Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

senın kesın kız mı nohutum...kızlar çok ıyıdır..vefalı olurlar...
erkeklerde oyledır ınşallah..akannehirakannehir

evet cnm dr kesın oldugunu söledi...bi laf vardır erkek karıyı bulana kadar kız mezara kadar diyee.....bende kız çocugunun ailesine daha sadık oldugunu düşünüyorum ama erkek çocukda çok başka tabii...rabbim hayırlı evlatlar versın hepımızeee ınşallahhh

alkisalkisalkis
ay tatlım geçmiş olsun ya eşsiz dışarı çıkmak çantasız dışarı çıkmak gibi aman heee birlikte çıkın dibinden ayrılma kuşum :roflol::roflol::roflol:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
serapım dogru diyonn kuşum...
elif sultannn nırdeler bakam...elıf bebegen napıyor kuşum..doktor ne dedı..dogum ne zaman mıs hayırlısıylaa.s.

ıyıyız napalım...
gecmıs olsun..senın kız senı bayılttımı kuşum..
sorma cnm yaa kızım bayılmama sebeb oldu:))
annemde bana hamıleyken tam acilin önunde bayılmışşş...kızlarda oluyo demekki:))
ama annem sanslıymış hastanenın dibinde bayılmak herkeze nasıp olmaz

ay tatlım geçmiş olsun ya eşsiz dışarı çıkmak çantasız dışarı çıkmak gibi aman heee birlikte çıkın dibinden ayrılma kuşum :roflol::roflol::roflol:

aynenn yaaa abim falan yanımdaydı ama eşim yoktu yaa sahipsiz gibi hissettim kendimii....ona anlattıkdan sonra bide ondan azar işittim...bidaha tek markete bile gitmek yok dedi:)) acilen onu kafaya almam lazımmm evde de bunalıyorumm yaa bak bayılırımm haa diyip tehditmi etsem aceppCADIARZU

çok geçmiş olsun ceylanım , Allahtan yanında birileri varmış canım yoruldun belkide kalabalıga gelincede iyice bunaldın farkında olmadan. dikkat et kendine

elinde şincik bi koz varrrrrrrrrr hahahaha bunu kullan allahım bidahada göstermesin şaka bi yanada

çok geçmiş olsun ceylanım , Allahtan yanında birileri varmış canım yoruldun belkide kalabalıga gelincede iyice bunaldın farkında olmadan. dikkat et kendine
selamm tatlımm..evet kalabalık bunalttı sanırımm....bundan sonra daha dikkatli davranıcam:))
iyiyim canım iş güç heryerimi morartmışım temizlik yaparken dün azcuk dışarı çıktım gün yüzü gördüm ohhhhhhhhhh güneşi gördüm yanıııııııı

ayy cnm yaa nasıl yrgunsundur şimdii ama evde mis dir ohhhhhhhhhhhh ne güzel vallaahihoyyyt

iyiyim canım iş güç heryerimi morartmışım temizlik yaparken dün azcuk dışarı çıktım gün yüzü gördüm ohhhhhhhhhh güneşi gördüm yanıııııııı
ohhh gunes gıbısı yokkk....kız heryere toslaya toslayamı iş yapıyon bacım sen...
bu arada herkese merhabalar
merhabbaaa
çiçegemm denk gelemedık bi kuzumm yaaa..maşallah 10 hafta olmuşşşşş

çıçekkk nırdee..opuyorumnanaktan

bana kaynanam gelcek carsamba gunu....
ben yarın bılıyordum..evı sıldım supurdum sabah beriiiakannehirakannehir

ayy nohudum ne güzel tahminler bunlarrr
gerçi kız da olsa erkekte olsa sewincem ama kıza sankim daha bi sewiniyorum
ayy içimden öle geçiyo valla cnm bilmiyomm...rabbim gönlüne göre versin inşallahh...biz de çok kız istiyoduk ne yalan sölimm...eşim hep ona mini etek giydirelim bezi görünsün yürüsün böle pıtır pıtır falan diyodukaydirigubbakcemile3
elinde şincik bi koz varrrrrrrrrr hahahaha bunu kullan allahım bidahada göstermesin şaka bi yanada

amin cnm...dogalgaz açıldımı cnm..daha dogrusu sormak istedigim çalışma hayatınız nasıll:kedi:
yaa ne çabuk geçmiş zaman serabım yaa senın4 günün kalmış beklenmeyen adetee

selamm tatlımm..evet kalabalık bunalttı sanırımm....bundan sonra daha dikkatli davranıcam:))

ayy cnm yaa nasıl yrgunsundur şimdii ama evde mis dir ohhhhhhhhhhhh ne güzel vallaahihoyyyt

vallahi ömründe görmediği temizliği gördü bu haftasonu ev ne yorgunluk omzunu incilltim galiba yakı falan yapıştırdım ama nafile uyuşuyo geçicek inş.

ohhh gunes gıbısı yokkk....kız heryere toslaya toslayamı iş yapıyon bacım sen...

merhabbaaa

çıçekkk nırdee..opuyorumnanaktan

tız hemde ne tosmalak kollar bacaklar parçalamışım kendimi kocacıkımda gören ben dövdün sanıcak diyo kim bide kısa kolluyladım hehehehe bide ağrıyolar hem gülüyom sakarda değilimidr de nası becerişim bukadarını anlamadım

yok bacım bugün açıldı emme bu hafta çalıştukkk artıkın dahada bekliyemem dedüü kocacıkım ama benim adet 15 mayıs gelir kanımca ara kanamada oldu ya daha var zatii bu ay tükanda kapalıydı artukun keyfi takılıyom kist olmasında bebişi bilmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…