Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

sürdüm canım yoksa daha kötü olurdu herhalde yaaa. Canım adetin geçmiş herhalde inşallah hamilesindir canım yaaa. çok bekleme test için oldumu canım

şimdi bende adet düzensizligi vardı eskiden şimdi de bir iki gün geç oluyordum en son mart 29da oldum canım ama korkuyorum boş yere heves yapmak istemiyorum en geç pazara yapıcam ama tabi olmazsam:)

ay canım işte 29 martta olmuştum ya geç adet oluyorsam diye korkuyorum gülşenim biraz daha garanti olsun diyorum pazara kadar bekliyim en azından

Patikcim limon kes bırak derler bizde çıkan yerlere birde onuda dene istersen , belli bir mevsimde çıkıyorlar kısa bir süre işte 10-15 gün arası sonra kayboluyorlar genelde onlar

inşallah annmede düzelir canım çok üzülüyorum onun için o haliylen iş yapmaya çalışıyor kadıncagız.

sabreedebilirsen bekle asnil adetlerin düzensizmidir normaldee

valla canım iki üç gün geç oluyordum yani ondan heveslenmek istemiyorum bugun 5 gün oldu geçeli pazara kadar sabredeyimde biraz daha garanti olsun diyorum bende

asnilim yap gııııı..
sende hamilesin inşallah...

ay bilmiyorum canım inşallah hamileyimdir ama bir yandanda korkularımda başladı , bendede çiçek gibi pıltılaşma var nasıl olacak bilmiyorum bir yandanda içim pır pır ...
dayanabilirsem pazara kadar yada cuma falan yaparım ,inşallah sende en kısa zamanda olursun canım hatta ikimizde aynı zamanlarda olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…