Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

çok kötü oldum ben kızlar , bendede pıltılaşma problemi var banada doktor kalp atımından sonra igne demişti

çiçekçiiğimmm cnmmm kıyamam sanaaa ama kısmet değilmişşşş allahım hepimize sağlıklıı ve zamanındaa hayırlıı bebişler nasip etsinnn kucağımızdada görelimmm çiçek yiyecek ekmeği yokmuş demekki bu dünyadaaa cnmmm allhım acısını yerinde bıraksınnn sana ve eşine sabır versinn

kızlar herkesin bünyesi farklııı çiçekte böle oldu diee bizdede aynı şeyler olucak die bi kayide yokk allahtan hayırlısını isteyelimmm

kızlar çok saolun
cvp yazamıorum dermanın yok
bomboş hissediorum kendimi
kendinizde blirti aramayın
hepinize teşşkkür ederim

kızlar çok saolun
cvp yazamıorum dermanın yok
bomboş hissediorum kendimi
kendinizde blirti aramayın
hepinize teşşkkür ederim

uzulme cıcegım ne olur salam kendını oguzel yzunu soldurma senı cok ssevıyorum bıtanem allah sabrını verıcek hayırlısıyla bı gun cokkk saglıklı bebısın olucak hepımızın canım benım

kıyamam cicegim seni çok iyi anlıyoruz , şimdi aklıma kendim geldim bende aynı sebepten iki kere kürtaj olmak zorunda kalmıştım ama ben hiç kalp atımını bile duyamamıştım en azından sen kalp atımını duydun bu sefer ... birdahaki bebeginin yaşayacagına eminim

kizlar ben çikiyorum.
biraz kafami toparlamam lazim
kendinize ii bakın.yarin görüşürüz.
herkese ii akşamlar...

çiçeğim bak bizi düşün hiç kalp atışı bile duymaduk olup olmayacağı bile belli değil sen en azından bebeğinin yaşadığını biliyorsun kalbini duyuyorsun bizde o bile yok bize göre bebeğinin olma şansı daha fazla

yarın 1 buçukta alacaklar kızlar
ben şimdi çıkım
sonra bakarım yineee
asnil topiğede yazdım sizede umut olamadım malesef
beni çok iyi anladığınızı biliorum

üzmeyin kendinizi
seviyorum sizi

nazlııııım diğer topiğede yazdım bitanem kusura bakmayın
annemlede konuştum tlf da
daha d kötü oldum
insanın annesi gibi yok benden çok ağlıo
allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…