- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #26.721
asnil hala adet olmadınmı kuzum yap bı test kız nasıl duruyon
saol canım iyiyim sen nasılsın
bende iyiyim canım ama cicegime cok üzüldüm :sinifsinif:
hepımız uzulduk ama elden bısey gelmıyo kuzum allahın takdırı
asnil sende pregnat niim olursun inşşallaaaaaaaaaahhh...
hoşbulduk serabım agzından bal damlıyo canım ama hayırlısı olsun her an her şey olabilir bi bakmışız sen hamile kalmışsın canımKızlar kİm ne zaman hamİŞ kalır aceppp ben yakındır dİyom pelÜnn ve fatoŞ İÇİn bİkaÇ ay İÇİnde olur deyommm
iyim pelin çok şükür çiçeğe üzüldük baya sen nasılsın canımmm
iyiyim canım ya bende cicege cok üzüldüm dün gece hic uyuyamadım degişik degişik rüyalar gördüm şu an aklımda yok ama cok etkilendim
kıss fatoşşş dayak arıyon heee serap ben geliyom yardıma sanaa dövelim beraber kaydirigubbakcemile
pazar günü yapayım diyorum eger o tarihe kadar adet olmazsam tabi:) hem anneler günü o zaman çok manidar olur( aslında merakta ediyorum tabi)
KuŞum adetİn 38.gÜnÜndesİn Şİncİk sen kaÇ gÜnde oluyonkİnee
neynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
valla canım 32-35 arası oluyorum ama son iki aydır bu dahada düşmüştü mesela 1 martta oldum birde 30 martta olmuştum
hepımız uzulduk ama elden bısey gelmıyo kuzum allahın takdırı
evet canım allah hic birimizin başına vermesin:Saruboceq:
gecen gun yazmıssın okudum kuzum ama cvp yazamadım sana ayın 1 de olmussun galıba bıde 29 da normal oluyosun adet gunlerın normal kız sen hamıs olmayasın baksana kac gun gecmıs valla
serap kuşum sendeki bu rahatlık hoşuma gitti benim kalacaksın sen hemencecik gibime geliyoo
bu ay bende çok rahattım çünküü test bile yapmıcaktım eşim ısrar etmeseydii sanada bi süpriss yapar bebişin inşallahh
ayy nekadaaan cahalsın bacııımmm..
şunun surasında akademik ingiliscemisi konuşturukk herhal
allahım hayırlı etsin canım inş.güzel haber verirsin bizee allahımın izniylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?