Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ewet canım öyle yapmıştım ama akşamları sadece sabah aç karnına yemiştim ben akşamları midemi bulandırıyodu

canım ben sabah akşam tok karnına yiyorum ozaman 3 gün sonra bırakcam inşallah vesile olurda bu ay hamile kalırım allahımın izniyle:Saruboceq:

kızlar bend eçıkıorum..
herkese güzel bi haftasonu diliorum..
allaha emanet elun..
ve noluuuuuuuurr dualarınızı eksik etmeyin...

evet geldim ama kaç gündür giremedim geçmiş ilerlemiş hepsni okuyana kadar sen gittik galiba kuzum..
gülsene çok sevindim umarım sağlıkla gelir bebişleriniz...darısı tüm isteyenlere..

benim moraller bozuk nazar değdi bize dün gece sabaha kadar sessiz sessiz kavga ettik eşimle..şuan küsüs kırgızım ona oda bana çok laf ettik içimizde hiçbişey kalmadı sanırım söylenecek bi sustuk şimdi kimse bakmıyo konuşmuyo..o uyuyo bende size bakim dedimm..

yok canım gitmedim buralardayım
oluyo öyle arada bikaç hafta önce bizde o şekilde bi boşalttık içimizi 2 gün küstük, sonra bişey yokmuş gibi dewam ettik. Evliliklerde oluyo böyle ne yazıkki. Sonuçta ne kadar çok sevsek, aşık olsak da iki farklı insan olarak hayatı yaşıyoruz. İşin içine maddi durumlar, ailevi durumlar, aklıma gelmeyen pekçok faktör giriyo.
Ama sonunda barışılıyo biras tripleşirsiniz sonra geçeer gideeer
Kolay şeyler de yaşamadınız sonuçta

slm kıslarrr
geldim bennn ayyy ben civciv aldım bi tane şimdi koynumda bıcır bıcır ediyoo çok tatlı yaaa inşallah ölmezzemuszemus

kızlar bu bal çörek otu tarçın karışımını yapmayı düşünüyorum bide nasıl uygulucam tam olarak adetin ikinci günü başlanıyomuş galiba

kızlar bu bal çörek otu tarçın karışımını yapmayı düşünüyorum bide nasıl uygulucam tam olarak adetin ikinci günü başlanıyomuş galiba
ewet canım 2.günü başlayıp 12gün sabah tok karnına, akşam da yatarken yiiyosun
2çay kaşığı dolusu balın içine 1 çay kaşığı çörekotu 1 çay kaşığı da tarçın koyup iyice karıştırıyosun
macun gibi bişiy oluyo o. öylece yutuyosun

hımm tamam canm bugün başlıcam o zamn ben karışıma ayy çok şirinler yaa ölmez inşallah ay şimdi göğislerimin arasında uyuyo çok tatlı yaa inşallah ölmez baklım artık saol canım verdiğn bilgi için bide tam olarak ne işe yarıyo bu karışımm

yumoşları büyütüp çatlatmaya yarıyo canım bildiim kadarıyla.
Ben de çıkıyorum herkese ii haftasonlarıııı....
Ptesi görüşürüüüüss opuyorumnanaktan

aaaaaaaay gülşenim hamilesin çok sevindim canım
hayırlı ossun
sadece bi sayfa geçmişi okudum çok güsel bi haber valaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…