Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ayşegülüm benimde doktor kan tahlili istedi bi sürü 3 tüp kan aldılar. pıhtılaşma falan hiç yapılmamıştı bakalım ne çıkacak. eğer varsa ilaç verecem ona göre dedi. bide mutlaka folic içeceksin dedi. çok önemli dedi. çünkü düşük yapanlar için özellikle daha önemliymiş

[/QUOTE]

evet erkekler bızle destek olmak için hep daha sakın görünürler ama içlerindefırtına kopar....ne dıyım rabbım bırdaha bu şekılde sınamasın sizi.yıprandıysanız bı muddet izin verin tabiki cnm benım...ki yıpranmanız çok normal
çok şaşirdim şu anda buna anlatamam.
göğüslerimi elleyip duruyorum

ben her sabah her akşam yapıyorum cnm...düşün artık ne kadar diken üztünde durdugumu...

ceylanım bısey sorcam ole olunca hıc acı olmuyomu goguslerde kalbı durunca baska ne belırtıler oluyo

çiçeğim canım benim rabbim sabır versin üzme kendini elde degıl bılıyorum ama kurban oldugum rabbim herşeyın hayırlısını versin inş. yıne hamiş olacaksın ve daha güzel sonuçlar alacaksın ben buna cok inanaıyorum bitanem benim ya

kızlar sizlarde her belirtiyi üzerinizi alıp negatif düşünmeyin strese girmeyın lütfen bende hiç olmadı oana bakarsanız ne bulantı ne kusma ne de agrı

kızlar lütfen kendinizi strese sokmayın. hiç göğsü şişmeyip hamile olduğunu öğrenenlerde var. arkadaşımın çok sonra şişmişti. korkmayın

ceylanım bısey sorcam ole olunca hıc acı olmuyomu goguslerde kalbı durunca baska ne belırtıler oluyo
cnm benım kabızlıgım çok olurdu bebegın kalbı durdugunda ki ben bilmiyodum durdugunu o konuda çok rahattım..gögüsler zaten şişi alınmış gibi oluyo cnm
benimkilerde çok hassas diil bikaç gündür

kızlarrr lütfenn kendınızde belirti aramayın şimdi bak ben eylemın bebegının kalbı durdugunda böyle olmuştum ve kendımı çok yıpratmıştımm..rabbime havale edın o herşeyin en iyisini bilir hayırlı evltlar nasıp etsın ınşallah

halısın sanırım ceylancım yaa ama ınsan ıster ıstemez etkılenıyo sımdı hemen cıkıp hastaneye gıtmek ıstıyorum yaa

ayşegül canım çok üzüldüm kıyamam sana bitanem, bir tuaf oldum şimdi içim acıyor bitanemmm aglamamak için kendimi zor tutuyorum ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…