Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

daha varmıs kusum hayırlısı bakalım

bencede var canım ama umudum da yok keyfimde kaçık değil ohhhhhh keyfe keder gelmez bu ay büyük ihtimal tatilimide rahatla yaparım sonra tekrar çalışmalara başlarım tek sıkıntım kist olmasın daha ağrısı sancısı allahımdan bebiş yoksa kistte olmasın demekten başka çarem yok

serap senın ıcın henuz bısey dogmuyo cunku senın bu kıstler benım kafamı karıstırdı ıyıce haaaaa

valla serabım hamılelık cok ama cok guzel bısey ama bazende ınsana cok buyuk sorumlulukları oldugunu hatırlayınca bı okadarda erkenmı oldu dıye dusunuyorum ben sahsen kendı adıma konusayım senın kanından canından can oldugunu dusununce yıne dunyalar senın oluyo ıyıkıde olmus hamıle kalmısım dıyosun ama cocuxgu olan herkes bugunlerın kıymetını coookkk iii bilin diyo onları duyuncada hepten tırsıyorum arada birr valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…