Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ALLAHTAN ÜMıT KESıLMEZ SAKIN ıSYAN ETEME ŞÜKRET HEP ıSTE NE OLUR ÇıÇEĞıM GÜZEL YÜZLÜM SEN BıZı DÜŞÜNME ıı OLMANA BAK ıı OL BENDE 3 CÜYÜ ALICAKLARINI ÖĞRENDıĞıMDE S,NıR KRıZı GEÇıRDıM HASTANEDE AMA GÖRÜYORUMKı ALLAH SABRINI VERıYOR DAYNAMAM DıYORDUM BAK AYAKTAYIM GENE YIKILMADIK YARADAN KıMSEYE KALDIRAMAYACAĞI YÜK VERMıYOR BAK GÖR NASIL UNUTUCAKSIN ZAMANLA BENıM 3 AY GEÇTı ŞUAN HıÇ YAŞAMAMIŞ GıBıYıM ŞUNUDA UNUTMA ıNSAN ANCAK KENDıNı KENDıNı MOTıVE EDEBıLıR YOKSA DAYANMAK ÇOK ZOR KENDıNı TESELLı ETMELıSıN CNM lmaz:SAKIN ÜZÜLMEK YOK TMM AĞLA AMA SAĞLIĞINA ZARAR VERME

cicegim kendine cok iyi bak allah sabır versin canım kelimeler bogazımda dügümleniyo cok üzgünüm:çok üzgünüm:

ya valla bend egözyaşlarıma hakim olamadım kızlar..
ağlıyorum dmek saçma gelio ama bu acıyı gerçekten hissedebiliorum..
bitanem ayşegülüm..
seni aramadım canım..
arasam sesini duysam seni daha çok üzücem biliorum...
allaha emanet ol canım kardeşimm

ççeğim keşke numaran olsaydı adanayamı geleceksin aldrmak için seninle görüşür yanına gelirdim. destek olurdum azda olsa. sei çok seviyorum canım benim...

kızlar ben çıkıyorum hepinizi çok çok çok seviyorum. ayşegülüm Rabbim sana çok sabır versin bi daha göstermesin canım.

kızlar günaydııınn...
5er gün arayla tekrar adet oldum ..
daha gecen hafta adettim şimdi yine oldum.
nasıl sinirlerim bozuk anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…