Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

yafff şimdi doktora da gitcem ya kısarmı acep banaaa hani 3 ay ara verin dedi ben ikinci ayımda acep hamilemiyim diye gitcemmm doktora gitmeyede korkuyomm haa

ne kızcakk yaa döverım ben o doktoruualsanaalsanasmile

ben geçen hafta okudummda tefriciyemidee bitirdimm bu hafta yine okuyum diyorummm
maşşalah sana bebemm yaaa....:lepi:
DÜn okudunuzmu allah kabul etsİn okuyanların dualarını ben dÜn eve gİttİĞİm gİbİ yattım halada baŞum aĞrİrrr
canımmm benımm ınann sanadaa özellıkle çok duaa ettım...rabim kabul etsın ınşallah başın agrıyomuşş bırass kafanı dınle bebemm...yok yokk dınleme yadaa daha çok agırır sonraabilmiyorumkismile öpüyomm bebemm

allah razı olsun canımm...

Canım benim tabiki herşey güzel olacak. Teker teker hepimizin derdine derman veriyo yüce rabbim. Biz kocaman bir aile gibi olduk bizim moralimizi kimse bozamaz allahın izniyle bizler sağ sağlim doğuracağız bebeklerimizi. bebek isteyen arkadaşlarımızda teker teker aramıza katılıp hamiş olacaklar inşallahh

hayırlı ıolsun..çok guzel haber..allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın..olumunekankayizsmile

hoş geldın bebemmmm
ooo hastasın amaa espırılerr havada uçuyoo maşallahhaklinialirimsmile

nohutlu çicek napmış kıs anlatsana merakta koma bizi...

canımm dr olumlu konuşmuş yaa ama bizimki biraz pimpirii birasdan gırsın kendı anlatır zatıı bebemm yalan yanlış anlatmımm şimdi
kaynanasıyla bıras dolanıp gelcektııı gelır bırasdan sen napıyon bebemm...

ayy ya geçmıs olsun canım...dınlen bugun kendını yormamaya çalıs.. c vıtamını al..portakal kıvı mivi...

yavyum geçmiş olsun git dinlen bari

yaf ben çok fenayım kuzu yaaaa...
ayy sesim falan hep gitmiş..
dün herife diomki valla hastayım ama hiç benimle ilgilenmion diom..
neyin varki dio yaa..
gelde çıldırma..
adamın gözünün önünde 40 kere hapşuruom,ses falan gitmiş daja neyin varki dio..
tam kazma benim herifte..
ama kendi hasta olsun..
dünyaları yıkar valla..
üff sinirimi bozuo bu kazmalıkları zaten..

çiçeğede bayılıom yaa..
şu kaynanasıyla ne güzel anlaşıo maşallah..
valla ben tööbe yapamam..
içimden gelmio anacım napım....

ayy ya geçmıs olsun canım...dınlen bugun kendını yormamaya çalıs.. c vıtamını al..portakal kıvı mivi...

yavyum geçmiş olsun git dinlen bari

ah kızlar eve gittim mi daha beter oluom vallaa..
işyerinde daha iim..
ilaç falan aldım da az nefes almam düzgünleşti..
üfff geceden beri nefes almakta çok zorlanıorum yaaa...

slm canımm ıyıyım bebemm sen nasılsın bakemmm....yok canım balum gelmedı daha yaa bende merak edıyom onuuu... ohhh bu ay hep guzel haberler alalım içimiz açılsınn yaaaopuyorumnanaktan

inş canım yaa. ben sabah dr uma uğradım geçen gün keseyi çok net görmemişti istersen bidaha gel demişti . gittim tabi koşa koşa :) bebeğimin kesesi 7.3 mm olmuş teysesiiii :ecrin_bebek:

inş canım yaa. ben sabah dr uma uğradım geçen gün keseyi çok net görmemişti istersen bidaha gel demişti . gittim tabi koşa koşa :) bebeğimin kesesi 7.3 mm olmuş teysesiiii :ecrin_bebek:

canım sende hamilesin demek..
ay ne güzel maşşalllah..
korunmayı bıraktıktan nekadar sonra hamile kaldın canım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…