Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

çok zor gülüm ya insanın coçugu gibi oluyor biryerde annesi içim acıyor öyle görünce onu elimden birşeyde gelmiyor canım , sen fıtık ameliyatımı oldun canım belki annemede amleşiyat derler filimlerini hepsini çektik mr sonucunu bekliyoruz şimdi kadın valla ne yatabiliyor ne kalkabiliyor hiçbir agrı kesici yada siprey işe yaramıyor , sen ne zaman ameliyat oldun zormuydu canım nasıl geçti

sabredemezsem başka hastaneye gider orda dinlerim bende :lepi::lepi:

amin cnm çok sağoll bizi kalp atışları için çağırmıştı cnmm bilmıyorum senin dr neden öle uygun gördüü dr den dr ye farkmı edıyo acabaa

sabredemezsem başka hastaneye gider orda dinlerim bende :lepi::lepi:

kız güşen senin adet günün ayın 29 uydu demi canım , benimde 29uydu ama daha bende olmadım testte yapmadım belki geç adet olurum diye eger pazar gününe kdar olmazsam bende test yapacagım , belkide seninle aynı olur eger hamileysem tabikaydirigubbakcemile3

hoşbulduk elifçiğim. kızlar elime yağ döküldü akşam canım çok yanıyor yaaa. elim yandı krem falan sürdüm bi sürü acıyor ama

sultan geçmiş olsnn kuuzmm ayy çok fena acır gerçektendee bir iki gün alevi sönene kadr sürer ölee buz koy devamlı jel buzlardan yokmu cnmm

hoşbulduk elifçiğim. kızlar elime yağ döküldü akşam canım çok yanıyor yaaa. elim yandı krem falan sürdüm bi sürü acıyor ama

çok geçmiş olsun canım , yanık kremi falan varsa hemen sür yada yakın bir eczaneden al canım agrıların biraz azalır

canım çokk saol...yenı görevın hayırlı olsunnn

2.5 yıl oldu tatlımm anlıyorum anneni bende aynı öyleydimm ilaçlar iğneler bile artık bırak geçirmeyi hafifletmiyodu bile,ozaman bekardım daha benim ameliyatım çook rahat geçti annem saolsun hep yanımdaydı ameliyattan sonra 1 yıl hiç iş yapmadım ev bile süpürmedim o derece yanii ama çalışıyodum 2 ay sonra işime gidip gelmeye başladım,bakanı olursa ameliyat baya rahatlatıyo yeniden doğmuş gibi oldum ben çünkü anlatılmaz ağrılar gerçekten dr umda çok iyi bi prof.du saolsun her konuda aydınlattı bizi 3 fıtığım vardı 2 sini aldı biri çok ufaktı diski bozmamak için ona dokunmadı
ameliyatımda açık ameliyat oldu benimki kapalı ameliyatı önermemişti ama çok yapıyolar artıkk inşallah annenin benim kadar kötü çıkmaz mr ı da ameliyata gerek kalmaz,kalırsada hiç korkmayın dr unuzu iyi seçin yeter canımcımm

inşallah canım annemin sonuçları iyi çıkar amaliyattan çok korkuyoruz bizde , ama çözüm olacaksa olsun isterim hemen bu agrılı haline dayanamıyorum çünkü

kuzum 29 uydu ben 30 unda yaptım çıktı inanamadım 2 sinde yaptım yine var çıktı pazarteside doğru hastaneyee gördük bilemm pirinç kadar bişi :))

kısss yapsanaaaa inşallah vardır yaaa kaç gün geçti anacım çıkar hemencecikkk
yap hadi belkim beraber doğururuz :)))

son adet tarihin ne zamandı benim 31 mart

eylem canımmm çok saol yeni görevin uğur getirsin sana inşallahhh..
ceylann tatlımm noldu sana yaa niye bayıldın nasarr mı aldınnn çook geçmiş olsuuunnnn

sultan geçmiş olsnn kuuzmm ayy çok fena acır gerçektendee bir iki gün alevi sönene kadr sürer ölee buz koy devamlı jel buzlardan yokmu cnmm

çok sağol canım yaaa. evet çok acıyor. ama akşam çok kötüydü. yanık ilacı falan adlı eşim onu sürdüm işte. bayağı rahatlattı ama canım çok yandı yaaa. su topladı bide.

çok geçmiş olsun canım , yanık kremi falan varsa hemen sür yada yakın bir eczaneden al canım agrıların biraz azalır

sürdüm canım yoksa daha kötü olurdu herhalde yaaa. canım adetin geçmiş herhalde inşallah hamilesindir canım yaaa. çok bekleme test için oldumu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…