Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Kızlar kİm ne zaman hamİŞ kalır aceppp ben yakındır dİyom pelÜnn ve fatoŞ İÇİn bİkaÇ ay İÇİnde olur deyommm
hoşbulduk serabım agzından bal damlıyo canım ama hayırlısı olsun her an her şey olabilir bi bakmışız sen hamile kalmışsın canım

pazar günü yapayım diyorum eger o tarihe kadar adet olmazsam tabi:) hem anneler günü o zaman çok manidar olur( aslında merakta ediyorum tabi)

gecen gun yazmıssın okudum kuzum ama cvp yazamadım sana ayın 1 de olmussun galıba bıde 29 da normal oluyosun adet gunlerın normal kız sen hamıs olmayasın baksana kac gun gecmıs valla

serap kuşum sendeki bu rahatlık hoşuma gitti benim kalacaksın sen hemencecik gibime geliyoo
bu ay bende çok rahattım çünküü test bile yapmıcaktım eşim ısrar etmeseydii sanada bi süpriss yapar bebişin inşallahh

gecen gun yazmıssın okudum kuzum ama cvp yazamadım sana ayın 1 de olmussun galıba bıde 29 da normal oluyosun adet gunlerın normal kız sen hamıs olmayasın baksana kac gun gecmıs valla

evet 1 inde ve 29 ile 30a baglayan gece olmuştum:))) içimde öyle bir his var gibi ama tam bilemiyorum hiçbir belirti yok çünkü gögüslerimde hassaslık var sadece ama oda her adet dönemimde oluyor benim başka bir belirti yok , okuyorum işte kasıkta agrı falan olurmuş yada batma hiçbiri yok bende

valla serap bende hamıle kaldıgım ay senın gıbı rahattım kuzum sen bu ay veya obur ay kalırsın kusum bu rahatlıkla gıdersen

yok be kuşum allahan tabiki ama bu ay olmaz gibime geliyo hayırlısı hakkımızda

ayy nekadaaan cahalsın bacııımmm..
şunun surasında akademik ingiliscemisi konuşturukk herhal

ay sen nekadannnnn akıllı nekaadannnn mikemmelllllllll bi kardeşsin kardeşimmmmmmmm

yaa asnil sankim sen hamilesin içime öyle geliyo ama bişeyde söylemek istemiyom sonra olmayınca üzülüyo insann inşallah doğru gelmiştir içimeee

belli olmaz serabım hayırlısı olsun valla bende rahatım bu ay allah ne zaman nasip etmişse o zaman olsun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…