Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

amiin inşallah..
valla hamile oldugumu öğrenirsem naparım bilmiorum..
ilk kimi ararım..
düşer bayılırmıyım ..
tepkim ne olur acaba..
ayy öle ağlarım ben..
zaten sulu gözlüyüm...

Aynen öyle oluyo işte insan. inanamıyosun. ben teste bakıp bakıp yok canııımm benim gözüm aldanıyo demiştim. eşime bile söyleyemedim heyecandan akşama kadar. Yüzünün şeklini görmek için akşamı beklemeyi akıl ettim çok güzel bi duygu rabbim sizede versin ennn kısa zamnda canım benim

dilaycım nie aşağıda duruon sen...
gel bakım noldu senin şu kistler anlatsana biraz...
ya ben balık hafızalıyım geçmişte yazdıysan eger mutlaka okumuşumdur ama unuttum yafff

dun gıttım ıste sol taraftakı temızlenmıs ama sag tarafta olusmus ılac verdı bıdaha adet bıtımınden sonra gel dedı bıde dıyetısyene gonderdı kılolarını ver kıstten kurtulalım ondan sonra bakıcaz cocuk ıcın dedı mubarek dıyetısyende bı dıyet verdı ayda 10 kılo verdırır adama yane ne yag ne tuz ne seker bıseycık yok yuruyuse baslıcam bugun bıde bakalım hayırlısı artık canımcım bu arada sanada cok gecmıs olsun sekerım

amiin inşallah..
valla hamile oldugumu öğrenirsem naparım bilmiorum..
ilk kimi ararım..
düşer bayılırmıyım ..
tepkim ne olur acaba..
ayy öle ağlarım ben..
zaten sulu gözlüyüm...

Bende evde test yaptim ilk yaptigimda sok oldum hemen en yakin arkadasimi aradim zaten o demisti bana test ya diye :)

Sonra hemen evde 3 tane daha test vardi onlarida yaptim, hepsi positif cikinca oturdum baya agladim

ALLAH` sükrettim , öyle telasla evde dolastim, geliodum gidiodum testlere bakiyordum :)
eee görmemisin testinde 2 cizgi cikmis :))) yani, gördügümmü vardi? hep 1 cizgi göre göre gina gelmisti :)

Kıslar ben kaçıyorum izinliydim zaten bugün. arkadaşımla buluşup gezicez biraz. sinemaya filan gidicez öpüyoruz sizi mucuk mucuk opuyorumnanaktan

canımm agzına saglık bbegımmm...rabbım kabul etsın ınşallah hoş geldınnn

nohutcum alkıslancak kadınsın demıssın yaa tesekkur ederım canım saolasın napım ne orgumden vazgecebılıyorum nede sızden
canım benım yaakaydirigubbakcemile5
ben kaçtım kızlar..neşeli gunler dılerım..
görüşürüz çıtırımmm...
aynen canım bende çok huzurlu uyudum yaaa ...hep beraber dua ettıgımızı bılmek çok güzeldı....opuyorumnanaktan
ceylanım sen nasılsın canım benimmmm

iyiyim kuzuu mesajlara yetışmeye çalışıyom ama yetışemıyomm kısss

GeldÜm tatlım 1-2 saat kalabılcem bugÜn yoĞun hemıde patronum var kuŞum sız ne ettÜnÜz bakem

çiçeeeeeeeeeem nezaman döncek şinick kızlar
canım dr çıkmış kayınvalıdesıne gıdıyodu bıras gezıcez dedı 1 saate kadar gelır heralde datlummm
Kıslar ben kaçıyorum izinliydim zaten bugün. arkadaşımla buluşup gezicez biraz. sinemaya filan gidicez öpüyoruz sizi mucuk mucuk opuyorumnanaktan
canımm ıyı bakk kendınee bebişede dıkkat et yorma kendını..hadı ıyı gezmeler ıyı eglenmeler bebemmm
HerkeŞe selamlar kızlar

selam bayb.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…