Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

slm kızlar benim işlem tamam
evde dinleniorum
kızlar yarın sabahta yola çıkcaz
benimki tatil ayarlamış
pzt si yanınızda olurum
hepinize desteğiniz için teşekkür ederim

slm kızlar benim işlem tamam
evde dinleniorum
kızlar yarın sabahta yola çıkcaz
benimki tatil ayarlamış
pzt si yanınızda olurum
hepinize desteğiniz için teşekkür ederim

kıyamam sana bitanem , git biraz kafanı dagıtırsın hayat devam ediyor canım yine olacak bebegin yine heyecanlanacaksın , elden birşey gelmez canım bak eşin senin için ne kadar endişeleneniyorki senin kafanı toparlaman için bir tatil ayarlamış hiçbirşey yokmuş gibi düşün ordada kendini üzme canım

cicegim cok merak ettim seni gecmiş olsun bitanem allahım bir daha böyle şeyler yaşatmasın iyi tatiller canım üzülme lütfen pazartesi günü görüşürüz seni cok seviyorum sen dinlen canım cok öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nilgün yazıorum canım görmüosmusun

şimdi gördüm canım , senin için çok endişelendim ama tatile gitmenede sevindim canım , ilk sen değilsin canım sakın kendinde kusur arama boş yere kendini harap etme benimde başıma kaç kez geldi ama bak halen ugraşıyorum yılmadım canım sende güçlü birisin kendini biran önce toparla olurmu o güzel yüzün hep gülsün canım

ÇıÇeeeeekkkkkkk canım senı aramak ıstedım ama eŞın topıĞe kızarmı bılemedım arasak problem olmaz dımı

ayşegülüm çok geçmiş olsun canım benim yaa. Allahım bi daha yaşatmasın inşallah. inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bi bebişin olur canım. tatilde iyi gelir sana iyi etmiş eşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…