Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

çiçem iisin demi kuzum canım benım gıt tabe tatıle kafanı dagıt hıc bısey dusunme kuzum ozelıne attım msn adresımı kuzum

yok serabum sorun olmaz
herzman açık olmuo ama

sultişim sanada teşekkür ederim benim mola artık canım
uzun bi süre hemde
dikkatli korunmak lazım bundan sonra
şimdide hamile kalmamk için uğraşcam allahın işine bak

hersey nasıp kısmet canım napıcaksın kendımızı yırtsak ıkıyede ayırsak kendımızı olucakla olucagın onene gecılmıyo canım hersey allahtan napalım kzum benım yaa

ÇıÇeeeem sen Çok gÜÇlÜ bı hatunsun derdı veren allahım dermanını da verıcek sen dınlen kafanı daĞıt Çok Çok ıyı olmuŞ bı tatıl allahım hayırlı zamanda tekrar nasıp eder ınŞ.

Kızlar bende Çıkıyorum hepınızı ÖpÜyorum ÇıÇeeeeĞım hayırlı yolculuklar Şımdıden ıyı dınlennn

serabum bu işin tedavisi filan yok
yani asıl sorun
kan pıhtısı diil kii
asıl sorun hep sölüorum sağlıksız embriyo
düşen vede kalbi duran bebekler genelde down sendromlu oluo
bizim genetikler temiz olmasına rağmen
embriyoda kromozon bozukluğu olabilio
bizden kaynaklanmıo yani
daha önceki incelenmişti ondan biliorum
bugünkünüde gönderdik genetiğe
aynı sonucu bekliorum
çünkü 3 ay olmadan ölüo

kan pıhtıısına gelince benimki düşük bi pıhtı
iğneyi önlem olarak kullandık
ama sorunluysa hiç bişi yaşatmıo o bebeği
zaten bi taraftan sendromlu doğmasından bölesi daha iyi

ben cıkıyorum kızlar yemek falan yapıcam
aysegulum sende sakın ama sakın yıpratma daha fazla kendını
bak gor bu tatıl sana cookk ii gelicek canım benım

tabıkı canım dedıgın gıbı sendromlu dogmasındansa bolesı daha ii o bur turlu o sekılde dunyaya gelse allah korusun hergun erıycek gozunun onunde olesı dahamı ii olucak bole motıve et kendını canım benım bu aksammı yola cıkıcaksını esınle hayatım

Anladım ÇıÇeĞım pekı bu hamıŞlıktemı anlaŞılıyo yoksa daha Önceden bazı testler mı yapılıyo acaba bende pıhtı sorunu varmı yokmu onuda bılmıyom test yapmadı onun ıÇın allahım hepımıze hayırlısı neyse onu nasıp etsın canım ben kendımı topladım ŞÜkÜr artık Çok kafama takmıyom kuŞum allahım verecek yada vermeyecek bu yÜzden okadar Çok ÜzÜlmÜycem takdır allahımın sen bızden daha metanetlısın allahım senın gÜzel kalbının sonucu Çok ıyı bı Şekılde sana verır ınŞ.canım

ayşegülüm canım bende korktum benimde 2 side 7 haftalıkken düştü bizdede bişeyler var ama bakalım çıkacak artık herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…