- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #25.641
ben alttan fitil şeklinde alıyorum canım o nedenle bende o tarz etkiler yapmıyoo ilacı herkese veriyomu ya yan etkileri baya beter ediyomuş baş dönmesi mide bulantısı yapıyomuş
ewet canım öyle yapmıştım ama akşamları sadece sabah aç karnına yemiştim ben akşamları midemi bulandırıyodu
yok canım gitmedim buralardayımevet geldim ama kaç gündür giremedim geçmiş ilerlemiş hepsni okuyana kadar sen gittik galiba kuzum..
gülsene çok sevindim umarım sağlıkla gelir bebişleriniz...darısı tüm isteyenlere..
benim moraller bozuk nazar değdi bize dün gece sabaha kadar sessiz sessiz kavga ettik eşimle..şuan küsüs kırgızım ona oda bana çok laf ettik içimizde hiçbişey kalmadı sanırım söylenecek bi sustuk şimdi kimse bakmıyo konuşmuyo..o uyuyo bende size bakim dedimm..
ay ewet çok şeker oluyolar ama insan ölünce üzülüyo ışık fln yapsaydın kutucuuna üşümesinslm kıslarrr
geldim bennn ayyy ben civciv aldım bi tane şimdi koynumda bıcır bıcır ediyoo çok tatlı yaaa inşallah ölmezzemuszemus
ewet canım 2.günü başlayıp 12gün sabah tok karnına, akşam da yatarken yiiyosunkızlar bu bal çörek otu tarçın karışımını yapmayı düşünüyorum bide nasıl uygulucam tam olarak adetin ikinci günü başlanıyomuş galiba
yumoşları büyütüp çatlatmaya yarıyo canım bildiim kadarıyla.hımm tamam canm bugün başlıcam o zamn ben karışıma ayy çok şirinler yaa ölmez inşallah ay şimdi göğislerimin arasında uyuyo çok tatlı yaa inşallah ölmez baklım artık saol canım verdiğn bilgi için bide tam olarak ne işe yarıyo bu karışımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?