- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #25.561
kasıklarımda batma oluyo bazen çok artıyo hatta, gerinince, hapşırınca fln canım yanıyoElifffffffffff kız ne gibi belirtiler var şimdi sende kuşummmm
kasıklarımda batma oluyo bazen çok artıyo hatta, gerinince, hapşırınca fln canım yanıyo
en belirgin şeyse göğüs uçlarım çok acıyo sızlıyo normalde olmaz bana öyle
bide sebepsiz bi halsizliğim, uyuklamam var
ay ewet uyuklayıp durucam muhtemelen bide sahi çok üşüyorum son zamanlardaeee hamilelerde uyku olur havalarda sıcak evde uyuklarsın artık:)) doktor kasılmalar ve batmalarla ilgili ne dedi, korkma sakın hapşırırken falan olurmu kuşum
2hafta sonra gel dedi 15 mayıs cumartesine randewu aldım bendeelif sen şimdi ne zaman gideceksin birdahaki kontrolune canım
ayy 2hafta nasıl geçicek bilmiyorum yaa elimde ultrason resmine bakıp duruyorum
şimdilik siyah bi noktacık olarak gözüküyo ama ona bilem bakmak güselmiş
valla hayatım benim adetim hep 3 dört gün gecer öyle bir düzeni var :)) şimdi gecen ay 29 unda olmuştum daha olmadım işte beklicem önümüzdeki haftada olmazsam eger çarşanbaya kadar falan gider bir test yaparım , ama hiç hamile gibi durmuyorum gerci hamile nasl durulur bilmem hani daha duygusal olurmuş ya insan falan benim tık yok havalar güzel ya dahada bir neşeliyim yanikaydirigubbakcemile2
valla orası heeçç bellli olmas canım...
ben ne belirtisiz hamile olanları gördüm..
inşallah sende ölesindir bitanem..
meleğin şu an seninledir inşalalh...
taze hamişimiz de gelse de duygularını alsak boshayallersmile
inşallah canım ya , düşünmesi bile güzel megersem iki hafta yada daha fazladır benimle birlikteymiş ne güzel olurdu ama kendimi çok heveslendirmek istemiyorum bu ay takmıyorum aslında o kdar gecen aylarda çok sitres yapmıştım
o düşüncelerin gerçekleşicek inşallah bitaneeeemmm
slmm çıtırlar nasılsınızzzzopuyorumnanaktan
ay ewet benim pabuç dama atıldı bilem kaydirigubbakcemile3 ay eçabucak eskiim de bebişim de çabucak büyüsün kaydirigubbakcemile3hele şunada bakınŞeniz daha düne kdar en taze sendin bak nasılda geçti zaman :))) eskidin bilekaydirigubbakcemile3
tabi canım neden olmasın sende engel olabilecek bi durum fln war mıydı?inşallah canım , dedigim gibi düşünmesi bile güzel :))) ama insan burdan böyle hamile haberleri alınca neden olmasın diyor
hoşgeldiiinnnslmm çıtırlar nasılsınızzzzopuyorumnanaktan
tabi canım neden olmasın sende engel olabilecek bi durum fln war mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?