- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #26.281
çok geçmiş olsun asnill ben bilirim o ağrıları neler çekmiştimm oturamazsın yürüyemezsin yatamazsın çok zorr ama hamd olsun ameliyattan sonra kalmadı bişeyim
senin anneciğinede patiğin annesinede rabbim şifa versin bi an öncee
bi problem yoksa normal olabilir de bizim doktor sanırım kalp atışını duymak ve bebeği görmek için 15 gün sonraya çağırdı tedbir olsun diye heralde
sen sabredebilirsen bi sakınca olmaz gibi gelmedi bana ama çok da bilmiyorum canım
asnilcim annişine çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun asnill ben bilirim o ağrıları neler çekmiştimm oturamazsın yürüyemezsin yatamazsın çok zorr ama hamd olsun ameliyattan sonra kalmadı bişeyim
senin anneciğinede patiğin annesinede rabbim şifa versin bi an öncee
sabredemezsem başka hastaneye gider orda dinlerim bende :lepi::lepi:
patıgım rabbim annene şifa versin inşallah....yüksek tansıyonda yedıgıne içtigine dikkat etmek gerekıyor işte
kızlar merhaba nasılsınız dilek nerde gelmedimi daha test yapmışmı çok merak ediyorum
hoşbulduk elifçiğim. kızlar elime yağ döküldü akşam canım çok yanıyor yaaa. elim yandı krem falan sürdüm bi sürü acıyor ama
canım arkideşlerim ben ancak girdim geçmişi okudum..
fatmam evin hayırlı olsun bebiş getirsin huzurlu mutlu oturun canımmmm
çiçeğim hoşgeldin kuzucukumm
ceylanım bayılmışın geçmiş olsun bitanem bide cam silmişin ohoooo olmaz yorma pyensesiii
patikim geçmiş olsun annişine sanada kolay gelsin yorma kendini
dilekim sabah test yapçan inşallah pozitiftir dualarım seninle
serap kuzusuuu morartma kendini belki bebiş senledir canımın içi
gülşen keseyi görmüşsün canım umarım hep güzel gider kollarındada görürsün
elifim nikahı falan unut yorma kendini
özlemcim sanada geçmiş olsun
asnilcim inşallah sende iyisindir
melike doğum günün kutlu olsun canımm
ayyy kimseyi atlamadım umarımm bu satte kafam bukaaa bastıı,epinize tatlı rüyalarr
ben yarın 24 saat nöbetteyim kızlar artık 112 ambulans tayım..okula başlayan öğrenciler gibi heyecanlıyım yarın girer yazarımm çoook öptüm siziii
çok zor gülüm ya insanın coçugu gibi oluyor biryerde annesi içim acıyor öyle görünce onu elimden birşeyde gelmiyor canım , sen fıtık ameliyatımı oldun canım belki annemede amleşiyat derler filimlerini hepsini çektik mr sonucunu bekliyoruz şimdi kadın valla ne yatabiliyor ne kalkabiliyor hiçbir agrı kesici yada siprey işe yaramıyor , sen ne zaman ameliyat oldun zormuydu canım nasıl geçti
2.5 yıl oldu tatlımm anlıyorum anneni bende aynı öyleydimm ilaçlar iğneler bile artık bırak geçirmeyi hafifletmiyodu bile,ozaman bekardım daha benim ameliyatım çook rahat geçti annem saolsun hep yanımdaydı ameliyattan sonra 1 yıl hiç iş yapmadım ev bile süpürmedim o derece yanii ama çalışıyodum 2 ay sonra işime gidip gelmeye başladım,bakanı olursa ameliyat baya rahatlatıyo yeniden doğmuş gibi oldum ben çünkü anlatılmaz ağrılar gerçekten dr umda çok iyi bi prof.du saolsun her konuda aydınlattı bizi 3 fıtığım vardı 2 sini aldı biri çok ufaktı diski bozmamak için ona dokunmadı
ameliyatımda açık ameliyat oldu benimki kapalı ameliyatı önermemişti ama çok yapıyolar artıkk inşallah annenin benim kadar kötü çıkmaz mr ı da ameliyata gerek kalmaz,kalırsada hiç korkmayın dr unuzu iyi seçin yeter canımcımm
kız güşen senin adet günün ayın 29 uydu demi canım , benimde 29uydu ama daha bende olmadım testte yapmadım belki geç adet olurum diye eger pazar gününe kdar olmazsam bende test yapacagım , belkide seninle aynı olur eger hamileysem tabikaydirigubbakcemile3
sultan geçmiş olsnn kuuzmm ayy çok fena acır gerçektendee bir iki gün alevi sönene kadr sürer ölee buz koy devamlı jel buzlardan yokmu cnmm
çok geçmiş olsun canım , yanık kremi falan varsa hemen sür yada yakın bir eczaneden al canım agrıların biraz azalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?