Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

anammmm şimdii okudum sultanımm çokkk geçmişş olsunnnnn kıss valla nasaar aldık topik ceylan bayılmış sen elini yaktınnn ala alaaa
sen koru allahımm

asnil canım benimde kayınvaldemde warmış fıtık yıllarca ağrılar çekmiş kıwranmış
amilyat olmuş bikaç sene ewwel şimdi turp gibi maaşallah
çapa bile kazıyo ne bulsa taşıyo hiçbi engeli yok ama geçen banyoda düşmüş amilyat yeri ağrıyomuş şimdi arada
amilyattan sonra bi süre dikka tetçek sonra döner normal hayatına çok da korkmayın ama ilk bi iki ay bakçak biri lazım işte

anammmm şimdii okudum sultanımm çokkk geçmişş olsunnnnn kıss valla nasaar aldık topik ceylan bayılmış sen elini yaktınnn ala alaaa
sen koru allahımm

çok sağol canım benm evet yaaa sanırım nazar değdi. ceylanım niye bayılmış yaaa. dün çok yordu kendini sanırım ondan oldu. dikkat et ceylanım Allah korusun. hamişler hepinizi ve bebişlerinizi korusun Rabbim. sonrada bizleri canımm

gülşenim dilek test yapacaktı bugün yaaa. sanırım 7. günü gecikmenin ama burda yok inşallah iyi haberler verir bize yaaa

sultancım geçmiş olsun canım yaa işte ne kadar dikkat etsekte görünmez kaza olabiliyo arada
bende hsonu doktora giderken güsel ayakkabı giyiim bebişime güsel gözükiim dedim wurdu alçak ayakkabı çok da heycanlıydım acımla dolaştım
ama kaç gündür pamuk koyup spor ayakkabıyla geziyorum dışarda dükkanda da terlik giyiyorum
ona rağmen kanayıp duruyo geçemedi bi türlü topallayarak yürüyorum sayesinde

evet benmde yenii çıkmaya başladılar cnmm istila ettiler evi deliriyom gördükçeeeeklava:
benim de en büyük korkum karınca we böcek istilaları çok iğreniyorum elleyemem temizleyemem de muhtemelen
eskiden alt katta ananemin ewini karaböcek sarmıştı çıldırıyodum resmen en üst kata taşınmıştım ya bize de gelirlerse diye çok korkarım

valla iğrenç ama oluyo maleseff hade ben ikinci kattayımm yiğenim 5,katta onda bile varmış o raid tabletlerden almam lazım ama markete çıkamadım bu aralar

merhaba kizlar..

kaç gündür giremiorum doru dürüst kusura bakmain.
çok younum..işlerden başimi kaldiramiorum.

inşallah herkes çok iidir..

ben ii olmaya çalişiorum.çok sinirli olmam ve ağrilarimin olmasi dişinda tabi...

serap sen bana sormuşsunn ovülasyon testleri hakkındaa arkdşlar cvp vermiş ama bende verim kuuzmm sulu gıdalar içmiyceksınn 4 saaate yakın çişe gitmiycenn genelde hergün aynı saatte yapıcan akşam üzeri yaparsan daha makbulmuşşş

tuzz işe yaramıştı bizimkilerde patkcim seninkiler çok inatçı çıktılar demekki :))

sultancım bilmiyom yorgunluktan oldu heraldee,bende merak ettim şincikk dileği gelsede öğrensek sonuçlarıı

saol kuzum geçmişe zati baktım elifte fatoşta yazıyolardı ama hemen çıktım cavap yazamadım onlarada hımmm bi dahaki aya başlıyım diyom o yüzden bilgi topluyom canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…