- 25 Nisan 2009
- 34.368
- 39.848
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #25.601
yine sanşsızım galiba hepiniz geldiniz benim mesaim bitti eve naşlıcam şimdiiii
he ben geldım be yaa..
kuşum ben bıgadan buraya tasındım...3 ay oldu...
biga lılarda be ya lı konusur...çok ozledımmm...ühühühühühü...:1shok:
he canım balkona saksılara ektik çok tatlılar ama can suyunuda verdik :))) domatess yaprakları ne güzel kokuyor
aboww...
kaçta bıtıyor mesaın...kaçta baslıyorsun pekıala..bilmiyorumkismile
hee..bılırım ekınce ılk suyu...inşallah bol bereketlı domatlarınız olur..zemuszemus
9da başlıyor canımcım 3de paydos artık eve gidip ne iş eyliceksem yarında bitanecik kuzenimin nişanı var ama evde yapcaz aile arası:dance:
h.b saolun kısslarr tek tek yazamadım hepinize netim çok yavaş kasıyo baya
evet elifcim 1 hafta kadar aynı zaman doğrurmuşuz bide ne güzel olurr :))
asnilcim en büyük belirtim gögüslerimdeki sancılar ve büyümeydi her adetimde büyürdü ama bu defa iğneler batıyodu sanki içine ve sancı giriyodu,bide kasık ağrıları adet günümden 2 gün önce sol kasığımda tek bir noktada sancı vardı ertesi gün sağ kasığıma geçti
batmalarda oldu kasıklarımda ama o genelde öncedende olurdu şimdilik bu kadar belirtim canım
bendednde mutluluklar dılerım...hayırlısı olsun cnm mutluluklarrr kuzenine bi ömür buyu:teytey::dance:
hoşcakal ıyı bak kendune..kaydirigubbakcemile5inşallah canımcım , kıyamayız biz onalra masa arkadaşımla ikde bir gidip bakıyoruz:)))
bu arada saatim doldu nilgün kaçarrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
saol canım benim ikimizin de gözü aydınayy ne güzel hadi gözün aydın canımm
çok saol bitanem sorma bereketliydi bu ay devamıda gelsin inşallahh rabbim tüm arkadaşlarımızada versin
ozaman ben pazartesi gideyim dr a sonrasını o belirler söyler zaten
hayırlısı olsun cnm mutluluklarrr kuzenine bi ömür buyu:teytey::dance:
inşallah canımcım , kıyamayız biz onalra masa arkadaşımla ikde bir gidip bakıyoruz:)))
bu arada saatim doldu nilgün kaçarrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun cnm mutluluklarrr kuzenine bi ömür buyu:teytey::dance:
sagol canım allah tüm sevenleri ayırmasın oda şemiklere gelin olacakkkk:))
saol canım benim ikimizin de gözü aydın
ptesi doktora gitmeden bence bi kan tahlili yaptır sonucuyla git ona göre keseyi görme zamanını tahmin eder zaten isteyecektir senden kan tahlili zaman kaybetmemiş olursun
bi-iki saatte weriyolar sonucu
emos sen nasıın..adet ne zaman sende..var mı çok.süprizzzzz
ewet canım özel bi lab.da yaptırdım ben iki saate mail attılar 26 tl ye yaptırdımyapma ya...burlarda alamıyorsun oyle çabucak...oglenden sonraya kalıyor sonuç...sabah tan alıyorlar..11 e kadar...11 den sonra yok...
sen ozelemı gıdeyon sekerım..
ayy ewet ne güsel olur zaten bikaç ay arayla da olsa kısmetse yakın yakın doğurucaz tecrübelerimizi paylaşırıs yineh.b saolun kısslarr tek tek yazamadım hepinize netim çok yavaş kasıyo baya
evet elifcim 1 hafta kadar aynı zaman doğrurmuşuz bide ne güzel olurr :))
asnilcim en büyük belirtim gögüslerimdeki sancılar ve büyümeydi her adetimde büyürdü ama bu defa iğneler batıyodu sanki içine ve sancı giriyodu,bide kasık ağrıları adet günümden 2 gün önce sol kasığımda tek bir noktada sancı vardı ertesi gün sağ kasığıma geçti
batmalarda oldu kasıklarımda ama o genelde öncedende olurdu şimdilik bu kadar belirtim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?