Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

valla serap bende hamıle kaldıgım ay senın gıbı rahattım kuzum sen bu ay veya obur ay kalırsın kusum bu rahatlıkla gıdersen

HEHEHEHEHE BU AY Kİ RAHATTILIĞIM HEP OLSA KEŞKEMMM SİGARAMI YAKARIM KEYFİME BAKARIM(LAFIN GELİŞİ ) İÇMEYCEM ARTIK GÜNDE 1 TANE İÇİYODUM AZALTICAM ARTIK AKLIMA GELİRSE İ,ÇİCEM

hayırlısı olsun kuzum herkeste aynı olmuyo canım belırtıler sen ne zaman ıstıyosan ozamn yap testını canım hayırlısı bakalım

Asnılllllllllll gııııııııııııııııııı ınŞ.hamıŞsındır sız hamıŞ kalınkı ÖnÜmÜz aÇılsınnn Şurada kaÇ kıŞı kaldukkk

yaa asnil sankim sen hamilesin içime öyle geliyo ama bişeyde söylemek istemiyom sonra olmayınca üzülüyo insann inşallah doğru gelmiştir içimeee

sanki benim içimede öyle bir his geliyor ama üzülmemek için bir kaçgün daha beklemek istiyorum eger varsa canım seninle nerdeyse günlerimiz aynı olur

Bana bakın herkes hamıŞ olsunkı sıra banada gelsın hadeee bakem ÇalıŞın boŞ duranı allah sevmezzz

HEHEHEHEHE BU AY Kİ RAHATTILIĞIM HEP OLSA KEŞKEMMM SİGARAMI YAKARIM KEYFİME BAKARIM(LAFIN GELİŞİ ) İÇMEYCEM ARTIK GÜNDE 1 TANE İÇİYODUM AZALTICAM ARTIK AKLIMA GELİRSE İ,ÇİCEM

valla o meretı bende ıcıyodumda bıraktım kusum valla aradabı kecıler kalabalık kalabalık gelıyo ama ıdare edıyoz ıste

Asnİlllllllllll gııııııııııııııııııı İnŞ.hamİŞsİndİr sİz hamİŞ kalınkİ ÖnÜmÜz aÇılsınnn Şurada kaÇ kİŞİ kaldukkk

asnil kııı benimde içime doğuyo valla sen hamilesin sankimm

inşallah hisleriniz dogrudur arkadaşlar en kısa zamanda hepimiz kalırız inşallah

valla sıraylan oluyor gibimi ne

kızlar yaa bence hepimizin bi tarihi var..
bunu senmi dion diceniz.
hani çok stresim yaa..
bakmayın siz bana..
evhamlı olmamadan kaynaklıanii o.
evet nediodum hepimizin bi tarihi var..
işte tarihi gelen gidi anaaammmm

gidi derken hamiş kalıı anlamında şeettimm.

tete okaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…