- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #26.361
benım araklıgın ılk veya ıkıncı haftası canım
dilayım bence 15 mayıstan önce adet olmam ara kanamayı adetten sayarsam en erken 15 mayıs ara kanama yoksada en geç 15 mayıs delikafadulden:roflol:
ammmmannı ben hamile kalsam bilem bu sene doğurma şansını kaçırdım demek..2011emi doğucu olmayana bebeeeemmm..
çok uzak beee...
aman bana bak yaaa hamile kaldıkta bebeeeen doğumu kaldı...
evet ne var bakalım menüdee söleyinn benim aklıma bişi gelmıyooo hiç
canım benimki aralık sonu ocak başı gibim oluyo gülşeninki de ocak başı sanırımpatik elüff dilayyy fairylike şincik siz hangi ayda doğum yapcanız kısmetse
daha varmıs kusum hayırlısı bakalım
hepinizi satarımm uleeeeeeeeeeyyyynnn..
yegenlerime ii bakın..
aç bıtakmayın onları..
yossaaamm varya teyze-yegen koloni kurarız uçururuz sizi...
kaydirigubbakcemile3
ben ağustoss ayının sonu veya eylüll başııı kısmetse
canım benimki aralık sonu ocak başı gibim oluyo gülşeninki de ocak başı sanırım
serap senın ıcın henuz bısey dogmuyo cunku senın bu kıstler benım kafamı karıstırdı ıyıce haaaaa
sen bu ay kalırsın bak görrrr
bencede var canım ama umudum da yok keyfimde kaçık değil ohhhhhh keyfe keder gelmez bu ay büyük ihtimal tatilimide rahatla yaparım sonra tekrar çalışmalara başlarım tek sıkıntım kist olmasın daha ağrısı sancısı allahımdan bebiş yoksa kistte olmasın demekten başka çarem yok
evet serapp az kaldı benimm kuzumm ondan temzlik yapıyokyaaa bir an önce bitsindeee başka küçük işlere bakarız
valla fatos benım ıcımede ole doguyo bu ay kalırmıs gıbı gelıyo hayırlısı bakalım
ben hepinizden bekliyom kaydirigubbakcemile3ha haaa bak yine gecen ayki muhabbet olucak ama valla bende buay senden bekliom...
sdc demedim...
vallaaaa billaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?