- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #25.621
ne gusel belırtılerın olmus...Şenizopuyorumnanaktan
ay aya sorma kuzum yaa beni dün gördüm kırmızıları 4 gün geçti bi ümitliydimki ama fosss çıktıı bir ay bekleyişimden bana kalan şiddetli ağrılar geceden beri uyuyamıyorum ağrıdan biraz dindi şükürde rahatladım :bbo:
yazarsın canım yazarsın bende öyle diyodum inşallah bal-t-.ç sana da ii gelir
ahh kuşum gercekten mı....
benımde bugun 4 gun geçtı...bilmiyorumkismile
kuşum ınşallah bırdaha kı aya gelsın bebegın..
ewet canım özel bi lab.da yaptırdım ben iki saate mail attılar 26 tl ye yaptırdım
doktorun anlaşmalı olduu bi lab.war onda da 20 ye yapıolarmış ama ertesi gün werdikleri için ona gitmedim
inşallah cnm senin 9 ay geçer bebişin gelir sonundada cnmm dualarım seninle artık benim umudum öbür aya nasipp artık:Saruboceq:
amin canım inşallah birden ışıklar gitti burda oyuzden gec cevap yazdfım canım sen ne kadar kullandın bal t.c otu kürünü 12.günde bırakılıyomuş heralde
kuşum benım ya...ınşallah herkese gelsın..bak az kaldık burda..bızede gelır emoşum ınsallah...Şeniz
ben yine adet belirtisidir diyodumm ama öyle olmadı bu defa:dance:
ben kaçıyorumm kıslarrr hadin hoşçakalınn hepinize bybyöpüyorumm şapşup opuyorumnanaktan
saol canım benim ikimizin de gözü aydın
ptesi doktora gitmeden bence bi kan tahlili yaptır sonucuyla git ona göre keseyi görme zamanını tahmin eder zaten isteyecektir senden kan tahlili zaman kaybetmemiş olursun
bi-iki saatte weriyolar sonucu
ewet canım öyle yapmıştım ama akşamları sadece sabah aç karnına yemiştim ben akşamları midemi bulandırıyoduamin canım inşallah birden ışıklar gitti burda oyuzden gec cevap yazdfım canım sen ne kadar kullandın bal t.c otu kürünü 12.günde bırakılıyomuş heralde
diretirsen werirler belki doktora telde de söylesen olur zaten ama ilk gidince benimki ultrasonda fln bakmadıgeçen rahatsızlandığımda bi dr a gitmiştim ona gitmeyi düşünüyorum yine özel hastanede ama nezaman çıkar sonuç bilmiyorum ertesi günde çıksa sorun olmaz kuzum acelem yok zaten bebiş ufacık daha ..
geçen ayda orda yaptırmıştım ben 20 ye yapmışlardı acilde diye 1 saatte almıştım sonucu
ama şimdi gündüz giderim bakalım yine erken verirler mi
alttan bakmakta sakınca görmüyo benim doktor ilk zaman göremeyiz başka türlü diyoayy alttan bakmasında isterse hiç bakmasın testlere baksın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?