Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar bugun büronun balkonuna dometes biber ektik saksıda çok tatlılar , herşeyin küçügü ne kdarda güzel ya

men geldim kıslaarr
hoşgeldinnn annecikkkkkkkkk anlat bakalım nasılsın duygularını alalım hemen sanada sorayım bir belirti falan varmıydı :)))

karşıyaka tarafındanım cnm sennn öyle yaa çok güzel bi hava var insanın içi açılyooopuyorumnanaktan

valla havalar çok güzel canım benim masa arkadaşımda bahcelievlerde oturuyor ben bucada:))) ama 3 sene karşıyakada çalışmıştım

olumunekankayizsmile
karşıyaka tarafındanım cnm sennn öyle yaa çok güzel bi hava var insanın içi açılyooopuyorumnanaktan
oyy.burdada hava guzell...
ewet gülşeni de çabucak eskitelim bakalım sırada kim waaaarrr
kım var acep..
kızlar bugun büronun balkonuna dometes biber ektik saksıda çok tatlılar , herşeyin küçügü ne kdarda güzel ya
ayy..saksıyamı ektınız kıızz..
olumunekankayizsmile

Günaydın kıslaaarrr
doktor amcadan geliyorus kesemizi gördük bi problem yok dedi 5 mm bişiy
ayy yirim ben onuuuu
ayy ne güzel hadi gözün aydın canımm

çok saol bitanem sorma bereketliydi bu ay devamıda gelsin inşallahh rabbim tüm arkadaşlarımızada versin
ozaman ben pazartesi gideyim dr a sonrasını o belirler söyler zaten

hımm ee yakınmışız şekerim yaa o kadarda uzak deiliz yanı

he canım balkona saksılara ektik çok tatlılar ama can suyunuda verdik :))) domatess yaprakları ne güzel kokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…