Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

h.b saolun kısslarr tek tek yazamadım hepinize netim çok yavaş kasıyo baya

evet elifcim 1 hafta kadar aynı zaman doğrurmuşuz bide ne güzel olurr :))

asnilcim en büyük belirtim gögüslerimdeki sancılar ve büyümeydi her adetimde büyürdü ama bu defa iğneler batıyodu sanki içine ve sancı giriyodu,bide kasık ağrıları adet günümden 2 gün önce sol kasığımda tek bir noktada sancı vardı ertesi gün sağ kasığıma geçti
batmalarda oldu kasıklarımda ama o genelde öncedende olurdu şimdilik bu kadar belirtim canım

ne gusel belırtılerın olmus...Şenizopuyorumnanaktan

tekrardan hayırlı olsun gülşenim :)

hepinizi öpüyorummm canlarrrrrrrrrr dostçakalım iyi hafta sonları

hayırlısı olsun cnm mutluluklarrr kuzenine bi ömür buyu:teytey::dance:
bendednde mutluluklar dılerım...

inşallah canımcım , kıyamayız biz onalra masa arkadaşımla ikde bir gidip bakıyoruz:)))

bu arada saatim doldu nilgün kaçarrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
hoşcakal ıyı bak kendune..kaydirigubbakcemile5

saol canım benim ikimizin de gözü aydın
ptesi doktora gitmeden bence bi kan tahlili yaptır sonucuyla git ona göre keseyi görme zamanını tahmin eder zaten isteyecektir senden kan tahlili zaman kaybetmemiş olursun
bi-iki saatte weriyolar sonucu

yapma ya...burlarda alamıyorsun oyle çabucak...oglenden sonraya kalıyor sonuç...sabah tan alıyorlar..11 e kadar...11 den sonra yok...
sen ozelemı gıdeyon sekerım..

amanınnnnnnnnn ayrılamıyorum kız sizlerden şimdi dükkanı üstüme kapatacaklarrrrrrrr

bu sefer kesin çıktımmmm kuzularrrrrrrr opuyorumnanaktan

emos sen nasıın..adet ne zaman sende..var mı çok.süprizzzzz

ay aya sorma kuzum yaa beni dün gördüm kırmızıları 4 gün geçti bi ümitliydimki ama fosss çıktıı bir ay bekleyişimden bana kalan şiddetli ağrılar geceden beri uyuyamıyorum ağrıdan biraz dindi şükürde rahatladım :bbo:

yapma ya...burlarda alamıyorsun oyle çabucak...oglenden sonraya kalıyor sonuç...sabah tan alıyorlar..11 e kadar...11 den sonra yok...
sen ozelemı gıdeyon sekerım..
ewet canım özel bi lab.da yaptırdım ben iki saate mail attılar 26 tl ye yaptırdım
doktorun anlaşmalı olduu bi lab.war onda da 20 ye yapıolarmış ama ertesi gün werdikleri için ona gitmedim

ayy ewet ne güsel olur zaten bikaç ay arayla da olsa kısmetse yakın yakın doğurucaz tecrübelerimizi paylaşırıs yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…