- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #25.581
ay ewet benim pabuç dama atıldı bilem kaydirigubbakcemile3 ay eçabucak eskiim de bebişim de çabucak büyüsün kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım
hoşgeldiiinnn
hoşŞenizbulduk cnmm
sen bi hamiş kal da iğneler wızz gelir sanahamile kalmama engel yoktu doktor sitresten olmuyor demişti ama sonrası zor benim çiçek gibi iğne kullancam
ewet gülşeni de çabucak eskitelim bakalım sırada kim waaaarrrvalla kuşum çabuk eskidin gülşende çabuk eskise bari biri daha hamiş kalsa:):teytey:
nasılsın hemşerim , havalar çok güzel valla izmirin nersindensin sen kuzu
heh hoşgeldin taze anne nasılsın bakalımmm çook sewindim tebrik ederim bizimkilerin arası bi hafta fln sanırım kaydirigubbakcemile3men geldim kıslaarr
men geldim kıslaarr
hoşgeldinnn annecikkkkkkkkk anlat bakalım nasılsın duygularını alalım hemen sanada sorayım bir belirti falan varmıydı :)))men geldim kıslaarr
karşıyaka tarafındanım cnm sennn öyle yaa çok güzel bi hava var insanın içi açılyooopuyorumnanaktan
gıslar bende geldümm
oyy.burdada hava guzell...karşıyaka tarafındanım cnm sennn öyle yaa çok güzel bi hava var insanın içi açılyooopuyorumnanaktan
kım var acep..ewet gülşeni de çabucak eskitelim bakalım sırada kim waaaarrr
ayy..saksıyamı ektınız kıızz..kızlar bugun büronun balkonuna dometes biber ektik saksıda çok tatlılar , herşeyin küçügü ne kdarda güzel ya
ayy ne güzel hadi gözün aydın canımmGünaydın kıslaaarrr
doktor amcadan geliyorus kesemizi gördük bi problem yok dedi 5 mm bişiy
ayy yirim ben onuuuu
Gülşeeen tebrik ederim aaa çok sewindim bu ay bereketli geçiyo topikimizde
darısı tüm isteyen arkadaşların başına innşallah
canım kan testi işini sormuşsun ben idrarda görünce ertesi gün kan testi yaptırdım
doktora gösterdim 2gün sonrasında tekrar yaptırmamı istedi artışı sağlıklı mı diye bakmak için
sonra tekrar yaptırdım problem yok rakamlar sağlıklı artıyo dedi rakamdan kesenin gözükeceği günü hesapladı ona göre çağırdı
bugün de gördük kesemizi 2 hafta sonra da kalp atışı ve bebişi görmek için çağırdı
hoşgeldinnn annecikkkkkkkkk anlat bakalım nasılsın duygularını alalım hemen sanada sorayım bir belirti falan varmıydı :)))
valla havalar çok güzel canım benim masa arkadaşımda bahcelievlerde oturuyor ben bucada:))) ama 3 sene karşıyakada çalışmıştım
amanın sendemi geldünnnnnnnnnnnn:)) hoşgelmişsin be yawwwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?