- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #2.541
yafff şimdi doktora da gitcem ya kısarmı acep banaaa hani 3 ay ara verin dedi ben ikinci ayımda acep hamilemiyim diye gitcemmm doktora gitmeyede korkuyomm haa
maşşalah sana bebemm yaaa....:lepi:ben geçen hafta okudummda tefriciyemidee bitirdimm bu hafta yine okuyum diyorummm
canımmm benımm ınann sanadaa özellıkle çok duaa ettım...rabim kabul etsın ınşallah başın agrıyomuşş bırass kafanı dınle bebemm...yok yokk dınleme yadaa daha çok agırır sonraabilmiyorumkismile öpüyomm bebemmDÜn okudunuzmu allah kabul etsİn okuyanların dualarını ben dÜn eve gİttİĞİm gİbİ yattım halada baŞum aĞrİrrr
cumanız mübarek olsun
mevlam dualarımızı kabede edilen dualarla bir tutsun peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine tüm evlat sahibi olamk isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın inşallahü teala
:Saruboceq:
ArkadasLar tebrikleriniz icin hepinize cok tesekkür ederim, inanin yazilarinizi okurken cok duygulandim, hele aglayip üzülenlere hic dayanamadim, bende agladim, cünkü cok iyi biliyorum o duyguyu. Bende 2.5yil boyunca hep gizli gizli göz yasi döktüm, milletin baskisindan biktim usandim, bazen esime patladim bazen dostlarima...
Son zamanda calismaya basladim, aklimi baska seylere verdim, gerci is yerindede stres vardi ama en azindan bebek bebek diye günlerce aglamiyordum, baska seylerle dertleniyordum.
Bu arada bunu mutlaka okuyun:
Ben 2 aylik hamile oldugumu bu sali ögrendim daha. Nasilmi ?
Benim 2 aydir karnim cok siddetli agriyordu , özellikle gceleri saat 3 dedinmi ayaktaydim ve kivraiyorum. Bir ay önce doktra gittim ve doktor bana, idrar yollarin cok siddetli iltihab olmus dedi.
sonra antibiotik yazdi, halbuki ozamanlri ben hamileymisim.
Yani anlatmak istedigim benimde idrar yollarim iltihapliyken hamile kaldim. Ayricakarnimda hala kist var, ama doktor bebege zarar vermez dedi.
veee.... en önemlisi guatr hastalari icin....bende guatr tedavsi görüyorum yani hala hap kullaniyorum, bana cok kisi cocugun olmaz dedi, ümitsizlige düsürdüler, ne kötü niyetli insanlar var ya...AMA RABBIM NASIP ETTIMI HERSEY OLUR! O`nun mucuzeleri sonsuzdur, buna inanin.
Inanin hepinize dua ettim, Rabbim insallah en yakin zamanda sizlerede bu güzel duyguyu yasamayi nasip eder. Yeterki güclü olun ve Ona inanin, o herseyi en iyi bilendir, o herseyin vakti zamanini en iyi bilendir.
Canlarim benim hersey güzel olacak, üzülmeyin...Herkese hayirli cumaLar dua ile insallah...
SevgiLerimLe...
ArkadasLar tebrikleriniz icin hepinize cok tesekkür ederim, inanin yazilarinizi okurken cok duygulandim, hele aglayip üzülenlere hic dayanamadim, bende agladim, cünkü cok iyi biliyorum o duyguyu. Bende 2.5yil boyunca hep gizli gizli göz yasi döktüm, milletin baskisindan biktim usandim, bazen esime patladim bazen dostlarima...
Son zamanda calismaya basladim, aklimi baska seylere verdim, gerci is yerindede stres vardi ama en azindan bebek bebek diye günlerce aglamiyordum, baska seylerle dertleniyordum.
Bu arada bunu mutlaka okuyun:
Ben 2 aylik hamile oldugumu bu sali ögrendim daha. Nasilmi ?
Benim 2 aydir karnim cok siddetli agriyordu , özellikle gceleri saat 3 dedinmi ayaktaydim ve kivraiyorum. Bir ay önce doktra gittim ve doktor bana, idrar yollarin cok siddetli iltihab olmus dedi.
sonra antibiotik yazdi, halbuki ozamanlri ben hamileymisim.
Yani anlatmak istedigim benimde idrar yollarim iltihapliyken hamile kaldim. Ayricakarnimda hala kist var, ama doktor bebege zarar vermez dedi.
veee.... en önemlisi guatr hastalari icin....bende guatr tedavsi görüyorum yani hala hap kullaniyorum, bana cok kisi cocugun olmaz dedi, ümitsizlige düsürdüler, ne kötü niyetli insanlar var ya...AMA RABBIM NASIP ETTIMI HERSEY OLUR! O`nun mucuzeleri sonsuzdur, buna inanin.
Inanin hepinize dua ettim, Rabbim insallah en yakin zamanda sizlerede bu güzel duyguyu yasamayi nasip eder. Yeterki güclü olun ve Ona inanin, o herseyi en iyi bilendir, o herseyin vakti zamanini en iyi bilendir.
Canlarim benim hersey güzel olacak, üzülmeyin...Herkese hayirli cumaLar dua ile insallah...
SevgiLerimLe...
hoş geldın bebemmmmkızlar napıosunuz..
valla ben çok kötü şifayı kapmışım..
onun çok giremicem bgn galiba...
sizlerede bulaştırmım die yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
malum nette virüsler dolaıo.
ay şaka falanda hiç halim yok yaaa...
nohutlu çicek napmış kıs anlatsana merakta koma bizi...
kızlar napıosunuz..
sizlerede bulaştırmım die yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar napıosunuz..
Nohutum nbr canım? balumdan habr aldınızmı dra gidicekti bugün pıt ğıt ları duymaya
hoş geldın bebemmmm
ooo hastasın amaa espırılerr havada uçuyoo maşallahhaklinialirimsmile
canımm dr olumlu konuşmuş yaa ama bizimki biraz pimpirii birasdan gırsın kendı anlatır zatıı bebemm yalan yanlış anlatmımm şimdi
kaynanasıyla bıras dolanıp gelcektııı gelır bırasdan sen napıyon bebemm...
Nohutum nbr canım? balumdan habr aldınızmı dra gidicekti bugün pıt ğıt ları duymaya
ayy ya geçmıs olsun canım...dınlen bugun kendını yormamaya çalıs.. c vıtamını al..portakal kıvı mivi...
yavyum geçmiş olsun git dinlen bari
slm canımm ıyıyım bebemm sen nasılsın bakemmm....yok canım balum gelmedı daha yaa bende merak edıyom onuuu... ohhh bu ay hep guzel haberler alalım içimiz açılsınn yaaaopuyorumnanaktan
ben sabah burda konustum..
bırazdan çıkıyorum yazmıstı sat 10 a gelıyordu yalan olmasın..
inş canım yaa. ben sabah dr uma uğradım geçen gün keseyi çok net görmemişti istersen bidaha gel demişti . gittim tabi koşa koşa :) bebeğimin kesesi 7.3 mm olmuş teysesiiii :ecrin_bebek:
hasret kaldım tebrık ederım canım rabbım kucagına alıp koklamayıda nasıp etsın...
canım sende hamilesin demek..
ay ne güzel maşşalllah..
korunmayı bıraktıktan nekadar sonra hamile kaldın canım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?