- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #26.401
ewet canım saydığın şeyler belki küçük detaylar ama çok önemliinşallah bitanem...
onlarla kaldıgım dönem bana sinirden stresten üzüntüden ve ağlamaktan başka biş vermedi..
hani elle tutulur gözle görülür bişi yok ama ..
özgürlük yok rahatlık yok..
inan evlenmeden önce yaptıgım alışverişteki sabahlıgım falan hep duruolar..
banyodan çıktıktan sonra bornozumla geçip bi güzel tv keyfi yapıcam oturma odamda..
istediğim yemeği yicem..
istersem bulaşıkları yıkamıcam..
isterse evim pislik içinde olucak..
ama kimsye hesap vermicem..
yani bunları düşünmek bile benim için çok büyük bişi kızlar..
yani umarım evimizi ayırdıktan sonra bizi rahat bırakırlar umarımm..
kendiliğimden kaldım bende de pko war ilaç tedavisine başliicaktık tam adetlenmemi bekliyodukiyiyim sen nasılsın ewt uzun zamandır girmiyorum giripte hamile olduğunu öğrenince sevindim ilaçlamı oldu kendiliğindenmi kaldın
kız fatoş yeni ewe yeni bi iki gecelik de alırsın değişik değişik giyinir süslenirsin ooh gelsin bebişler ondan sonra kaydirigubbakcemile3
patik elüff dilayyy fairylike şincik siz hangi ayda doğum yapcanız kısmetse
ewet canım saydığın şeyler belki küçük detaylar ama çok önemli
yaşadığın ewde bunalrı yapamadıktan sonra hiçbi anlamı yok
yazın bizde kaynanamlarla aynı yazlıkta kalıyorus 10 gün kalsak eşim sayıklıyo ewimize gidelim diye
tabe bende içten içe istiyorum ama yanlış anlamasın die söylemiyorum
insanın kendi ewi bambaşka
eşinle başbaşa kalmak istediin yerde istediin gibi dolaşıp dawranabilmek nimet gerçekten
kız fatoş yeni ewe yeni bi iki gecelik de alırsın değişik değişik giyinir süslenirsin ooh gelsin bebişler ondan sonra kaydirigubbakcemile3
biri mutlaka kırmızı olsun bak ona göree
benim kasım da kismetse kuzum.
katılıyorum aklinialirimsmile bi mağaza war iç çamaşırı zincir herşyere açıyolar artık adı aklıma gelmedi onda çok uygun oluyo güzel modellerde warbiri mutlaka kırmızı olsun bak ona göree
katılıyorum aklinialirimsmile bi mağaza war iç çamaşırı zincir herşyere açıyolar artık adı aklıma gelmedi onda çok uygun oluyo güzel modellerde war
evet canım onlar küçük ayrıntılar ama onlarr büyüyo büyüyo ne fena bişi oluo daha sonra..
umarım eşimde evinin kıymetini bilir bitanem..
umarımm..
yeni hayatımızın annesigilin yanındaki hayattan daha güzel oldugunu umarım onlarda bilir...
o biras da senin elinde canım
o da bazı özgürlüklerin tadını alırsa çok sewicektir evini
ewin her köşesi sizin artık sadece bi oda diil
evet canım onlar küçük ayrıntılar ama onlarr büyüyo büyüyo ne fena bişi oluo daha sonra..
umarım eşimde evinin kıymetini bilir bitanem..
umarımm..
yeni hayatımızın annesigilin yanındaki hayattan daha güzel oldugunu umarım onlarda bilir...
o biras da senin elinde canım
o da bazı özgürlüklerin tadını alırsa çok sewicektir evini
ewin her köşesi sizin artık sadece bi oda diil
utandırmayın len beniii...
:kedi::kedi:
heralde kızım adamları ewe bağlamak lasım kaydirigubbakcemile3vayyy guduruk karılar vvaaayyyyy
utancak bişiy yok şekerim ewde insan da yok hep edepli giyinmek zorunda diilsin artıkın aklinialirimsmile
HEHEHEHEHHE AYNI DURUMDAYIZ KUŞUM BİZ AYNI EVDE DEĞİL ALTLÜ ÜSTLÜYDÜK KİKİKİKİKİ
kimle altlı üstlüydünüz kız?HEHEHEHEHHE AYNI DURUMDAYIZ KUŞUM BİZ AYNI EVDE DEĞİL ALTLÜ ÜSTLÜYDÜK KİKİKİKİKİ
senin kaynana fln yoktu die hatırlıyorum abileriyle mi?
bende kasım doğumluyum şekercim hayırlısıyla inş.
ayy canım benim ne burcusun akrepmi yay mı kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?