Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

slm arkadaslarim ben geldimm
kusura bakmayin aksam evde degildim, ben gelene kadar kimse kalmamis
ama eve gelir gelmez abdestimi aldim yasini serifimi okudum
okuyan herkesin rabbim dualarimizi kabul etsin herkese istediklerini versin
sizleri cok seviyorum iyiki varsinizzzz sekerler

Aminn canım Allah dualarımızı kabul eder inşallah

hşbuldumm canımmcımmm hastasın galiba çok geçmiş olsun tatlımm limonlu ıhlamur iç o biraz rahatlatır

saol canım evet hastayım vallaa..
havalar iki düzelince dötü başı dağıttık tabi...
şimdide kar kıyamet var gibi üşüom...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nane limonumuda içtim canım yaa..
valla acaip rahatlatıo beni..
gögsümde hırlama oluo bazen ama sıcak şeyler içince geçio allaha şükür...

nohutcum alkıslancak kadınsın demıssın yaa tesekkur ederım canım saolasın napım ne orgumden vazgecebılıyorum nede sızden

hoşgeldinn canımmmmm ağzına sağlıkk bende dün tamm gece 11.de okudumm rabbim kabul eder inşallahh sende iyiki varsın canımmm iyiki tanımışız birbirimiziiiiii olumunekankayizsmile

canım benimmmm...
hoşgeldin..
valla bende okudum bi güzel..
ama yine herzamanki gibi gözyaşlarım dualarıma karıştı..
ama içimde çok güzel bi huzurla uyudum dün akşam..
dualarımız kabul olucak inşalllah bitanem...

nohutcum alkıslancak kadınsın demıssın yaa tesekkur ederım canım saolasın napım ne orgumden vazgecebılıyorum nede sızden

tekrardan geçmiş olsun canım benim dikkat et kendineee

dilaycım nie aşağıda duruon sen...
gel bakım noldu senin şu kistler anlatsana biraz...
ya ben balık hafızalıyım geçmişte yazdıysan eger mutlaka okumuşumdur ama unuttum yafff

Tesekkür ederim canim,
Insallah en kisa zamanda hayirlisiyla yasarsiniz canim, bugün cuma vaktinde bol bol duayi unutmayalim.. :)

amiin inşallah..
valla hamile oldugumu öğrenirsem naparım bilmiorum..
ilk kimi ararım..
düşer bayılırmıyım ..
tepkim ne olur acaba..
ayy öle ağlarım ben..
zaten sulu gözlüyüm...

ahhh kuzuummm kıyamamm sannnaaa bebemmm biz sanaa bakarık burdaaa enerjı yuklemesı yaparıkkk olarmıııı...eşine de takılma kıss hepsıı aynı onlarınnn genlerınde odun taşıyolar zatııı...benım eşimde hastalandım mı hemen nnemgıle getırır dinlen burda der kendı bakamıyo yaaa...ama dedıgın gıbı onlar bı hasta olsunn allahhhhhh sormaa yanıı..naz tuzz hiçç çekılmıyoolarr..
bu arada çiçeklee kaynanasına bende bayılıyom valla rabbım bozmasın ınşallah...butun bekarlara nasıp etsın bız kaybettık sansımızı artııkınkaydirigubbakcemile3
allah kabul etsınn bebemmm..hoş geldınn kuzuuu
inş canım yaa. ben sabah dr uma uğradım geçen gün keseyi çok net görmemişti istersen bidaha gel demişti . gittim tabi koşa koşa :) bebeğimin kesesi 7.3 mm olmuş teysesiiii :ecrin_bebek:

ayy çokk sevındım canım yaaaaa....rabbım dogdugu gunlerıde gösterıcek ınşallah.....teyzoşuu yerr onuu yerrrzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…