- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #26.321
hoşgeldin canım hayırdır neden sinirlisin kimerhaba kizlar..
kaç gündür giremiorum doru dürüst kusura bakmain.
çok younum..işlerden başimi kaldiramiorum.
inşallah herkes çok iidir..
ben ii olmaya çalişiorum.çok sinirli olmam ve ağrilarimin olmasi dişinda tabi...
patik evine giriyolarsa sorun yok çıkıyolarsa sorun :)
sürdüm canım yoksa daha kötü olurdu herhalde yaaa. Canım adetin geçmiş herhalde inşallah hamilesindir canım yaaa. çok bekleme test için oldumu canım
kuzum 29 uydu ben 30 unda yaptım çıktı inanamadım 2 sinde yaptım yine var çıktı pazarteside doğru hastaneyee gördük bilemm pirinç kadar bişi :))
kısss yapsanaaaa inşallah vardır yaaa kaç gün geçti anacım çıkar hemencecikkk
yap hadi belkim beraber doğururuz :)))
son adet tarihin ne zamandı benim 31 mart
hoşbulduk elifçiğim. kızlar elime yağ döküldü akşam canım çok yanıyor yaaa. elim yandı krem falan sürdüm bi sürü acıyor ama
detaylı aççç bakim
deprem uzmanları evinizde karınca vvarsa kendinizi güvnde hissedin diyolar evden dışarı çıkmaya başladıklarında deprem olarmış yaaaaaa kanıtlanmış hemide
Patikcim limon kes bırak derler bizde çıkan yerlere birde onuda dene istersen , belli bir mevsimde çıkıyorlar kısa bir süre işte 10-15 gün arası sonra kayboluyorlar genelde onlar
heeee anladım şimdii çözemedimmdeee yok bnmkiler evdee sağolsunlar ayrılamıyolar bendeeenklava:
asnil canım benimde kayınvaldemde warmış fıtık yıllarca ağrılar çekmiş kıwranmış
amilyat olmuş bikaç sene ewwel şimdi turp gibi maaşallah
çapa bile kazıyo ne bulsa taşıyo hiçbi engeli yok ama geçen banyoda düşmüş amilyat yeri ağrıyomuş şimdi arada
amilyattan sonra bi süre dikka tetçek sonra döner normal hayatına çok da korkmayın ama ilk bi iki ay bakçak biri lazım işte
sabreedebilirsen bekle asnil adetlerin düzensizmidir normaldee
limonda denedim cnmm onuda yıyooo uyuzlarr
kız günah bişi yapma hayvancıklara sakın
len asnil geciktimi adetin sanada bi ticker yapalım bacım hangi gündesin görürük
anam c vitaniminide aldılarsa daha bir saglıklı olmuşlardır şimdi canımkaydirigubbakcemile3
asnilim yap gııııı..
sende hamilesin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?