Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ahh kuşum gercekten mı....
benımde bugun 4 gun geçtı...bilmiyorumkismile
kuşum ınşallah bırdaha kı aya gelsın bebegın..

kızlar ben çıkyorum cnmlarım alışveriş yapmam lazımm ceylana selam söleyinn tebrik ettimide söleyin ben o yokken yazıyorum ama denk gelmiyodur iletilerim siz benim yerime tebrik edinn kızı olucakmış ya hayırlısıylaazemuszemus

ahh kuşum gercekten mı....
benımde bugun 4 gun geçtı...bilmiyorumkismile
kuşum ınşallah bırdaha kı aya gelsın bebegın..

inşallah cnm senin 9 ay geçer bebişin gelir sonundada cnmm dualarım seninle artık benim umudum öbür aya nasipp artık:Saruboceq:

ewet canım özel bi lab.da yaptırdım ben iki saate mail attılar 26 tl ye yaptırdım
doktorun anlaşmalı olduu bi lab.war onda da 20 ye yapıolarmış ama ertesi gün werdikleri için ona gitmedim

anladım canım...
benım bulunduugum yerde yok ozel hastahane...daha dogrusu buraya bıraz uzak ve bana pek hıjyenık gelmedı...1-2 aya kadar çok guzel bır hastahane açılıyor...bende ona gıtmeyı duşunurum bebek olursa...
ama devlet hastahanesı kapımın dıbınde...bır sey olursa oraya gıdıyorum...
ama her doktorda ultrason yok..3 ay once sabah ben agrıdan oluyordum .doktor acıl ultrason yazdıydı..ultrasona 2 buklum gıttım.. ama hemsıre ogleden sonra 1 e randevu yazdı...
nan dedım alın benıı....
geberıyom agrıda...
o zaman aldı adiler...

inşallah cnm senin 9 ay geçer bebişin gelir sonundada cnmm dualarım seninle artık benim umudum öbür aya nasipp artık:Saruboceq:

kuşum benım ya...ınşallah herkese gelsın..bak az kaldık burda..bızede gelır emoşum ınsallah...Şeniz

amin canım inşallah birden ışıklar gitti burda oyuzden gec cevap yazdfım canım sen ne kadar kullandın bal t.c otu kürünü 12.günde bırakılıyomuş heralde

bende kullanmıstım...adetın 2.gunu baslıyon..12 gun ıç...ben kaytarıyordum arada ama..sengözlerimebaksanab

ben kaçıyorumm kıslarrr hadin hoşçakalınn hepinize bybyöpüyorumm şapşup opuyorumnanaktan

kuşum benım ya...ınşallah herkese gelsın..bak az kaldık burda..bızede gelır emoşum ınsallah...Şeniz

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:
:Saruboceq::Saruboceq:

geçen rahatsızlandığımda bi dr a gitmiştim ona gitmeyi düşünüyorum yine özel hastanede ama nezaman çıkar sonuç bilmiyorum ertesi günde çıksa sorun olmaz kuzum acelem yok zaten bebiş ufacık daha ..
geçen ayda orda yaptırmıştım ben 20 ye yapmışlardı acilde diye 1 saatte almıştım sonucu
ama şimdi gündüz giderim bakalım yine erken verirler mi

diretirsen werirler belki doktora telde de söylesen olur zaten ama ilk gidince benimki ultrasonda fln bakmadı
baksamda gözükmes test sonuçlarını değerlendirces fln demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…