgili ne dedi, korkma sakın hapşırırken falan olurmu kuşum

eee hamilelerde uyku olur havalarda sıcak evde uyuklarsın artık:)) doktor kasılmalar ve batmalarla ilgili ne dedi, korkma sakın hapşırırken falan olurmu kuşum
ay ewet uyuklayıp durucam muhtemelen bide sahi çok üşüyorum son zamanlarda
doktor ağrıların olabiliceeni korkmamamı stres yapmamamı söyledi
sadece dikkatli olucakmışım hareket ederken onun haricinde bişeyde kısıtlama da yapmadı

ayy 2hafta nasıl geçicek bilmiyorum yaa elimde ultrason resmine bakıp duruyorum
şimdilik siyah bi noktacık olarak gözüküyo ama ona bilem bakmak güselmiş

ayy 2hafta nasıl geçicek bilmiyorum yaa elimde ultrason resmine bakıp duruyorum
şimdilik siyah bi noktacık olarak gözüküyo ama ona bilem bakmak güselmiş

valla iki haftaya o noktacık olur fasulyecik canım:) bir iki haftada ona bakarsın sonra dahada büyür böyle böyel gececek zaman birde bakmışsın cinsiyetini ögrenmişsin:CüvCüv:

valla orası heeçç bellli olmas canım...
ben ne belirtisiz hamile olanları gördüm..
inşallah sende ölesindir bitanem..
meleğin şu an seninledir inşalalh...

valla orası heeçç bellli olmas canım...
ben ne belirtisiz hamile olanları gördüm..
inşallah sende ölesindir bitanem..
meleğin şu an seninledir inşalalh...

inşallah canım ya , düşünmesi bile güzel megersem iki hafta yada daha fazladır benimle birlikteymiş ne güzel olurdu ama kendimi çok heveslendirmek istemiyorum bu ay takmıyorum aslında o kdar gecen aylarda çok sitres yapmıştım

o düşüncelerin gerçekleşicek inşallah bitaneeeemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…