- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #26.301
canım bizim eski ewde wardı ama napıyolardı bilmiyorum yazın oluyodu sanırım sadeceyahu kimsenin evinde karımca yokmuu neden beni buldu bunlarrr
anammmm şimdii okudum sultanımm çokkk geçmişş olsunnnnn kıss valla nasaar aldık topik ceylan bayılmış sen elini yaktınnn ala alaaa
sen koru allahımm
patikcim karınca berekettir derler bebem üzülmee tuz koy akşamdan ertesi güne bitane bile kalmazzz kaybolurlar
canım bizim eski ewde wardı ama napıyolardı bilmiyorum yazın oluyodu sanırım sadece
girmedi canım sabahtan beridir kaynanam gelicek diyodu ama bugünmüydü yarın mı bilmiyorumgülşenim dilek test yapacaktı bugün yaaa. sanırım 7. günü gecikmenin ama burda yok inşallah iyi haberler verir bize yaaa
benim de en büyük korkum karınca we böcek istilaları çok iğreniyorum elleyemem temizleyemem de muhtemelenevet benmde yenii çıkmaya başladılar cnmm istila ettiler evi deliriyom gördükçeeeeklava:
benim de en büyük korkum karınca we böcek istilaları çok iğreniyorum elleyemem temizleyemem de muhtemelen
eskiden alt katta ananemin ewini karaböcek sarmıştı çıldırıyodum resmen en üst kata taşınmıştım ya bize de gelirlerse diye çok korkarım
serap sen bana sormuşsunn ovülasyon testleri hakkındaa arkdşlar cvp vermiş ama bende verim kuuzmm sulu gıdalar içmiyceksınn 4 saaate yakın çişe gitmiycenn genelde hergün aynı saatte yapıcan akşam üzeri yaparsan daha makbulmuşşş
saol kuzum geçmişe zati baktım elifte fatoşta yazıyolardı ama hemen çıktım cavap yazamadım onlarada hımmm bi dahaki aya başlıyım diyom o yüzden bilgi topluyom canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?