Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ha haaa bak yine gecen ayki muhabbet olucak ama valla bende buay senden bekliom...
sdc demedim...
vallaaaa billaaaaa

hahahahaha nanik nanik yapmaycam işte bak görrr

yok canım ben hazırım zaten şimdiye kadar istedğimin zaman hiç bir işe kalkışmadım bebişin sorumluluğunu biliyorum o yüzden de istiyorum ben bebişimin kıymetini bilmek istiyom koçişimle biz çok zorluk atlattık bu bebiş bize iyi gelicek geldiğinde şu anki durumumuzdan çok çok daha iyi olucaz :lepi::Saruboceq:

kısın zaten evden cıkamıcaz havalarda kotu oldugu ıcın ınsanın canı ıstemıyo pek zaten ama en azından yazın havalar guzellesınce eve tıkılıp kalmıcaz bızım bebeler ozmana ele avuca gelcek canım tam kıvamında olcekler valla

haklısın kusum sen hazırsan hıc bıseyın onemı yok zaten canım benım benım tam olarak anlatmak ıstedıgım bazı badıreler atlattımya dusuk rıskı falan onu kaybetme korkusunu her sanıye yasıyorum o cok kotu ıste allaha sukur sımdı ıyıyım ama ınsan dusunmek ıstemese bıle bı sekılde aklına gelıyo

ewet canım topik uğurlu sizi de hamiş görces yakında kısmetse sen yeni ewinde alıcan artıkın hamiş haberini

ayy inşallah canım yaaa..
dün akşam ilk defa eşime...
bak yeni evimize geçioruz..
2kişi olarak girices ve yakın bi zamanda 3 kişi olucaz dedim..
sorumlulukların artıcak..
artık baban annen olmıcak yanında..
çnk biz anne ve baba olucaz dedim..
çocuk gibi dinliodu beni.
gözlerinin parladıgını gördüm resmen yaa...
içimden okadar çok dua ediorumki kızlar..
rabbim nolur bu güzel duyguları eşime ve bana yaşat die....

elüff serabı katma o bu ay hamiş kalcak allahın izniyle...
sarabıda yolluom sizin tarafa...
alsanaalsanasmile

hade nennnnnnnnnnnn

allahımın izniyle bu sefer herşey çok güzel olucak canım hç canını sıkma

fatoşum inş canım benım yuce rabbım senınde butun ısteyenlerınde herseyı gonlune gore versın bıtanem

inşallah canım benim belki böylesi hayırlıdır
kaynananın yanında rahat edemiicektin belki hamileyken
kendi ewinde daha rahat olucaksın inşallah

inşallah canım benim belki böylesi hayırlıdır
kaynananın yanında rahat edemiicektin belki hamileyken
kendi ewinde daha rahat olucaksın inşallah

inşallah bitanem...
onlarla kaldıgım dönem bana sinirden stresten üzüntüden ve ağlamaktan başka biş vermedi..
hani elle tutulur gözle görülür bişi yok ama ..
özgürlük yok rahatlık yok..
inan evlenmeden önce yaptıgım alışverişteki sabahlıgım falan hep duruolar..
banyodan çıktıktan sonra bornozumla geçip bi güzel tv keyfi yapıcam oturma odamda..
istediğim yemeği yicem..
istersem bulaşıkları yıkamıcam..
isterse evim pislik içinde olucak..
ama kimsye hesap vermicem..
yani bunları düşünmek bile benim için çok büyük bişi kızlar..
yani umarım evimizi ayırdıktan sonra bizi rahat bırakırlar umarımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…