- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #26.381
ben hepinizden bekliyom kaydirigubbakcemile3
ha haaa bak yine gecen ayki muhabbet olucak ama valla bende buay senden bekliom...
sdc demedim...
vallaaaa billaaaaa
valla serabım hamılelık cok ama cok guzel bısey ama bazende ınsana cok buyuk sorumlulukları oldugunu hatırlayınca bı okadarda erkenmı oldu dıye dusunuyorum ben sahsen kendı adıma konusayım senın kanından canından can oldugunu dusununce yıne dunyalar senın oluyo ıyıkıde olmus hamıle kalmısım dıyosun ama cocuxgu olan herkes bugunlerın kıymetını coookkk iii bilin diyo onları duyuncada hepten tırsıyorum arada birr valla
ben hepinizden bekliyom kaydirigubbakcemile3
kız sen bigün bi atıcan tam atacan innşallah kaydirigubbakcemile5elüfff beni katma ben kuru sıkı atıyomm lülülülülülülülülülülülü
elüfff beni katma ben kuru sıkı atıyomm lülülülülülülülülülülülü
hahahahaha nanik nanik yapmaycam işte bak görrr
yok canım ben hazırım zaten şimdiye kadar istedğimin zaman hiç bir işe kalkışmadım bebişin sorumluluğunu biliyorum o yüzden de istiyorum ben bebişimin kıymetini bilmek istiyom koçişimle biz çok zorluk atlattık bu bebiş bize iyi gelicek geldiğinde şu anki durumumuzdan çok çok daha iyi olucaz :lepi::Saruboceq:
ewet canım topik uğurlu sizi de hamiş görces yakında kısmetse sen yeni ewinde alıcan artıkın hamiş haberinikaç kiş kaldıkki bebeem zati yaaa..
bi elin parmakları kadar kaldık
ewet canım topik uğurlu sizi de hamiş görces yakında kısmetse sen yeni ewinde alıcan artıkın hamiş haberini
elüff serabı katma o bu ay hamiş kalcak allahın izniyle...
sarabıda yolluom sizin tarafa...
alsanaalsanasmile
haklısın kusum sen hazırsan hıc bıseyın onemı yok zaten canım benım benım tam olarak anlatmak ıstedıgım bazı badıreler atlattımya dusuk rıskı falan onu kaybetme korkusunu her sanıye yasıyorum o cok kotu ıste allaha sukur sımdı ıyıyım ama ınsan dusunmek ıstemese bıle bı sekılde aklına gelıyo
hade nennnnnnnnnnnn
allahımın izniyle bu sefer herşey çok güzel olucak canım hç canını sıkma
inşallah canım benim belki böylesi hayırlıdırayy inşallah canım yaaa..
dün akşam ilk defa eşime...
bak yeni evimize geçioruz..
2kişi olarak girices ve yakın bi zamanda 3 kişi olucaz dedim..
sorumlulukların artıcak..
artık baban annen olmıcak yanında..
çnk biz anne ve baba olucaz dedim..
çocuk gibi dinliodu beni.
gözlerinin parladıgını gördüm resmen yaa...
içimden okadar çok dua ediorumki kızlar..
rabbim nolur bu güzel duyguları eşime ve bana yaşat die....
fatoşum inş canım benım yuce rabbım senınde butun ısteyenlerınde herseyı gonlune gore versın bıtanem
saol canım hoşgeldin gözükmüyosun uzun zamandır nasılsınelfella hamileymişin hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza
inşallah canım benim belki böylesi hayırlıdır
kaynananın yanında rahat edemiicektin belki hamileyken
kendi ewinde daha rahat olucaksın inşallah
kızlar bende cıkıyorum sonra gorusuruz yıne tamam opuyorum sızlerı kuzucuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?